9 Best Indian Wedding Blouse Neck Designs Katalog 2018

I bryllup foretrekker mange kvinner seg i sareene som passer til deres bluser. Derfor er det alltid viktig å få riktig bluse. En annen viktig visning av blusene er nakken jobbet på dem, som det er den første tingen om en bluse som kan tiltrekke seg oppmerksomhet. Designet er virkelig et problem, og designene varierer fra arrangement til begivenhet. Hvis du er ute etter en veldig kul bluse som skal brukes under en fest eller en hendelse, vil designene som diskuteres i denne artikkelen være egnet for deg.

Spesielle Bluse Designs for Wedding:

I de følgende bryllupbluse-designene vil vi bare fokusere på de med store halsdesign.

1. The Green Back Broderi Bluse Design:

Bluse Neck Designs For Wedding

Dette er en ganske vakker grønn bluse med en liten skjerm med blå på den. Blusen er håndlaget, og skjønnheten er vist fra hver tommers klut i dette tradisjonelle stykket som skal bæres av vakre kvinner på nesten alle hendelser, spesielt bryllup. På baksiden av blusen vises en stropp som mønster, med vedlegg som gjør at hele designen ser enda mer tiltrengende ut. Hvem vil ikke ha på seg en bluse som har blitt hevdet som en av de beste bluser med kjempebra nakkeutforminger som passer til bryllup?

2. Den grønne og hvite brudeblusehalsdesignet:

Nakke Design For Blouse For Wedding-Green and White Bridal Blouse Neck Design 2

Vel, dette er noe annerledes. Her kan vi se den helt tiltalende skjønnheten i det velutformede halsarbeidet på blusen. Fargen på den tradisjonelle saree følgesvenn er virkelig iøynefallende, og den vil være egnet for kvinner, som har en slank kroppsbygning. Hvis du har en knubbete kroppsbygning, så kan kroppens bulgy natur ødelegge skjønnheten i denne tingen og få det til å se ut som et rot. Så hvis du har en tynn kroppsbygning, så vet du hvilken bluse som skal bære.

3. Den moderne halsdesignen for brudebluser:

Nakke Design For Blouse For Wedding-Contemporary Neck Design For Bridal Blouses 3

Leter du etter noen saree bluse nakke design for bryllup? Dette er en ganske kul en. Den moderne stilbluse vil være egnet for alle kvinner der ute, og det viser en fantastisk design som er gjort på den delen som vil være på nakken. Dette er sannsynligvis en av de vakreste blusedesignene som en brud noen gang kommer gjennom. Blusen er spesielt beregnet for bruden og bruden. Hvis en kvinne som bare går på bryllupet, vil ha dette, så kan dette gjøre henne til sentrum for attraksjon og du vil definitivt ikke at bruden skal ha et dårlig inntrykk på deg.

4. Den grønne blusedesignen til brudebluser:

Nakke Design For Blouse For Wedding-Green Blouse Design For Bridal Blouses 4

Hvis du planlegger den perfekte bluse for den spesielle dagen i livet ditt, så er dette en ganske god bluse. Den leveres med en grønn base og mye god maskinarbeid gjort om ermene, skuldrene og nakken i blusen. Klart er det en av de beste designene du noensinne har sett. Blusen vil se best ut på kvinner med en slank kroppsbygning.

5. Den musserende brudebluseutformingen:

Nakke Design For Blouse For Wedding-Sparkling Bridal Blouse Design 5

Hvis du trenger noen blusehalsdesign til bryllupsserier, så vil dette være en av de fineste der ute. Blusen kommer med et søtt mønster sammen med glitrende vedlegg. Hvis du er ute etter noe unikt for bryllupet, så vil det være et ganske fantastisk valg. Annet som det, dette designet har blitt godkjent av de fleste kvinner som blusen er enkel å bruke, og kan lett gjøres til fort nesten alle. Så, hvis ditt valg er mot den komfortable, så vel en vakker bluse, så vet du hva som er best for deg.

Se mer: Bluser Broderi-design

6. Den røde brudekjolen:

Nakke Design For Blouse For Wedding-Red Wedding Blouse 6

Denne spesielle røde bryllupet bluse kommer med en fantastisk halsdesign og mønsteret på framsiden og på ermene er også ganske forlokkende.

7. Den gylne bluse på bryllupet:

Nakke Design For Blouse For Wedding-Golden Blouse at The Wedding 7

Hvis du er på utkikk etter en trendy bluse, så vil dette nok være en av de flotteste blusene av all tid. Den har en veldig god farge og designen på blusen er også ganske attraktiv.

8. Den blå bluse for bryllup:

Nakke Design For Blouse For Wedding-Blue Blouse For Wedding 8

Trenger du en blå bluse? Dette er en ganske god bluse som sporter et fantastisk mønster i hele klærelementet. Vedleggene som brukes er svært forlokkende.

Se mer: Bluse Designs for Wedding Sarees

9. Den skinnende designerbluse for bryllup:

Nakke Design For Blouse For Wedding-Shiny Designer Blouse For Wedding 9

Ønsker du å stenge bryllupsåret med noe trendy? Denne bluse er til din tjeneste.

Dette vil hjelpe deg med å tro hvor viktig nakkedesign for bluser er spesielt under bryllupet når så mange øyne er på deg. Pass på at du velger en trendy en og en som passer til din stil og personlighet.

bilder kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Leave A Comment

+ 29 = 34