9 beste gull ansiktssett merker tilgjengelig i India | Stiler på livet

Et gull ansiktssett er alt du trenger for å gjøre huden din glødende, og den har anti aldringsegenskaper som hjelper huden din til å glø av og gjør den glatt og feilfri. Det revitaliserer huden din slik at den blir sunn og sterk og også fukter den. Ansiktsbehandling er en familie av hudpleiebehandling for ansikt, inkludert massasje, krem, peeling og maske. Det er veldig gunstig for ansiktet som det hjelper i blodsirkulasjonen. Det kan forsinke begynnelsen av rynker på et ansikt.

Hvordan søke

Det er forskjellige måter å søke ansiktsbehandling på, først vaske vasken, og så er det en maske som du må sette på ansiktet ditt. Etter at masken er ferdig, er det forskjellige ting som du må bruke som rengjøringen toneren, skrubbe. Alle disse brukes med flere ting, men du må massere ansiktet ditt når du bruker alle disse tingene og vasker det av med varmt vann.

Bruk

For å bruke dette ansiktssettet må du først vaske ansiktet, deretter påfør masken i ca. 10-15 minutter, og vask den av. Etter dette må du massere ansiktet med rensemiddel i ca 5 min. tørk deretter ansiktet med et rent håndkle. Etter dette er det skrubbe og toner som du må bruke og massere ansiktet ditt med i minst 5 til 8 minutter og vaske det av med varmt vann.

Best Gold Facial Kit Merker Tilgjengelig I India:

Hvis du ser gull ansikts kit fra markedet, så her er topp 9 gull ansikts kit merker med prisliste,

1. VLCC Gold Facial Kit:

VLCC Gold Facial Kit

VLCC-gullfasettsettet er en unik ansiktsformel som hjelper til med å utstråle huden din slik at den lyser og skinner, det gir fuktighet i huden, slik at den utheves. Det gir en naturlig glans til huden som gjør det mer strålende. Siden det var fra før, bidrar dets anti-aging egenskaper til å gjøre huden jevn og myk.

Bruk: For å bruke det, er det seks trinn som skal følges alt du trenger å gjøre er å ta den ansiktspakken, og åpne hver pose og bruk på ansiktet ditt som angitt. Det vil bli en annen gullrens og skrubbe og maske. Bare bruk det som angitt på pakken; Du kan bruke dette ansiktssettet en gang i en måned eller to.

Pris: 200 INR for 60 gm

2. Nature's Gold Facial Kit:

naturens Gold Facial Kit

Naturens gull ansikts kit er spesielle rensing skrubbe formler som har egenskaper av gull støv og peppermynte olje med litt oransje olje ekstrakt i det som bidrar til å fjerne den tørre huden og gjør det glødende og sunt. Det balanserer at PH ting i huden gjør det mykt og glatt. Den er laget for å gi et metallisk utseende og en varig utseende.

Bruk: å bruke denne spesielle pakken kan du bare posen som er gitt i den, alt du trenger å gjøre er å skrubbe deretter rensemiddel og deretter toner med minst massasje det minst i 10 minutter hver. Deretter vaske det av med varmt vann og tørk med et rent og tørt håndkle.

Pris: 800 INR for en pakke

3. Shahnaz Husain Gold Facial Kit:

Shahnaz Husain Gold Facial Kit

Shahnaz gull ansikts kit er en spesiell behandling av Shahnaz Husain det består av 24 karats anti aging eksfolierende skrubbe. Det har en hudutstrålingsgel en fuktighetsgivende krem. Alt dette settet bringer hjem en komplett salong som behandling. Det gir et tidløst utseende og forynker huden. Det reduserer tegn på aldrende hud blir slank og sunn enn det var fra før.

Bruk: du kan bruke den som ansiktssett som inneholder litt pose alt du trenger å gjøre er å påføre masken og en annen skrubbe i henhold til instruksjonene, og masser den og vask den av med varmt vann. Du kan bruke dette en gang i 2 måneder fordi den gir en lang effekt.

Pris: 800 INR for en pakke

4. Oksyglow Gold Facial Kit:

Oxyglow Gold Facial Kit

Oxyglow gull ansikts kit en naturlig formel har urter og fungerer som en anti aging behandling gjør huden myk og rynkefri. Det har sertifisert 99% rent gull i den, noe som gjør det sunnere og gjenoppretter hudens elastisitet. Forynker huden som gjør den fastere og yngre og glødende, det bidrar dessuten til å vaske av urenheter og smuss av huden din.

Bruk: du kan bare bruke den som et gull ansiktssett, kan brukes en gang i måneden for å vaske av smuss og gjøre huden jevn og elastisk.

Pris: 800 INR for 170g

5. Lotus Gold Facial Kit:

Lotus Gold Facial Kit

Denne lotus gull ansikts kit har en naturlig ting i det som hest kastanjer, papaya, exfoliating cleanser, aktiverende massasje krem ​​og noen andre gull ingredienser som gjør det enda mer unikt og fuktighetsgivende. Det er designet for å hydrere huden og få den til å bli enda mer glanset og feilfri. Det fremmer cellens omsetning, og gir huden næring.

Bruk: Det er bare 4 enkle trinn for å bruke den, bruk eksfolierende rengjøringsmiddel og aktiviser og masser det i 6-7 minutter. deretter fuktighetskrem og massasje det for som 10-15 min, deretter bruk masken.

Pris: 1000 INR for 4 pakkeposer.

6. VLCC Gold Facial Kit for fet hud:

VLCC Gold Facial Kit for Oily Skin

VLCC gull ansiktssett for fet hud er en naturlig formel som inneholder skrubbe gull avskall maske og har litt gurkemeie i det for å gjøre huden enda mer skinnende og sunn. Det exfolierer huden forsiktig og gjør det strålende utseende. og bidrar også til å opprettholde PH-balansen i en hud som gjør den sunn og naturlig enn den var før. Det fungerer og gir underverk på huden.

Bruk: den har 4 poser som har forskjellige masker og andre ting alt du trenger å gjøre er å bruke denne masken på ansiktsmassasjen, og vask den av med varmt vann.

Pris: 400 INR for 100g

Se mer: Diamond Facial Kit

7. Jovees Gold Facial Kit:

Jovees Gold Facial Kit

Den Jovees gull ansikts kit et ansiktssett som bidrar til å forynge huden det hjelper til å forbedre blodsirkulasjonen gjenoppretter mykheten gjør det glatt bidrar til å akselerere regenerering av nye celler; det forbedrer hudens elastisitet og bidrar til å redusere utseendet. Det trenger gjennom huden og bidrar til å akselerere huden og øke kvaliteten på huden.

Bruk: den har ansiktssettet som inneholder sachets som hjelper til med å få huden til å gløde den har skrubbe, rens og annen toner som bidrar til å gjøre huden til å bli gullstøv.

Pris: 500 INR for en pakke

Se mer: Beste ansiktssett i India

8. Aroma Gold Facial Kit:

Aroma Gold Facial Kit

Den aroma gull ansikts kit er et spesielt gull kit som hjelper huden å gjøre det glatt og skinnende det har et gullstøv i det som bidrar til å gjøre huden jevn og myk vasking av smuss og også fjerne blackheads fra ansiktet. Det bidrar til å få støvet vekk og gjør det sunt og sterkt.

Bruk: kan bruke den som et vanlig ansiktssett, har noe skrubbe og rensemiddel i det som gjør huden din glødende. Du trenger bare å bruke posen en etter en, bare masser den og vask den av.

Pris: 1200 INR for en pakke

9. Banjaras Gold Facial Kit:

Banjaras Gold Facial Kit

Banjaras gullfasettsett er et fint ansiktssett som kan brukes av alle. Det er normalt for alle hudtyper. Det har gullredienser blandet i det for å gjøre det sunnere og glød på huden. Det hjelper huden å få fuktighet og også opprettholde en PH-balanse.

Bruk: Du kan bruke den som et vanlig ansiktssett. Det har litt pose i det som reneren, skrubbe toneren etter olje. Alt du trenger å gjøre er å bruke disse tingene en etter en, så bare masser det for en tid som minst 10 minutter, og vask det av etter det med varmt vann. Etter det tørker det med et rent og tørt håndkle.

Pris: 225 INR for 60g

Det finnes mange ansiktssett som er tilgjengelige i markedet av forskjellige firmaer, disse ansiktssettene er veldig hyggelige for ens hud. Du kan bruke den en gang i en måned, eller noe av høy kvalitet gull ansikts kit gir en svært langvarig effekt som bidrar til å hydrere huden, gjør det også jevnere og oppdaterer det. Disse høye ansiktssettene kan brukes en gang i to måneder. Ansiktssetene har mange fordeler i dem, det reduserer de mørke flekkene i ansiktet. Nærer huden og gjør det forynget og en feilfri hud. Disse gullfasene reduserer også pigmenteringen på ansiktet, og gir også en lustresseffekt på huden. Disse gull ansiktsbehandling har en tidløs formler for å løfte huden slik at den ser frisk ut og hyggelig at den var fra før.

Se mer: Slik bruker du ansiktssett

Leave A Comment

17 − 14 =