9 Berømte Diu Turiststeder å besøke | Stiler på livet

Tenker på å gå på ferie med familie i delstaten Gujarat? Diu of Gujarat er det rette stedet å være i. Det har et stort antall turiststeder og steder som vil gjøre turen minneverdig. Templene, kirkene, strendene, museene og fortene er Diu-stjernene. Det har tusenvis av besøkende hvert år. Daman og Diu turiststeder har også blitt vurdert av mange reisende som et av de beste stedene du kan gå til på helligdager. Her er noen av de vakre stedene å besøke i Diu.

Steder å besøke i Daman og Diu:

1. Gangeshwar Temple:

gangeshwar-temple_diu-turist-stedene

Gangeshwar-tempelet ligger omtrent tre kilometer unna Diu-byen Fundam. Templet er en dedikasjon til den hinduistiske gudshiva. Den ligger ved kysten og har fem lingas. Det antas at disse lingasene ble bygget av de fem Panadava-brødrene til den berømte episke Mahabharata.

2. Naida grotter:

Naida-caves_diu-turiststeder

Naida-hulene er noen av de mest spennende og unike stedene du finner på Diu. Det var her portugisisk ville hack ut alle de dyre materialer. De ligger utenfor byens steder og bør definitivt besøkes når du er i Diu.

Se mer: Berømte turiststeder i Nagaland

3. Zampa Gateway:

Zampa-gateway_diu-turist-stedene

Zampa Gateway er et viktig og historisk merk av Diu som ble utviklet i middelalderen. Bygget i rød sandstein, den har utskjæringer av løver, prest og engler. Det er også kunstige fosser her. Dette er en av de beste monumentene i Diu og et perfekt sted å besøke. Det er en av de beste daman og diu turiststeder å besøke.

4. Shell Museum:

shell-museum_diu-turist-steder

The Shell Museum of Diu er et annet attraktivt turiststed. Med sitt brede utvalg av skall er museet nydelig og veldig interessant. De ble samlet inn av kaptein Devjibai Fubaria, som hadde investert tid på å lære og forstå om skall i nesten femti år. De fantastiske skjellene har forskjellige former og størrelser er virkelig vakre å se på.

5. Gomtimata Beach:

gomtimata-beach_diu-turist-stedene

The Gomtimata Beach of Diu er et bemerkelsesverdig og veldig attraktivt sted å være i. De grønne trærne, busker og planter er så vakre å se på fra avstand. Å gå på denne stranden barfot tidlig om morgenen er en av de beste opplevelsene du skal ha her.

Se mer: Turiststeder i Himachal Pradesh

6. Vanakbara:

vanakbara_diu-turist-steder

Vanakbara er en liten fiskerlandsby som ligger i Diu. Det er alltid opptatt og har ganske mange fargerike porter. Den beste tiden å komme til dette stedet er om klokken 9 om morgenen når fiskerne kommer tilbake fra sjøen og selger alt det har samlet seg.

7. St. Thomas kirke:

St. Thomas-church_diu-turist-steder

St. Thomas Church er virkelig et vakkert sted. Det er ikke bare et religiøst sted, men også et sted hvor du vil finne mye fred og ro. Strukturen på dette stedet er strålende, og den beste delen er at den har blitt restaurert og bevart så bra selv etter så mange år.

8. Jallandhar Shrine:

Jallandhar-shrine_diu-turist-stedene

Jallandhar Shrine ligger nær bakken som ligger nær stranden. Helligdom her har en kuppel som har et stein skåret ansikt av demonen av Jhalandhar. Tempelet for gudinnen Chandrika ligger like i nærheten av det. Stedet er virkelig strålende og står som en refleksjon av den rike kulturen i Gujarat. Det er et av favorittstedene til alle turiststeder å besøke i Daman og Diu.

9. Church of St. Francis of Assisi:

kirke-of-st-francis-of-assisi_diu-turist-steder

Kirken St. Francis of Assisi er nå omgjort til et sykehus, selv om det fortsatt brukes til tjenester. Den ble utviklet av portugisisk hundrevis av år siden og er fylt av folket som tilhører dette landet. Det er fortsatt kjent som utlendingens kvart.

Neste gang du planlegger en tur, ikke gå glipp av disse fantastiske stedene å besøke i Diu. Liker du dette innlegget? Legg igjen din kommentar nedenfor.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 6 = 4