9 Beste Indian Updo frisyrer | Stiler på livet

For å slå sommeren hardt, er updo frisyrer det beste i partiet, og når vi snakker sultry India og hazed summer noon, kan en kunnskap eller to om det beste av den indiske updo hjelpe deg langt i å slå sommeren i mote . Sommeren er imidlertid bare en unnskyldning, og et virkelig godt hår oppdaterer kan være din religion i alle fester og anledninger du møter. Faktisk er en updo enda en rask løsning, vennen din for de dårlige hårdagerene, og blander dem alle sammen i en pott, her er en liste over noen av de raske indiske oppdateringene som du kan ta en cue fra.

The Looped Low Bun:

indian updo hairstyles1

Dette er sannsynligvis det raskeste trikset til en fantastisk bun som tar opp ikke mer enn noen få minutter av morgenplanen din. Start med en myk, lav ponny og lag en løkke manuelt over slipset med fingrene manuelt. Nå passerer pony gjennom løkken og krølle opp enden for å klemme den akkurat der sløyfen er. Din kjære bulle er klar.

The Under Braid:

indian updo hairstyles2

Når du har samlet håret ditt i en myk ponni, la den nedre delen av lås fri og samle resten inn i en vanlig bolle. Du kan bruke hårforlengelser for å legge til volum på utseendet ditt. Følg det løse stykket nå i en flett og pakk det rundt bunnlunden for å få dette utseende.

Sidens pin opp:

indian updo hairstyles3

Dette er en enkel side bun som er både elegant og trend setting på samme tid. Samle alt håret mot den ene siden, ta hver eneste hår inn i en rotete spole og fest dem til siden. Før dette utseendet, kan håret ditt bruke myke krøller for å legge til personlighet i ditt utseende.

Den flettet bun:

indian updo hairstyles4

Dette er en god måte å holde slitne låser ut av pannen mens du gir håret et nytt utseende. For å få dette utseendet, start med en myk flett, helst fransk fra toppen av hodet og slang det helt til midten av hodet hvor du kan knytte det til en liten bolle.

Se mer: Frisyrer for tynt hår indisk

The Gatsby Tuck In:

indian updo hairstyles5

Denne frisyren er inspirert fra en av de kjente filmene, den store Gatsby hvor den ledende damen i filmen sportet denne vintageutseendet ved å rulle og tucking i håret til den ene siden med hjelp av fancy band. Vanligvis er bandet det viktigste høydepunktet i dette utseendet, mens de myke låsene danner en rotete updo på siden.

The High Knot:

indian updo hairstyles6

Dette er den beste måten å slå sommeren og likevel holde seg på toppen av motespillet ditt. For å få dette utseendet, samler du håret ditt midt i hodet og knytter en middels toppknute foran på hodet, kanskje kronen eller i midten. Et enkelt tilbehør, en bue eller et bånd kan legge til utseendet.

Se mer: Indian Hair Bun Styles

Handlekurven:

indian updo hairstyles7

Selv om utseendet kanskje virker litt komplisert, hvis du vet hvilke mekanismer du kan få, så ser du ut innen en halv time. Begynn med fire individuelle tette brettkammer og ta dem over hverandre, klem dem når du går. Til slutt vil du ende opp med denne vakre kurven flettet bun på nakken.

The Frenchie Twist:

indian updo hairstyles8

Dette er en infusjon av den franske flettet og den myke, lave bolle hvor håret starter med en super fransk flett, men før du er ferdig med flettet, må du klemme flettet på baksiden av hodet og med resten av håret danne en lavt hengende bun.

Se mer: Nord indiske frisyrer

Den Vanlige Jane:

indian updo hairstyles9

Den rotete bunen er shizen i dagens mote dagbøker og idrett er ikke bare lett, men også tidsåtende. Utseendet du vil velge er det boblende senghodet ser så sørg for å være så rotete som mulig.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 1