9 Best Floating Rangoli Designs | Stiler på livet

Den typiske tradisjonelle rangolisen ble laget av pulver på gulvet. Men som alle andre tradisjoner har også rangolisen blitt oppdatert for å passe behovene til 21-tallet menneske. Flytende rangolis er et resultat av denne etableringen. I dag jobber kvinnene i urbane familier også. Så ingen har tid til å gjøre en komplett rangoli. Så hva de gjør i stedet er kjøp rangoli klistremerker, enten digitale eller håndlagde med rhinestones. De klistre disse klistremerkene på gulvene og de fungerer som effektive rangolis. Ett skritt foran er å kjøpe den plastiske flytende rangolisen som du kan flyte i store terracottaboller med vann.

Ulike typer flytende Rangoli Designs:

La oss se hvordan du tegner de flytende rangoli-designene med forskjellig materiale i forskjellige mønstre.

1. Tungt ornamentert flytende Rangolis:

flytende rangoli

Flytende rangolis med en stor mengde rhinestones i varierende farger som danner konsentriske sirkler eller blomsterblad er en slags. Disse kan virke for gaus for noen, men tjener formålet med de andre. De har et hovedsakelig tradisjonelt utseende og mer glasur og glans enn den gamle pulver-rangolisen fra gamle dager.

2. Beautiful Floating Rangolis:

Vakker Floating Rangolis

Flytende rangoli mønstre trenger ikke å være enkle sirkler eller blomster. De kan også være kreative design med varierende former og kurver. Alt du trenger å gjøre for å lage en flytende rangoli er å lage ditt design på tykk plast slik at de vil flyte når de legges ut på vannet! Ofte legges flytende lys til disse for å gjøre dem mer attraktive.

Se mer: Gujarati Diwali Rangoli

3. Floral Floating Rangolis:

Blomster Floating Rangolis

Flytende rangoli design i form av blomster med flere Rhinestone blomster innenfor ser også bra ut. Stener med levende lilla, gull og hvite farger gir en glans til designet som gjør det mer overbærende. Disse designene er enkle, men likevel utførlige. Dette er deres skjønnhet.

4. Tradisjonell flytende Rangolis:

Tradisjonell Floating Rangolis

Flytende rangolis i de tradisjonelle figurene med steiner som dekorerer grensene til designene, ser også godt ut. mønstrene er enkle geometriske former arrangere på kunstige måter. Disse rangolisene kan bli floated i store terracotta boller med blomster og diyas og andre slike ekstra pryd.

5. Enkel Flytende Rangolis:

Enkel Floating Rangolis

Enkle flytende rangoli design inkluderer små sirkulære arrangementer av varierende fargete rhinestones. Disse kan gjøres til å flyte i små glassskåler med blomster og diyas å legge til sin sjarm. Fargene som brukes kan inneholde rød, blå, grønn eller typisk gull og hvit, med et lys i dødsenteret.

Se mer: Håndlagde Rangoli mønstre

6. Liten Blomst Flytende Rangolis:

Liten Flower Floating Rangolis

En av de typiske, men likevel flotte, flytende rangoli-designene inkluderer små, sirkulære blomster laget av rhinestones. Hver av blomstene har en annen base og benytter forskjellige fargekombinasjoner. Enn et sett med seks eller åtte blomster er laget for å flyte sammen i en stor bolle. De ser elegante og vakre ut.

7. Rød og blå stein Flytende Rangoli:

rød and Blue Stone Floating Rangoli

En flytende rangoli med en rød roseformet stearinlys i midten og en rød, blå stein dekorert sirkulær kant rundt den ser utmerket ut! Det er lett å lage og eksepsjonelle å se på. Disse designene er lett tilgjengelige i markedene.

8. Star Flower Shaped Floating Rangoli Designs:

Stjerne Flower Shaped Floating Rangoli Designs

Flytende rangoli er i form av en stjerneblomst, er også en vanlig ide. Grensen til disse blomstene er laget ved å stikke små rhinestones. De store er vant til å gjøre andre detaljer og dekorasjoner. Å legge diyas langs siden er en ekstra fordel.

Se mer: Big Rangoli Designs

9. Beautiful Floating Rangoli Designs:

Vakker Floating Rangoli Designs

Vakre rangoli design med de typiske indiske svaneformede kronbladene og en sentral sirkel er en annen flott ide. Igjen blir små steiner brukt til å lage grensen og andre steiner av varierende størrelser og farger for å pryde formen videre. Disse rangoli-designene ser bra ut om de blir floated sammen med diyas eller alene.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 1