9 Best Skin Whitening Facial Kit Merker I India | Stiler på livet | progressivenewsdaily.info

9 Best Skin Whitening Facial Kit Merker I India | Stiler på livet

Ansiktssett er mye brukt av både menn og kvinner, i disse dager for å kvitte seg med støv og forurensning som skader huden. Det har påvirket ansiktet i stor grad, og etterlater det med støv og sløvhet. Den hudbleking ansikts kit er mye brukt for å få øyeblikkelig glød sammen med riktig massasje til ansiktet.

Best Skin Whitening Facial Kit Produkter i India:

Her er noen av de mest opptegnede blekingskreftene i henhold til hudtekstur,

1. Facial Kit for Instant Glow av VLCC:

Facial Kit for Instant Glow by VLCC

Dette VLCC-blekemiddel-ansiktssettet retter seg mot den kjedelige delen av huden. Det gir en myk glød i ansiktet som kvaliteter som næring, foryngelse, rettferdighet, etc., som gir en perfekt glødende hud. Vlcc hudbleking ansiktssett leveres med fem produkter scrubs, gel, massasje krem, glødelampe og serum.

Pris: INR 530

2. Herbal Facial Kit av Lotus:

Herbal Facial Kit by Lotus

Denne Lotus hudbleking ansikts kit er valgt av folk som er ute etter noe relatert til pigmentering. Den er laget av havregryn, yoghurt og mange urte ingredienser som bidrar til beskyttelse mot pigmentering og UV stråler.

Pris: INR 176

3. Whitening og Brightening Facial Kit av Aroma:

Whitening and Brightening Facial Kit by Aroma

Dette improviserte aroma bleking ansiktssettet kommer med ingredienser som aloe Vera, grønnsakskall, hvit nektar, og bjørnen Berry aha krem, og mye mer, som ikke bare gir deg glødende hud, men gir deg også en berøring fuktighet

Pris: INR 1270

4. O3 Plus Whitening Facial Kit:

O3 Plus Whitening Facial Kit

Denne O3 hudbleking ansiktssettet kommer for hver hudtype. Kittet brukes i tre forskjellige tidspunkter. I morgen brukes blekemiddelskummet med tonic, om natten brukes skummet med serumet, og massasjekrem og maske brukes ukentlig for et glødende, rent ansikt i budsjettet ditt også.

Pris: INR 4370

5. Hudbleking Ansiktsskrubbing:

Hud Whitening Facial Scrubbing

Dette er den beste bleking ansiktssett som kan være forberedt hjemme det. Laget av sukker, sitronsaft og honning, er denne blandingen jevnt brukt til å håndtere peeling. Alt du trenger er å blande produktene og skrubbe det.

6. Ansiktssett for aldring:

Facial Kit for Ageing

Passer til alle slags hudtone, dette er det beste hudpleie ansiktssett for å håndtere aldring fra Banjara. Kittet brukes ved å massere de tre kremer og gel på ansiktet, og til slutt bruk av maske er gjort.

Pris: Prisen på settet er rundt Rs. 225.

Se mer: VLCC Face Packs i India

7. Ansiktssett for bleking av fet hud:

Facial Kit for Whitening of Oily Skin

Jooves har gitt et fantastisk bleknings ansiktssett for fet hud som består av toner, rengjøringsmiddel, gel, og leirepakk og rettferdighetskrem. Laget av naturlige ingredienser, rengjør settet ditt dypt og kontrollerer den ekstra oljen på ansiktet ditt.

Pris: Pakken er tilgjengelig i butikken for INR 190.

8. Ansiktssett for langvarig glød:

Facial Kit for Long Lasting Glow

Naturene har gitt ut det beste blekningsfasettsettet for fet hud. Kittet brukes til vanlig bruk også, for dyp rensing av huden og porene for langvarig glød.

Pris: Kittet leveres med 6 ansikts trinn på bare INR 530.

Se mer: Beste Lotus Face Packs

9. Ansiktssett med vin som essens for bleking:

Facial Kit with Wine As Essence for Whitening

En staberry Facial Kit gir deg alle de positive effektene et glass vin vil gi til huden din. Det er et ansiktssett for hudbelysning for alle typer hud som omhandler mørke flekker, fregner og forbedrer huden din ved å stramme den.

Pris: Den er tilgjengelig i INR 540.

Mens du leter etter det beste ansiktssettet for hudbelysning, må du se på ingrediensene i settet for å unngå noen form for negative effekter. Nesten alle settene har samme trinn som skal følges. Hver kreme eller gelbehov fra ansiktsblegemiddelsettet er massert i sirkulær bevegelse i 5-12 minutter, og til slutt blir ansiktsmasken påført for å få det feilfri utseende.

Se mer: O3 ansiktssett for hudstramming

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

26 − = 25

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map