9 berømte parker i Bangalore med bilder | Stiler på livet

Rett kalt 'Garden City of India', Bangalore kan skryte av noen av de beste hagene og parkene som danner de største attraksjonene i byen. Disse parkene er et paradis for joggere, fitnessfreaks og unge og gamle, enten det er å ta en spasertur eller bare beundre naturskjønne omgivelser. Parkens overdådige skjønnhet med sine velstelte plener, spirende blomsterbed og myriade fontener gir en perfekt setting for å slappe av kropp, sinn og sjel.

Populære Parker i Bangalore med bilder:

La oss se på topp 9 parkene i Bangalore.

1. Cubbon Park:

parker in bangalore

Cubbon Park er en av de største parkene i Bangalore, som dekker 300 hektar med grønne flater. Dens overflod av flora og fauna kombinert med estetiske bygninger og imponerende statuer av kjente personer gjør det mer enn en park. Parken inneholder motorveier og godtlagte turstier som inviterer til tidlig morgenvandrere og er hjem for over 6000 arter av planter og trær som gjør det til et paradis for naturister å studere alle former for planteliv. Dette er de fantastiske parkene i Bangalore.

2. Coles Park:

parker-in-Bangalore-Coles-park

Coles Park i Frazer Town har eksistert siden 1914 og har sin egen historiske betydning knyttet til den. Parken utgjorde et podium for militære band som spilte her under kolonistyret. Bandstand-området er nå donned med benker og et tursti. Freedom Fighters Park som den har blitt omdøpt, trekker joggere som en magnet. Parken er spesielt kjent for å ha fasiliteter som strekker seg til funksjonshemmede, for eksempel en rampe ved inngangen for å lette oppføring, et rullestolspor i lekeplassen og til og med lekeutstyr bygget for å gå lett på handikappede barn. Parken kan også skryte av tennisbaner, og en skøytebane legger det fra hverandre.

Se mer: Fornøyelsesparker i Jamshedpur

3. Bugle Rock Park:

parker-in-bangalore-Bugle-rock-park

Bugle Rock Park ligger omgitt av naturlige fjellformasjoner, og er en liten park fylt med fontener og fosser og høye trær samt tre templer og et amfiteater som kan huse 300 personer. Tiltrer rundt 1000 besøkende hver dag, for det meste eldre, betraktes parken som et walkerparadis.

4. M.N. Krishna Rao Park:

parker-i-Bangalore-m-n-Krishna-Rao-park

Ligger i lokaliteten Basavanagudi og oppkalt etter den tidligere skuespilleren Diwan of Mysore, M.N. Krishna Rao Park er et ideelt tilfluktssted for fritidssøkende. Spredt over 69825 kvadratmeter land, inkluderer parken joggebaner, lekeplasser og trefylte landskap som gir god underholdning for joggere, barn og naturelskere. Dette er de fantastiske parkene i Bangalore.

Se mer: Parker i Ludhiana

5. Cariappa Memorial Park:

parker-in-bangalore-cariappa-park

Denne 22 hektar store parken er et minnesmerke til Field Marshall K.M. Cariappa av den indiske væpnede styrker. Parken ble bygget av den indiske hæren i 1996 som også er ansvarlig for vedlikeholdet. Den mest karakteristiske egenskapen til parken er bestemmelsen for militære tema spill og andre morsomme aktiviteter for barn. Parken underholder også besøkende med seks utøvende militære band på sitt bandstand hver fjorten dager. En 1,8 km kratteste stein gangsti går gjennom parken der turgåere kan puste inn frisk luft som ikke er forurenset av insektmidler og plantevernmidler.

6. Jayamahal Park:

parker-in-bangalore-Jayamahal-park

En liten, men godt vedlikeholdt park, Jayamahal Park er beautified med veggmaleri fylt landskap og gips av paris figurer. Parken er mest elsket av joggere og barn som kommer til å spille i den og er et perfekt sted for en familiepiknik.

Se mer: Burdwan Park

7. Lal Bagh botaniske hage:

parker-in-bangalore-lal-Bagh-botanisk-hage

Lal Bagh betyr Red Garden er Bangalores mest kjente botaniske hage. Hagesenteret er det berømte glasshuset som arrangerer et blomstershow hvert år. Den største samlingen av tropiske planter finnes i hagen til Lal Bagh som også huser et akvarium og en innsjø, som alle gjør det til en av de viktigste attraksjonene i Bangalore. Dette er det beste

8. Lumbini Gardens:

parker-in-bangalore-Lumbini-hager

Lumbini Gardens på bredden av Nagawara-sjøen i Bangalore tilbyr et rolig fristed for voksne å bare slappe av og slappe av med sin miljøvennlige båtpark og 12 500 kvadratfot kunstig strand. Parken er også utstyrt med et barnebasseng som gjør det til et av de beste stedene for en familieferie.

9. Bannerghatta Biological Park:

parker-in-bangalore-Bannerghatta-biologisk-park

En tur til Bannerghatta biologiske park tar nesten en og en halv time, men den 25.000 hektar store parken består av en zoologisk reserve for ville dyr som indisk tiger, løver, leopard og andre pattedyr, et zoologisk museum, reptil gård og Indias første sommerfuglpark med mer enn 20 arter av sommerfugler gjør turen vel verdt det. Det er mye å se og lære herfra, og derfor er parken en stor turistattraksjon i Bangalore.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 1