9 Best Gave Ideas Of 12th Wedding Anniversary | Stiler på livet

De 12 bryllupsdagen gaver er basert på temaet silke, lin og perle smykker. Så gjør jubileumet grand med de fantastiske elementene.

Beste 12 års bryllupsdag gaver og design ideer for ham og henne med bilder:

La oss finne her med nevnte 9 beste 12 bryllupsdagen gaver til ham og henne.

1. Silke Slips:

Silke Tie

Dette er en veldig romantisk silke 12. bryllupsdagsgave for å gi mannen din. Silkebåndet er laget med den fineste silke. Du kan tilpasse det ved å legge et stykke klut med et hjerte på det også. Dette vil være et perfekt valg for sitt kontorbruk; han vil sikkert like denne.

2. Silke Pute Cover:

Silke Cushion Cover

Et annet kjølig silkealternativ for 12 års jubileum er dette silkepute dekselet. Pute dekselet har meldingen for jubileet skrevet ut på den. Du kan få dekslene i nydelige rike nyanser av lilla eller røde.

3. Cool t-skjorte:

Kul t Shirt

Gjør ham fornøyd med denne kule t-skjorten som kan være hans 12 års jubileumsgave. T-skjorten er trykt med romantiske linjer og ønsker til 12 års jubileum. Du kan få t-skjorten i farger som er lyse og modige.

4. Silke Cover ups:

Silke Cover ups

Her er en rik og imponerende deksel opp som er perfekt som en 12 års jubileumsgave til henne. Omslaget er laget av rik silke og utskriften på den er orientalsk. Kimono stil kjole ser veldig sexy og majestetisk også.

5. Silke skjerf for henne:

Silke Scarf for her

En annen silke gave til å gi henne ville være dette silke skjerf. Utskriftene på skjerfet er nydelige og det er også fargene. De pulserende rike nyansene i skjerfet gjør at noen plagg ser fantastisk ut. Prøv disse som 12 års jubileum gave ideer.

6. Linen Tote Bag:

Sengetøy Tote Bag

Lag en kul totepose ut av sengetøy som din 12 års bryllupsdagsgave til din kone. Denne miljøvennlige vesken er veldig romslig og kan brukes til shopping og for noen utflukter også. Du kan også tilpasse posen med jubileums ønsker.

Se mer: 11. bryllupsdag gave til ham og henne

7. Pearl armbånd:

Perle Bracelet

Denne vakre perle armbånd er bare den rette gaven til 12 bryllupsdagen. Denne kultiverte perle armbånd er perfekt i form og har en liten lås på slutten. Det ser slank og fin på hendene og gjør et perfekt smykkeelement.

8. jubileumskake:

jubileum Cake

Gjør jubileet ditt søtt og minneverdig ved å bake en nydelig kake for din ektefelle. Du kan frost kaken perlehvitt slik at den er basert på det moderne gaveemnet. Disse 12 års jubileumsgaver til ham er perfekte og søte.

Se mer: 10 års bryllupsdag gave ideer

9. minneverdige kerchiefs

minneverdig Kerchiefs

Få disse minneverdige kerkene laget for jubileumet ditt. 12-årsjubileet tema er lin, kan du få disse laget i flere farger eller holde den hvit også. Broder datoen for ekteskapet ditt på kanten av stoffet.

Det 12 bryllupsdagen er når du kan gi varer av silke, sengetøy eller perle. Disse nydelige produktene som er oppført ovenfor, gjør de perfekte gaver. Prøv noen fengende gjenstander som en gave på bryllupsdagen, overraske din kjære med personlige gavepakker, eller du kan prøve noen gavekort som en gave. Å bruke tid på mer enn 10 år sammen gir det virkelig beste minner for par, gave er ideen om å gi friskhet på bryllupsdagsdagen.

Se mer: 9 bryllupsdagen gaver til ham og henne

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

71 − = 64