9 beste hårtransplantasjonssentre i Kolkata | Stiler på livet

Kolkata er med rette sagt 'Byen av glede'. Her finner du en løsning på alle dine problemer, inkludert det som er avtagende hårlinje. Det er en rekke utmerkede hårtransplantasjonsklinikker som kommer opp i byen. Disse håravfallssentrene effektivt takler problemet og gir best kundetilfredshet. Nedenfor er noen av de beste alternativene tilgjengelige i Kolkata.

hår-transplantasjon-Calcutta

Hårtransplantasjon i Kolkata:

Her er en liste over 9 beste hårtransplantasjoner i Kolkata med adresser du kan velge.

1. Dr. Manoj Cosmetic Surgery Clinic:

Drevet av Dr. Manoj Khanna, klinikken er en av de beste hårtransplantasjonene i India. Å være en ekspert hårtransplantasjon kirurg, bruker han utstyr og teknikker i verdensklasse for å sikre kundetilfredshet. De har til dato med suksess løst nesten 3500 saker til en rimelig pris.

Adresse: Dr. Manoj Khanna, Kosmetisk kirurgisk klinikk, 12, Loudon Street, Kolkata - 700017

2. Dr. Srinjoy Saha på Apollo Gleneagles:

Dr. Srinjoy Saha finner navnet hans blant de beste kirurger i Kolkata. På Apollo Gleneagles forplikter han seg til den beste hårtransplantasjonskirurgi, hår restaurering og hårutskifting for å korrigere problemet med hårtap og skallethet. Hans behandling er veldig nyskapende og suksessforholdet er stille høyt.

nettside: www.plastangel.com

Se mer: Hårtransplantasjonssentre i Chennai

3. estetikk:

Aesthetica er spesialtransplantatklinikk som bruker toppmoderne plast- og kosmetisk kirurgi teknikker. De har et internt team av hårekspertkirurger som ansetter sine ferdigheter og kompetanse for å gi uovertruffen resultat. Sjekk nettsiden og bestill avtalen nå.

nettside: www.happyface.co.in

4. Dr. Arindam Sarkars kosmetiske kirurgisk klinikk:

Dr. Arindam Sarkars Cosmetic Surgery Clinic er et pionernavn i hårtransplantasjonskirurgi. Klinikken opererer under Dr. Sarkar som bruker sin kompetanse og ferdigheter til å levere bemerkelsesverdige resultater. Klinikken har veldig høy legitimasjon og deres kundebase utvides kontinuerlig.

nettside: www.arindamsarkar.in

5. PLCSC, Kolkata:

Stiftet av Dr. Maneesh Sonthalia, PLCSC eller Prem Laser og Cosmetic Surgery Clinic har levert vellykkede resultater fra begynnelsen. Her bruker de den langt overlegne Follicular Unit Extraction (FUI) -metoden for hårgjenoppretting. Besøk nettsiden for å lære mer om klinikken.

nettside: www.hairtransplantliposuction.com

Se mer: Hårtransplantasjon i Delhi

6. Kaayakalp Cosmetic og Laser Surgery Clinic:

Kaayakalp Cosmetic og Laser Surgery Clinic er et navn å regne med. I tillegg til å tilby gode restaureringstjenester, har de en rekke andre skjønnhetspleie. På Kaayakalp får du også tilpassede hårtapbehandlinger til rimelige priser.

nettside: www.kaayakalp.com

7. Kosmetisk kirurgi Kolkata:

Kosmetisk kirurgi Kolkata opererer under sakkyndig tilsyn av to hårtransplantasjonskirurger, nemlig Dr. Saptarshi Bhattacharya og Dr. Souvik Adhikari. De er de mest anerkjente navnene innen kosmetisk kirurgi, og teknikkene som brukes her er helt effektive og trygge.

nettside: www.cosmeticsurgerykolkata.com

Hår Transplant Centers In Kolkata

8. Dr. Gautam Basu på Park Clinic:

Basert på Circus Avenue i Kolkata, tilbyr Dr. Gautam Basu de beste hår restaureringsbehandlinger til sine pasienter på Park Clinic. Med et sterkt grep i både konvensjonelle og nyeste hårtransplantateknikker er Dr. Gautam suksessforhold relativt høyt. Før han starter operasjonen, analyserer han grundig problemene og symptomene. Besøk hans klinikk for å fikse en avtale.

Adresse: Park Clinic, 6. etasje, Rom nr. 4, Gorky Terrace, Circus Avenue, Kolkata

Se mer: Hårtransplantasjon i Mumbai

9. Dr. Batra er:

Dr. Batras klinikk har konsekvent tilbudt hår og skjønnhetstransplantasjonsoperasjoner i flere år. De har grener i forskjellige byer over hele landet, og har også bevist kvalitetstjenester til utenlandske statsborgere. På Batra's Clinic kan du være trygg på at du blir behandlet med moderne hår restaureringsteknikker og behandlinger. Deres team av spesialistkirurger sørger for at pasientene får naturlig resultater og god valuta for pengene. Gå gjennom deres hjemmeside for å finne din nærmeste klinikk i Kolkata.

nettside: www.drbatras.com

Disse hårtransplantasjonsklinikker i Kolkata er vel verdt pengene dine og tiden. Tid til å si høyt tap!

Leave A Comment

73 − 65 =