9 beste krøllete hestehale frisyrer | Stiler på livet

Teknologi har gjort ting tilgjengelig og enkelt for oss, de vi kunne tenke på å oppnå et tiår siden. Og selv om vi gjorde det, ville det ikke vært en så enkel prosess. Blant dem er frisyre. Her er ni slike krøllete hestehale hairstyler vi kan oppnå på kort tid.

Topp krøllete hestehale frisyrer:

1. Lav krøllete hestehale:

krøllete ponytail hairstyles

Dette er det enkleste av alle. Krøllete håret ditt ved hjelp av et krøllejern, så bør du ta hånden gjennom håret for å oppnå ønsket krølleintensitet. Fest håret til en lav hestehale ved hjelp av et hår slips. ta en liten del av håret fra bunnen av hestehale vikle den rundt håret slips. Fest den med en bobby pin.

2. Knusete krøllete hestehale:

krøllete ponytails2

For denne frisyren børst håret med hendene dine. Fest håret til en løs hestehale med en klar elastikk. Ta en del av håret fra bunnen av hestehale og pakk den rundt håret. Nå bruker du en krøllestrikk, den bakre delen av ponytails og gjør noen bølger på forsiden for å gi det et rotete utseende.

3. Høy krøllete hestehale:

krøllete ponytails3

For denne frisyre tease den fremre delen av håret og sikre den med et hår slips. gjør noen løse krøller på resten av hestehalen ved å bruke forskjellige seks fat. Dette vil gjøre frisuren ser naturlig ut. Spray også litt hårspray for å holde stilen intakt i lange timer.

4. Side krøllete hestehale:

krøllete ponytails4

I denne frisyren, del håret til den ene siden av hodet og fest håret med et hår slips, under øret. Nå bruker du en krøllestrikk, håret i forskjellige størrelser for å gi det volumet. For å gi det et mer naturlig utseende løsne håret slips og la det henges løst.

Se mer:  Hvordan lage en hestehale

5. en flammerende vanvid:

krøllete ponytails5

Denne frisyren er som en rotete fletning. Bruk et krøllejern krøll håret ditt til krøller. Nå børst håret med hendene for å løsne det litt. Ta håret til den ene siden, begynn å flette håret ditt. Trikset er ikke å flette tett. Hold fletningen til enden og fest den med et hår slips.

6. fet og vakker

krøllete ponytails6

For å gi håret et elegant, men sterkt utseende, bruk et hårbånd nær pannen. Nå retter baksiden av håret ditt med en hårbørste. Deretter knytter du håret i en rygg pony. Bruk en krøllestrikk, resten av håret ditt i myke krøller for å fullføre utseendet.

Se mer:  Inverse hestehale

7. Half Up Half Down:

krøllete ponytails7

Denne hestehale gjør håret ditt ser voluminøst ut. Del håret i to deler. Tørk toppdelen av håret ditt og bind det opp for å gi det volumet. Bruk nå krøllejernet til å løsne krøllene i den nedre delen av håret sammen med hestehale i første del. Dette vil gi håret et ekstra volum.

8. Flettet hodebånd:

krøllete ponytails8

Vil du ha et elegant utseende? Dette er frisyren å gå for. Ved å bruke en side av forsiden, flett håret helt til baksiden av øret. Sikre området ved hjelp av bobby pins. Gjenta prosessen på den andre siden. Nå tar resten av håret sammen for å lage en hestehale. Krøl resten av hestehale og bind håret med et bånd for å fullføre utseendet.

Se mer:  Flettet ponytail stiler

9. Hiedi-Tail:

krøllete ponytails9

Ta håret til den ene siden av hodet. Ta en bred del av håret ditt og del ditt hår inn i tre ujevne deler fra ditt tempel. Nå flett håret i Heidi-stilen i forskjellige størrelser og fest hver flette med en bobby pin. Nå krølle resten av håret i løse krøller. Fest det opp på siden bak øret. Løsne håret slips for å gi det et mer naturlig utseende.

Dette er noen av stilene der du kan oppnå en krøllete hestehale. Med de tilgjengelige verktøyene kan man lage og krig så mange stiler man kan lage.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

14 + = 23