9 Best Mini og Large Leather Saddle Bags | Stiler på livet

Sadelposer brukes vanligvis til poser som trengs for å bære ting på hester. Men i dag i stor grad brukt i sykler og motorsykler har et stort antall forskjellige sadeltasker. På sykler, settes saddlebags under setet eller salen. Små poser er festet på sykler for å holde lite tilbehør som skal brukes på vei. Noen sete sadelposer brukes på sykler som går for lange turer eller racing sykler, og til og med terrengsykler. På motorsyklene henges harde sadelposer bak setene eller på sidene av baksetet.

Saddlebags for sykler i India:

Sadelvesker i dag er designet så mye attraktivt og lett på passende måte, noe som lett kan bære viktige ting som skal brukes på turen.

1. Ryggsadel for sykler:

sal bags

Sadelposer til sykler kommer i mange design. En liten pose under setet inneholdt mange nødvendige typer utstyr som trengs på veiene. Reservedeler som indre rør, vannflasker, oljepakning, punkterings reparasjonssett, verktøy, førstehjelpsutstyr osv.

2. Håndlaget Sadelvesker:

håndlaget Saddle Bags

En baksidebærer foran vesken er også en av favorittsadelposene blant sykkelrennere. Flappen åpnes fra toppen som gjør at rytterne lett åpner posen og får det som trengs når du sykler på sykkelen.

3. Touring Saddle Vesker for sykler:

Touring Saddle Bags for Bikes

Store sadelposer brukes mest til lang reise på sykler eller for fjellklatring. Den store posen er festet under setet med spesielle belter som er festet til både setet og det bakre håndtaket på sykkelen. Den store sadelposen kan holde mye av maten, lyet og nødvendig utstyr.

4. Saddlebag Mounts:

saddlebag Mounts

Motorsykkelposer har forskjellige funksjoner med ekstra lommer og et designer lerret og lærmateriale. Sadelposene har unike, fleksible og strekkbare belter som er best montert med baksetene på sykkelen.

Se mer: Nine West Shoulder Bag

5. Double Saddle Vesker for sykler:

Dobbelt Saddle Bags for Bikes

Dobbeltsidede sadeltasker har ekstra plass for mer reservedeler som skal transporteres langs turen. Attraktiv deksel og stilig utseende gjør at sadelposen ser attraktiv ut; jentene ville elske å ha slike sadeltasker på syklene.

6. Vanntette sadelvesker for sykler:

Vanntett Saddle Bags for Bikes

Vanntette sadelposer spesielt laget for å møte uønsket vær er best for sykler; ryttere elsker slike slitesterke sadelposer som støtter best på ruten. Ekstra lommer legger mye hjelp til ting som skal holdes separat.

Se mer: Siste Jansport Bag

7. Leather Saddle Vesker for sykler:

Lær Saddle Bags for Bikes

Lærsadelposer regnes som det beste av sadelposene som brukes enten på hester, sykler eller sykler. Holdbarheten i skinn er mye mer enn annet materiale. Skinnsøtfodret og skinntrådede sadelvesker er mer attraktive transportbagger blant dem.

8. Front Handler Saddle Bag:

Front Handler Saddle Bag

Folk elsker også sadeltasker på forsiden av syklene, de fremre håndtakssadelene har kroker som festes med kjørehåndtaket på sykkelen. Rytteren føler seg lett å velge praktiske ting fra sykkelen, lett under kjøring.

Se mer: Celine Håndvesker

9. Tilpassede matchende sadelvesker for sykler:

Tilpasset Matching Saddle Bags for Bikes

Motorsykler som royal En-feltet og lignende sports sykler har flotte sadeltasker som passer best sammen med sykkelens struktur. Matchende og lignende utseende sadelposer er laget i henhold til kundens bestilling, og det samme gjøres.

Sadelposer kalles også som seteposer, kilpakker eller setepakker. Mennesker foretrekker hovedsakelig under setetaseltasker som de lett kan festes og faller ikke mellom turen. Sadelposer er også sett på baksetet og sidene på bærebjelken for de som trenger å bære ting fra steder til andre. Små sadelposer er nyttige for å lagre ekstrautstyr som trengs når som helst for å reparere syklene.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

70 − 63 =