9 beste bryllupsreise steder i Nagaland med bilder

Staten Nagaland har mye å tilby for en bryllupsreisepakke. Det er en av statene i de syv søstre i India med vakre steder. Det er stille, fredelig og vakker og har flere attraktive turiststeder. Her er de 9 beste bryllupsreiseplassene i Nagaland med bilder for reisepakken.

Beste bryllupsreise destinasjoner i Nagaland Med bilder:

1.Dimapur:

Bryllupsreise Places in Nagaland-Dimapur

Dimapur er den offisielle porten til Nagaland. Det starter hver tur som krysser denne staten. Det fungerer dermed som et forspill til alt som staten har å tilby. Den har en rik kulturarv og kan derfor skryte av flere historiske monumenter. Det har også flere flekker som anses å være et naturelskers paradis. De viktigste romantiske stedene å besøke her er Kachari Ruins, Diezephe Craft Village, Rangapahar Reserve Forest / Zoological Park, Chumukedima Village, Dimapur Ao Baptist Church, Diphupar, Nicaraguanske, Kuki Dolong Village, Green Park, Nagaland Science Center, Medziphema og Ruzaphema. Det er en av de beste bryllupsreise destinasjonene i Nagaland.

2.Kohima:

Bryllupsreise Places in Nagaland

Kohima er hovedstaden i Nagaland og den mest urbaniserte byen finner du her. Men til tross for å ha litt av den urbane maset, fortsetter det å være en rolig by primært. De viktigste stedene å besøke her er Dzukou Valley, Japfu Peak, Pulebadze Peak, Kohima War Cemetery, nestkommissærens Bungalow, Kohima State Museum, Kohima Zoo, Naga Bazar, Dzuleke og Tseminyu. Det er en av de beste bryllupsreise stedene i Nagaland.

3.Mokokchung:

Bryllupsreise Places in Nagaland-Mokukchung

Mokokchung er hjemmet til Ao stammen. Disse er vennlige og gjestfrie mennesker, noe som gjør dette lille distriktet fantastisk for et besøk. De viktigste stedene å besøke her er Changtongya, Mokokchung Park, Mokokchung Village, Longkhum, Ungma og Chuchuyimlang.

Se mer: Beste Bryllupsreise Steder I Punjab

4.Mon:

Bryllupsreise Places in Nagaland-Mon

Månen huser Konyak Nagas. Disse er tatoverte krigere som ofte er forbundet med Nagaland. Måned gjør det til et interessant besøk. De viktigste romantiske bryllupsreise stedene å besøke her er Longwa Village, Veda Peak, Chui Village (Basti) og Shangnyu Village. Folkesagnene og tribalhistorierne du får høre av lokalbefolkningen her, vil ha deg fortryllet på ikke tid.

5.Meluri:

Bryllupsreise Places in Nagaland-Meluri

Dette er en liten, men vakker by. De viktigste bryllupsreiseene å besøke her er Phek, Dzudu Lake, Zanibu Peak og Shilloi Lake.

6.Wokha:

Bryllupsreise Places in Nagaland-Wokha

En liten vakker by, Wokha ligger i fanget av statens beste fjell. Det er et fristed for alle naturelskere. De viktigste stedene å besøke her er Doyang Hydro-prosjektet, Liphanyan-guvernørens leir, Mount Tiyi, Doyang River, Water Pool, Totsu Cliff og Vankhosung. Dette er et rolig sted som gjør det til en av de beste bryllupsreiseområdene i Nagaland.

Se mer: Bryllupsreise i Orissa

7.Dzukou Valley:

Bryllupsreise Places in Nagaland-Dzukou Valley

Ligger nær Kohima, er denne dalen en av de vakreste stedene i ikke bare Nagaland, men hele India. Det tilbyr panoramautsikt som kan nytes, vil lolling om i de grønne enger av åsene her. De viktigste stedene å besøke her er Khonoma og Japfu Peak.

8.Benreu:

benreu

Uberørt og uberørt, ser Benreu ut av en bok av eventyr. Luften her er frisk og miljø fredelig. Den rolige ensomheten gjør hjertet ditt varmt og avslappet. De viktigste stedene å besøke her er Peren og Mt. Pauna Tourist Village.

9.Khonoma Green Village:

Bryllupsreise Places in Nagaland-Khonoma Green Village

Denne landsbyen hus tilhører Angami stammen folk. Disse menneskene er de som er ansvarlige for Khonoma, og får navnet på en grønn landsby. Denne stammen ga opp jakt og startet jordbruk for mange år siden, og resultatet av deres beslutning var denne grønne byen. De viktigste stedene å besøke her er Dzulekie, Ruzaphema, Intangki Wildlife Sanctuary og Khonoma Village.

Se mer: Bryllupsreise destinasjoner i Jharkhand

Alt i alt er Nagaland ikke et dårlig valg for en bryllupsreise. Det gir den perfekte innstillingen for en romantisk ferie, og for deg å tilbringe litt tid alene med din nygifte ektefelle, engasjert i fjellene.

Bilder kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

92 − = 85