9 Best Bombay Style Mehndi Designs med bilder | Stiler på livet

Mehndi er en veldig intrikat og fineste kunst har utviklet seg mye gjennom årene i asiatiske og persiske land, og er også kjent blant alle religioner i nesten alle anledninger. Gjennom årene har forskjellige stilarter og mønstre dukket opp som glitter, arabisk, tradisjonell, moderne etc. Blant alt er også Bombay-stil Mehndi er en av de beste. Denne stilen er egentlig ikke noens opphavsrett, men selve stilen er referert til som Bombay-stil Mehndi. Dette er veldig populært og etterspurt.

Bombay Style Mehndi Designs

Bombay Mehandi designer med bilder:

Nedenfor er noen av de berømte Bombay-stilene mehndi-designene med bilder som passer for alle typer anledninger og bryllupsfester med alle typer kjoler.

1. Hjerteform Bombay Mehandi Designs:

Bombay style mehndi designs2

Denne enkle Bombay mehandi-designen er en blanding av moderne og tradisjonell. Designet på halvpalmen er laget som en halvmåne som vender innover for å lage et hjerte mens du går med begge hendene sammen tilstøtende. Dette fra hverandre designen strekker seg over over håndleddet er også så intrikat og minutt og fylt med så mye presisjon.

2. Farge Bombay Mehendi design for jenter:

Bombay style mehndi designs6

Dette er et bombay motiv mønster med bruk av blomster på steder. Bruk av glitter gjør det enda mer attraktivt og er en perfekt feststil Mehndi kunst. Du kan bare rocke med denne stilen av fargerike mehandi design. Dette er en av de beste bombay-stilen mehndi-designene for hender med forskjellige farger, og disse passer også til forlovelsesseremonier.

3. Arabisk stil Bombay Mehendi Design:

Bombay style mehndi designs3

Bombay mehendi design er basert på halvmåne og er derfor bare på halvparten av hånden. Dette skildrer månen på Eid og dermed symboliserer det. Du kan bruke denne mehndi-designen til alle anledninger og funksjoner.

4. Brude Bombay Mehndi Designs:

Bombay style mehndi designs4

Dette er en vakker figur av "dulha-dulhan" mehndi-design og er perfekt for en tilbrutt brud. Et symbol på kjærlighet og hengivenhet sammenheng. Kunsten er laget med så mange spesifikasjoner rett fra jewelery av jenta til spesifikasjonen i sine klær og er laget med så mye finesse og bare skildrer kreativiteten og lidenskapen i kunsten.

5. Bombay Mehandi Design for ben:

Bombay style mehndi designs5

I denne bombeformene er Mehndi-design påfugl og fengselsarbeid interessant og vil se veldig bra ut på noen med fulle ben. Dette kan ikke gå så bra på tynne bein som design krever mye plass. Dette krever absolutt tålmodighet.

6. Påfuglfjær Bombay Mehndi Design:

Bombay style mehndi designs1

Denne Bombay-stilen Mehndi-design er for kjærlighetsfuglene og er basert på temaet på påfuglfjær som et symbol på kjærlighet-så dette er veldig etterspurt mens valentins dag for å imponere partneren.

7. Tykk mørk Bombay Mehndi Design:

Bombay style mehndi designs7

Denne bombay stilen mehndi design er rett og slett en vakker kreativitet av artist. Et motiv mønster unikt i seg selv og med så mye av intricacies involvert. Selv om det er plass mellom to figurer, men likevel ser så tung ut. Denne mehendi-designen kan være egnet for lange hender som mønsteret har forskjellig avstand mellom.

8. Bombay Mehandi Design for hender:

Bombay style mehndi designs8

Dette vakre mehndi-mønsteret er for å være brud i bryllupsseremoni. Arbeidet med masker med blomster og de halvcirkulære mønstrene er vakkert skildret og som gjør det så attraktivt med de intrikate designene som er fylt ut.

9. Tradisjonell Bombay Mehendi Design:

Bombay style mehndi designs9

Dette mehendi-mønsteret er bare så tradisjonelt og likevel så attraktivt at det passer smale hender. Siden det er nok plass mellom mønstrene på håndleddet og mønstrene på fingertippene, er det å forbedre skjønnheten i selve mønsteret.

Leave A Comment

+ 76 = 79