9 beste bryllupsreise steder i nærheten av Bangalore | Stiler på livet

Bangalore har et veldig hyggelig klima og på grunn av dette er det en av de beste bryllupsreise destinasjonene i India. Et stort antall romantiske steder er berømte hvor par kan nyte fredelige omgivelser og nyte tiden sin.

Vakre Bryllupsreise Steder i Bangalore:

1. Taj Westend:

Når det gjelder romantikk, er det et av de beste stedene for bryllupsreise i Bangalore, og dette er et sted hvor du kan nyte romantiske øyeblikk med partneren din. En av de beste ideene er å nyte stearinlys middag på Taj Westend og den romantiske atmosfæren. Fang opp på minner og du kan dele en ny opplevelse mens du nyter godt måltid og det vakkert dekorerte private rommet som er omgitt av gardiner og opplyst av glitrende stearinlys.

2. Jade 735:

bryllupsreise-plasser-nær-bangalore_jade-735

Bangalore bryllupsreise steder inkluderer også å besøke Jade 735 og nyte takterrassen. Utforsk øyeblikkene til å være bare med partneren din i en spesiell oppsett på taket, som alltid vil være minneverdig for dere begge. Det ville ta deg til en annen verden av drømmer og lykke. Nyt den deilige maten sammen med partneren din på en skyggelagt tak på en palanquin spesielt ment for denne fantastiske opplevelsen. Det vil virkelig la deg nyte kvalitetstid med din kjære og legge til dine dyrebare minner.

3. Pub Crawl:

bryllupsreise-plasser-nær-bangalore_pub crawl

Sett opp festkjole og sko og gjør deg klar til å nyte disse bryllupsreiseene i nærheten av Bangalore og også i Bangalore selv ved å ta med deg din partner rundt i byen for å tilbringe litt kvalitetstid. Gå rundt i byen og nyt diskoteker og puber som Bangalore er kjent for. Når du utforsker, vil du bli underholdt om nattelivet i byen og nyte gode øyeblikk med partneren din. Noen av de puber som kan besøkes er Ibar (The Park), Blimey (MG1 Mall) eller Skyy (UB City) som er en av de beste stedene i byen. Nyt dansen og herlig musikk med din kjære til å lage minner som du kan verne om i fremtiden.

Se mer: Bryllupsreise i Kullu Manali

4. Sankey Tank:

bryllupsreise-plasser-nær-bangalore_sankey-tank

Det kan sies som en god tid å tilbringe eller slappe av sted for par. Det ligger i vestlige delen av Bangalore i forstedene til Malleshwaram, Vyalikaval og Sadashiva Nagan. Dette er en menneskeskapt innsjø og full av naturlig skjønnhet og grønt. Det inkluderer park samt et svømmebasseng. Det er et bra sted å nyte litt kvalitetstid med partneren din under din bryllupsreise. Det gir naturskjønnhet som tiltrekker seg mange mennesker også.

5. Bheemeshwari:

bryllupsreise-plasser-nær-bangalore_bheemeshwari

Dette er en av de beste bryllupsreise destinasjonene i nærheten av Bangalore, som ligger sør for Bangalore og ligger ved bredden av elven Caurvey. Dette stedet er en ekte velsignelse av naturen. Det er et naturlig habitat for ulike skapninger som Mahseer fisk, elefanter, hjort, krokodiller og forskjellige andre fuglearter. Hvis du og din partner har kjærlighet til eventyr, er dette det beste stedet for deg, da det gir ideelle innstillinger for ulike eventyrlystne aktiviteter. Det frodige grønne området gjør det til et passende sted å nyte naturlig skjønnhet og fred sammen med partneren din.

6. Wayanad:

bryllupsreise-plasser-nær-bangalore_wayanad

Også kjent som "Land of Paddy Fields", er dette vakre stedet en av de beste bryllupsreiseene i nærheten av Bangalore. Tunge og tette skogkledde områder, dette stedet er også ideelt for ulike eventyrlystne aktiviteter. Under trekking kan du møte de vakre landskapene, tropiske skogene, som legger til dine vakre minner. Du kan nyte opplevelsen av et godt opphold på et bambushus, trehus, camping etc. med din partner for å verne om de vakre øyeblikkene.

Se mer: Bryllupsreise Steder nær Hyderabad

7. Nandi Hills:

bryllupsreise-plasser-nesten bangalore_nandi-åsene

Ligger ca 60 kilometer unna, er dette blant beautifulhoneymoon-stedene i nærheten av Bangalore. Åsene er også et populært turiststed, samt et vakkert romantisk sted hvor du kan nyte kvalitetstid med partneren din. Noen av de vakre attraksjonene er Tipu's Drop, Tipu sommer Palace og Fort, Horse Way, Secret Escape Route etc. Dette stedet tilbyr fredelig miljø fullt av vakkert naturskjønt sted å nyte øyeblikkene av togetherness.

8. Innovative Film City:

bryllupsreise-plasser-nær-bangalore_innovative-film-byen

Basert på et indisk tema, er dette stedet en sjanse for moro og underholdning fordi moro ikke er begrenset til viss alder. Ulike attraktive ting du kan nyte med partneren din er Aqua Kingdom, Cartoon City, Dino Park, Mini Golf, Mirror Maze, matalternativer. Nyt den deilige maten og opplev rikheten til det fantastiske neset og setter pris på skjønnheten i stedet.

9. Golden Palms Resort:

bryllupsreise-plasser-nær-bangalore_golden-palmer-resort

Beste bryllupsreise destinasjoner i nærheten av Bangalore inkluderer også dette vakre feriestedet. Dette er en av de premium feriestedene og ligger i utkanten av Bangalore. Det er en 14 hektar frodig grønt sted som er vakkert bygget med fantastisk landskapsarbeid. Det er ingen knappe vakre naturskjønne steder å nyte med partneren din, det være seg fossefall, fontener eller hager. I tillegg kan du nyte eksklusive presidentsuiter som er mer luksuriøse, og det finnes også andre barer og restraunts. Svømmebasseng er tilstede sammen med spa, innendørs spill fasiliteter, tennisbaner osv.

Se mer: Darjeeling Bryllupsreise

Bangalore gir gode tider for par å tilbringe, og det finnes andre alternativer i tillegg til å bestille bryllupsreise suiter i gode hoteller som gir ekstra fasiliteter, så vel som du kan lete etter bryllupsreisepakker på nettet som kan gi deg kombinert besøk på steder som vil være kostnadseffektive og bli kvitt booking hoteller, restauranter og på den tiden kan du nyte med din partner.

Leave A Comment

+ 74 = 79