9 Berømte Puri Turiststeder å besøke | Stiler på livet

Puri er en av de sjeldne stedene i India hvor du skal ha den gylne muligheten for turisme samt pilegrimsferd. Det er fullt av kjente hoteller, restauranter og eksotiske turistattraksjoner. Hvis du planlegger en tur til Puri, sørg for at du henviser til stedene å besøke i Puri som er oppført i følgende avsnitt.

Steder å besøke i Puri:

La oss se på noen av de beste puri turiststedene med bilder.

1. Puri Beach:

puri tourist places

Puri Beach er en veldig lang og rolig en. Her finner du mange boder lined opp hvor du kan kjøpe de fineste juteposer, veggdekorasjoner og andre vakre produkter. Templene i nærheten av stranden er også ganske attraktive og er verdt å gå til. På en helhet er stranden et flott sted å finne fred og ro.

2. Jagannath-tempelet:

Jagannath-temple_puri-turist-stedene

Jagannath-tempelet ble bygget i det 12. århundre og er et av de eldste stedene du finner i Odisha. Det er dedikert til Lord Krishna og besøkes av hundrevis av mennesker daglig. Innerveggene i dette tempelet har blitt utsmykket med ulike bilder og malerier som skildrer de ulike stadiene i Krishnas liv. Dette stedet er Odishas stolthet og bør sikkert besøkes en gang.

Se mer: Turiststeder i Punjab

3. Chilika Lake:

Chilika-lake_puri-turist-stedene

Chilika-sjøen er den største saltvannssjøen i Asia. Det ligger i nærheten av Bengalbukten og er et unikt sted å besøke. Her finner du noen av de mest eksotiske fuglene som samles i vintermånedene. Det blå vannet, klart himmel, mildt vær og hyggelig atmosfære, kommer sikkert til å gjøre deg forelsket i Puri.

4. Sakshi Gopal Temple:

Sakshi-gopal-temple_puri-turist-stedene

Sakshi Gopal-tempelet i Puri ligner på Jagannath-tempelet. Dette templet er ganske populært og har ganske mange besøkende hvert år. Det er dedikert til Lord Krishna og hans sambo Radha. Stedet er rolig og rolig og arkitekturen er helt strålende. Kommer til dette stedet skal være en fantastisk opplevelse faktisk.

Se mer: Steder å se i Shillong

5. Swargadwar:

swargadwar_puri-turist-steder

Swargadwar har ganske mange mytiske historier knyttet til den. Det ligger nær sjøen og er et hellig sted å besøke. Det antas at folk som går forbi på dette stedet, direkte skal oppnå frelse og gå til himmelen. Det er også antatt at den berømte Vaishnava-helgen også fusjonerte seg til sjøen som ligger i nærheten. Det er en kjent puri turist steder å besøke, ikke gå glipp av dette stedet når du besøker.

6. Gundicha Temple:

Gundicha-temple_puri-turist-stedene

Gundicha-tempelet ble bygget i 1500-tallet og ligger i den nordvestlige delen av Jagannath-tempelet. Det er dedikert til Lord Vishnu og er kjent for sin Rath Yatra. Tempelet er en av de mest berømte og veletablerte stedene i Puri, og har blitt besøkt av flere mennesker daglig. Når du kommer til Puri, sørg for at du besøker Gundicha-tempelet.

Se mer: Steder å se i Meghalaya

7. Sudarshan Craft Museum:

Sudarshan-craft-museum_puri-turist-steder

Sudarshan Craft Museum ble etablert i 1977. Her finner du noen av de mest kjente og kunstneriske verkene dine øyne noensinne har sett. Innenfor museet er det også et buddhistisk tempel, et bibliotek og enda et verksted. Kommer til dette stedet er definitivt verdt det.

8. Vimala Temple:

Vimala-temple_puri-turist-stedene

Vimala-tempelet i Puri ble bygget i det 10. århundre og er en dedikasjon til gudinnen Shakti, som er en annen inkarnasjon av Parvati. Strukturen til dette tempelet er fantastisk og arkitekturen er helt bemerkelsesverdig. Det er ganske enorm i størrelse og er overfylt gjennom hele året.

9. Loknath Temple:

Loknath-temple_puri-turist-stedene

Loknath ble bygget i det 11. århundre og er en dedikasjon til Lord Shiva. Utseendet til dette tempelet er ulastelig og er en av de mest fantastiske og hellige stedene du finner i Puri.

Disse var noen av de mest berømte turiststedene i Puri. Nå, slutte å procrastinating hjemme og stå opp og gå reise disse fantastiske stedene i puri.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

46 − = 39