9 Beste Daman Turiststeder å besøke | Stiler på livet

Hvis du planlegger å gå på en kort ferie og ser etter et flott sted, så foreslår vi Daman til deg. De har noen av de vakreste severdighetene og strendene du noensinne vil se. Her er en liste over noen av de beste stedene i Daman som er verdt å besøke og definitivt ikke bør gå glipp av.

Daman turist steder å besøke:

Jampore Beach:

Daman-turist-steder

Tenk på Daman Tourist Places, det første som kommer til sinnet er Jampore Beach. Den er best kjent for sine Casuarina plantasjer og er ideell for honeymooners. Du kan også komme hit for piknik hvis du vil. Det uberørte vannet, mildt vær og lange strekninger med gylden sand sørger for at du elsker dette stedet.

Devka Beach:

Devka-beach_daman-turist-stedene

Devka Beach of Daman er en annen skjønnhet. Den naturskjønne skjønnheten og roen på dette stedet sørger for at du blir forelsket i omgivelsene. Maten her er spiselig og været er hyggelig. Kommer til dette fantastiske stedet er sikker på å ta bort alt stresset du står overfor i ukedager.

Se mer: Heritage Tours i India

Vår Frue kirke:

kirke-of-vår-lady_daman-turist-steder

Daman er ikke bare kjent for sine strender, men også for sine religiøse steder og steder. En av dem er Church of Our Lady. Det er ulastelig, vakker og et flott sted å gå til. Miljøet i denne kirken er sikker på å få deg til å føle deg velsignet og ta ditt åndelige liv til et helt nytt nivå.

Panikota Fort:

panikota-fort_daman-turist-stedene

Hvis du noen gang har tenkt på en struktur som er så majestetisk og kunstnerisk som ville lykkes med å matche kraften i Damans havstranda som ligger rett ved siden av den? Vel Panikota fort er et eksempel på det. Fortet kan nås bare ved å reise på båt. Turen er helt verdt det som dette fortet er virkelig fantastisk og fantastisk å se på.

Se mer: Kambodsja Steder å se

Diu Museum:

diu-museum_daman-turist-stedene

Diu-museet i Daman er en av de største turistattraksjonene i Daman. Det er godt bygget og har blitt besøkt av mange mennesker siden etableringen. Den inneholder noen av de store mesterverkene og er perfekt for alle som er interessert i å lære og utforske kulturen og historien til Daman og Diu.

St. Jerome Fort:

jerome-fort_daman-turist-stedene

Noen av de mest interessante stedene i Daman kan være forter, og en av dem er St. Jerome fort. Dette stedet er en av de stedene som ikke bør gå glipp av. Kunsten, stilen og strukturen er majestetiske, unike og kunstneriske. Klart er dette et av de eldste og mest uvurderlige stedene i Daman.

Se mer: Jharkhand turiststeder

Nagoa Beach:

Nagoa-beach_daman-turist-stedene

Den Nagoa Beach of Daman er en av de fineste strendene å være i. Det er en flott turistattraksjon og har ganske mange strender hvert år. Været er surt gjennom hele året, og er et av de beste stedene å være på ferie. Kommer til denne delen av Daman vil sikkert lage vakre og fantastiske minner.

Ghoghla Beach:

ghoghla-beach_daman-turist-stedene

Ghogla Beach of Daman er romantisk, fredelig og nydelig. Naturen er helt fantastisk. Atmosfæren på dette stedet er så utrolig at du ikke vil ønske å forlate. Kommer hit for en kort ferie med familie og venner, kommer sikkert til å være verdt det.

St. Pauls kirke:

St-pauls-church_daman-turist-steder

St. Pauls kirke Daman er et annet kjent turiststed og religiøst sted. Det er omgitt av en vakker utkikk hage og har mange trær og blomster. Den naturskjønne, rolige og rolige naturen til dette stedet vil absolutt gjøre deg glad og glad i denne turen.

Leave A Comment

38 − = 32