9 Berømte Nagaland Turiststeder å besøke | Stiler på livet

De som ønsker å unravel tribal destinasjoner i India; Nagaland er stedet for dem. Fredelig ligger i Himalaya-regionen, den har ulike daler, bekker og fossefall. Soloppgang og solnedganger her er helt fantastisk, spesielt hvis bakteppe er de vakre snødekte fjellene i Nagaland. Hvis du planlegger en ferie til Nagaland, må du vite hvilke steder du skal besøke og for enkelhets skyld, har vi forklart dem kort i de følgende avsnittene.

Nagaland Turiststeder:

Her har vi under noen fantastiske steder å besøke i Nagaland.

1. Kohima:

Nagaland tourist places

Kohima er Nagalands hovedstad og steder av interesse her er to landsbyer; nemlig Khonoma og Touphema. Du bør også besøke Kesama Heritage Village som ligger bare ti kilometer unna Kohima. Det er et friluftsmuseum og kan besøkes fra morgen til kveld. Her finner du også et stort utvalg av tradisjonelle Nagaland bygninger. Horn bill Festival som finner sted årlig også bør ikke gå glipp av.

2. Mokokchung:

mokokchung_nagaland-turist-steder

Mokokchung-distriktet i Nagaland er der den berømte Moatsu-festivalen feires. Den finner sted i mai måned hvert år og er organisert av Ao stammen. Du bør også besøke landsbyen Chuchuyimlang som er en halv time unna Mokokchung. Det er best kjent for sin naturskjønne skjønnhet, prakt, åser og daler.

Se mer: Kanyakumari turiststeder

3. Monter Pauna:

mount-pauna_nagaland-turist-stedene

Mount Pauna er den tredje høyeste toppen av Nagaland. Den tilhører Benreu-serien, og tilbyr deg noen av de mest fantastiske og pittoreske utsikten du noensinne har sett. Hvis du er en fuglelskere, bør du definitivt komme hit. Du kan også gå for eventyrlystne aktiviteter som trekking for å oppdage Nagalands naturlige skjønnhet.

4. Wokha:

wokha_nagaland-turist-stedene

Wokha er bostedet til Lothastammen. Ligger omtrent fire timer unna Kohima, er dette stedet helt nydelig. Det er best kjent for sine friske appelsiner og ananas. De beste funksjonene er de gamle steinmonolittene som finnes på baksiden, opprettet av de eldste i stammen.

Se mer: Besøkssteder i Nainital

5. Dzukou Valley:

dzukou-valley_nagaland-turist-stedene

Turen til Nagaland skal være ufullstendig før du besøker Dzukou-dalen. Det er kjent for sin naturskjønnhet, og også det kalde vannet som strømmer gjennom dalen. Du vil også finne den unike Dzukou liljen her som er attraktiv i utseende. Kommer her skal være en forfriskende og stor opplevelse. Det er en av de beste turiststedene i Nagaland.

6. Intangki Wildlife Sanctuary:

intanki-dyreliv-sanctuary_nagaland-turist-steder

Intangki Wildlife Sanctuary ligger omtrent 37 kilometer fra den vakre byen Dimapur og huser forskjellige unike dyr og fugler som er eksotiske og svært sjeldne. Når du kommer til Nagaland, må du komme til Intangki Wildlife Sanctuary. Det vil hjelpe deg med å oppdage og utforske dyrelivet i Nagaland.

Se mer: Seychellene Turiststeder

7. Triple Falls:

trippel-falls_nagaland-turist-stedene

Triple Falls of Nagaland er en av de populære destinasjonene her og har trukket ganske mange turister og besøkende hvert år. Det er et ideelt sted for trekkers og ligger i Seithekima landsbyen.

8. Phek:

phek_nagaland-turist-stedene

Phek er en av Nagalands fjellområder. Den er dekket av tette og eviggrønne skoger og er kjent for sitt hyggelige vær og vill orkideer som vokser her. Det er hjemmet til Pochury og Chakhesang stammen og er et flott sted å komme til.

9. Rangapahar Reserve Forest:

rangapahar-reserve-forest_nagaland-turist-steder

Hvis du er en øko-elsker, er Nagaland et ideelt reisemål for deg. Når du kommer hit, bør du definitivt besøke nasjonalparkene og reservere skoger. Den beste til dato er kjent som Rangapahar Reserve Forest. Her finner du noen av de mest fantastiske og fantastiske dyrene og fuglene. Kommer her vil sikkert ikke angre.

Her ser du på noen vakre Nagaland turiststeder med bilder. Er du som? Legg igjen din kommentar nedenfor.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 57 = 60