9 beste lette kropps kjøledrev i mote 2018

Kjølevest er spesialtøy for lavere eller stabil kroppstemperatur. De er laget spesielt for personer som arbeider i varmt miljø. De er normalt lettvekt.

Velkommen sommer og vår med kjølevesten. Bruk den med shorts eller jeans. Jenter kan sport det med vikle rundt skjørt og shorts.

Beste Lightweight Body Cooling Vests in Fashion 2017

Kule sommervester for menn og kvinner:

Her er få typer kule vestoverdeler for å kontrollere høy kroppstemperatur i India.

1. Fordampende kjølevest:

fordamper Cooling Vest

Fordampende kjølevest er unikt stoff, for å lage plagget som frigjør gjennom fordamping for å holde deg kjølig og komfortabel. De kommer i farger som blå, gul, grå og mer.

2. Faseendring Kjølevest:

Fase Change Cooling Vest

Faseskift kjølevest er V-hals med glidelås nær. Den har fasebeskyttelsesmateriale (PCM) som holder deg kjølig uten frostbit. De hjelper deg med å opprettholde en konstant temperatur. Det er helt trygt.

3. Hybrid kjølevest:

Hybrid Cooling Vest

Hybrid kjølevest har evner av fordampningsvest og faseskift kjølevest. Du kan velge mellom noen av dem eller begge deler, ifølge brukerne trenger. De er kjent for høy kundetilfredshet. Dette er det beste valget for menns vester i arbeid.

4. Standard kjølevest:

Standard Cooling Vest

Standard kjølevest er en vanlig kjølevest. Det bruker faseendringsmateriale. Det er standard 4 pakke med det. Den er laget av todelt design som kan brukes til å gi komfort til brukeren. Siden det er to stykker, kan det passe alle størrelser.

Se mer: Herre Vintervest

5. Heavy Cooling Vest:

Tung Cooling Vest

Tung kjøleveske ligner på andre kjølevest. De brukes i de fleste varme områder som dessert eller varm arbeidsplass som ovn. Det forhindrer varmetrykk og opprettholder kroppstemperatur. Det er litt tyngre enn andre kjølevest, det er derfor navnet.

6. Camouflage kjølevest:

Kamuflere Cooling Vest

Camouflage kjølevest er kjøleveske laget i kamuflasje trykt materiale. Det er ikke veldig tungt. Det har samme funksjon som det gjør i en kjølevest. Den brukes hovedsakelig i trekking for å gjemme seg fra ville dyr.

Se mer: Long Vest Topper

7. Militære kjølevesker:

Militær Cooling Vest

Militær kjøleveske er kjølevest som brukes av militære personer. Det er høyt spesialisert på å jobbe i varme dessertforhold, eller i tilfelle brann. De har PCM type materiale som opprettholder kroppstemperaturen til soldater. Det er ikke så tungt som soldatene har båret tung ammunisjon med dem, spesielt når de patruljerer området. Den leveres med små lommer for å skjule en kniv eller liten pistol.

8. Hyperkewl Kjøling Vest:

Hyperkewl Cooling Vest

Hyperkewl kjølevest er en patentkjølingsvest. De er den beste kjølervesten. Du kan bruke den mens du går for fottur, trek, sykling, og lang sykkeltur eller for en anstrengende aktivitet som fotball. Disse er den mest foretrukne kjølevesten. De kommer i mange lyse farger, men svart og blått er det mest foretrukne valget hos menn.

Se mer: Lang ermeløs vest

9. Cool Pack kjølevest for voksne:

Kul Pack Cooling Vest

Cool pakke kjølevesten ligner på standard kjølevest. Den bruker isen til å kjøle seg ned. Disse kjølepakker gir størst effekt av kjøling. Det kan forårsake ubehag for brukeren som is smelter og blir vann. De er det tradisjonelle valget.

Kjølevest har en lang historie. Tidligere ville vi knytte en våt klut til komfort, og så kom ispakker. Og nå dette. De har blitt svært avanserte og innovative. Du kan gjøre noen aktivitet i den. Det er best mulig å regulere kroppstemperatur uten kunstig avkjøling som vifte eller luftkondisjonering. De er lette og lette å bære. På en varm dag, når du ikke vil kompromittere dine aktiviteter uten å stresse kroppen din. Deretter vil kjølingvest være ditt beste alternativ.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

27 − 24 =