9 beste fuktighetsgivende ansiktsvaskemerker for 2018 India | Stiler på livet

En fuktighetsgivende ansiktsvask hjelper med å hydrere huden vår. I løpet av vintersesongen har huden en tendens til å bli tørr og for å opprettholde fuktighet i huden, kreves det en god fuktighetsgivende ansiktsvask. Valg av fuktighetsgivende ansiktsvask hjelper med å fjerne smuss fra porene og holder huden ren med fuktig. Urtebasert fuktighetsgivende ansiktsvask hjelper med å holde huden frisk uten å skade huden.

Beste fuktighetsgivende ansiktsvaskemerker for 2018 India:

I henhold til vår hudtype kan vi velge best fuktighetsgivende ansiktsvask for tørr hud for regelmessig bruk, finn under topp 9 beste fuktighetsgivende ansiktsvask merkevarer som er sikkert egnet for huden din.

1. Patanjali Honey Orange Face Wash:

patanjali Honey Orange Face Wash

Denne ansiktsvask er en unik blanding av naturlige urter og honning. Det er såpefritt. Det fjerner overflødig olje fra de dype porene i huden. Holder huden ren og klar. Det bidrar til å fukte huden. De naturlige ingrediensene som finnes i ansiktet vasker, holder huden jevn og glødende. Dette er en enkel fuktighetsgivende ansiktsvask.

Bruk: Ta en liten mengde av gelen. Arbeid det med å lage skum. Påfør det jevnt på ansiktet. Rengjør det med vann. Påfør det to ganger på en dag for bedre resultater.

Pris: Det koster RS.45 for 60 g.

2. Everyuth Apple Hydrating Fruit Face Wash:

Everyuth Apple Hydrating Fruit Face Wash

Det er en såpefri ansiktsvask. Den inneholder appleekstrakter og Nano multi vitamin A-innhold. Oppfrisker huden og holder den hydrert. Det fjerner smuss og andre urenheter fra huden. Dette er et godt fuktighetsgivende ansiktsvask for sensitiv hud.

Bruk: Bruk det to ganger om dagen. Ta en liten mengde krem ​​og legg det jevnt på ansiktet. Vask det med varmt vann.

Pris: Det koster Rs.77 for 100g.

3. Spawake Fuktighetsgivende ansiktsvask:

Spawake Moisturizing Face Wash

Spawake hydrerer huden og holder huden frisk. Denne ansiktsvask inneholder havsalt og perlepulverekstrakter og også en forfriskende skumgel. Det fukter huden og holder den glatt. Det fjerner smuss og urenheter fra huden. Dette er et godt fuktighetsgivende ansiktsvask for tørr hud.

Bruk: Påfør lite skum og gjør det til skum, legg det jevnt på overflaten og vask det med vann.

Pris: Det koster Rs.82 for 50g.

4. Dove Beauty Moisture Face Wash:

Due Beauty Moisture Face Wash

Dove er beriket med nutrium fuktighet skjønnhet serum som bidrar til å opprettholde fuktighet i huden. Det fjerner smuss fra porene. Det holder huden hydrert. Et dypt rengjøringsmiddel for huden. Dette er en enkel type hudfukterende ansiktsvask.

Bruk: Bruk det daglig for gode resultater. Bruk en liten mengde gel. Tren opp skummet og legg det jevnt over huden. Vask det med vann.

Pris: Det koster Rs.105 for 50ml.

5. Dr.Batras fuktighetsgivende ansiktsvask:

Dr.Batra's Moisturizing Face Wash

Denne ansiktsvask er beriket med aloe Vera-ekstrakter, som gir en beroligende følelse til huden. Det nærer og fukter huden og kjemper mot hudsykdom som eksem. Det kjemper også mot aldring. Holder huden frisk og fuktig. Dette er den beste ansiktsvask og fuktighetskrem for tørr hud.

Bruk: Påfør liten mengde krem. Trene for å få skum. Påfør mykt på huden. Vask det grundig.

Pris: Det koster RS.110 for 50g.

6. Nivea menn Maksimal hydrering Fuktighetsgivende ansiktsvask:

Nivea Men Maximum Hydration Moisturizing Face Wash

Den inneholder kondisjoneringsmidler. Det har også pro vitamin B5. Dette er 100% såpefri. Det er klinisk testet. Det fjerner smuss og urenheter fra huden. Dette er den beste Mens ansiktet vask og fuktighetskrem.

Bruk: Ta en liten mengde gel. Trene for å få en fin skum. Påfør huden jevnt og vask den.

Pris: Det koster Rs.972 for 150 ml.

Se mer: Ansiktsvask for tørr hud

7. Pond's Daily Face Wash:

dammen Daily Face Wash

Den inneholder glyserin og vitamin E som hydrerer huden og holder den ren. Den er mild på hud og 100% såpefri. Denne milde fuktighetsgivende ansiktsvask fjerner smuss fra de dype porene i huden. Det fungerer bra på alle typer hud. Det er et snilt å hud fuktighetsgivende ansiktsvask.

Bruk: Påfør det daglig for gode resultater. Ta en liten gel og trene for å få skum. Påfør det på huden og vask godt.

Pris: Det koster RS.35 for 50g.

8. Lakme Clean Up Ansiktsvask:

9 beste fuktighetsgivende ansiktsvaskemerker for 2018 India | Stiler på livet

Den inneholder jordbær ekstrakter. Den har en forfriskende lukt til den. Renser huden perfekt uten å etterlate noen oljespor og holde huden frisk og fuktig. Det gjør ikke huden tørr etter vask. Det fjerner alle urenheter fra porene. Dette er det beste fuktighetsgivende ansiktsvask for tørr hud.

Bruk: Det lammer godt. Trekk ut en liten mengde skum. Påfør mykt på huden og vask med vann.

Pris: Det koster RS.40 for 25g.

Se mer: Glykolsyre ansiktsvask i India

9. Himalaya Herbals Aloe Vera Moisturizing Face Wash:

Himalaya Herbals Aloe Vera Moisturizing Face Wash

Dette er en såpefri ansiktsvask som sikrer fuktighet i huden etter hver vask. Denne ansiktsvask inneholder agurkekstrakter som avkjøler huden. Den inneholder aloe Vera som myker huden. Det er en fin kombinasjon for å rense huden din. Gir en fin følelse og huden holder lysende. Dette er en enkel type å hud fuktighetsgivende ansiktsvask.

Bruk: Bruk to ganger om dagen. Påfør liten mengde og sett opp en skum. Påfør mykt på huden og vask det grundig.

Pris: Det koster Rs.120 for 100ml.

Få fuktighetsgivende ansiktet vasker som er tilgjengelig per sesongbasert grunnlag. Du må velge et ansiktsvask, avhengig av hudtype din også; det bidrar til å holde huden myk og hydrert. Alle ville elske å ha den glødende huden selv i kalde vintre, så sjekk ut disse forskjellige ansiktet vasker som spenner fra urtebasert ansiktsvask til de som inneholder glyserin.

Se mer: Skummende ansiktsvask

Leave A Comment

29 − = 19