9 Beautiful Pink Salwar Suits for Girls in Trend | Stiler på livet

Salwar-drakt er tradisjonelt antrekk av de indiske kvinnene. Den består av toppen som er kameez, et skjerf kjent som dupatta og bunner som kalles salwar. Selv om salwar dress kommer i alle typer farger. Men rosa er den mest likte farge blant jentene. Rosa salwar-kostyme forbedrer kvinnens indre glød.

rosa salwar suits

Nyeste og attraktive rosa Salwar Kameez-design for kvinner i India:

Her er få mønstre i rosa farge salwar drakter design for damer.

1. Pink Anarkali Salwar Suit:

Rosa Anarkali Salwar Suit

Anarkali Salwar Suit er mest vanlig stil av salwar dress. Rosa anarkali salwardrakt har for det meste den øverste rosa i fargen. En anarkali er flared topp som er montert til midjen. Det er for det meste festslitasje. Høye hæler og lang øredobb er veien å gå.

2. rosa patiala salwar kameez:

Rosa Patiala Salwar Suit

Salwar Suit er opprinnelig båret av nord indiske kvinner. Punjab-provinsen er en av dem. De har unike bunner, kalt Patiala salwar. Det er flared og har folder hele veien. Toppen er vanligvis kort. Mojdis og leiligheter er perfekte med det. Kvinner bruker vanligvis mange armbånd og smykker med den. Dette er de beste rosa salwar suitene til bryllup.

3. Pink Palazzo Salwar Suit:

Rosa Palazzo Salwar Suit

Palazzo bukser er flared opp bukser som har store bunner. Rosa palazzo salwar dress er kjent stil i dagens tid. Toppen er rett lang kurta. De er veldig stilige og elegante. For det meste går perler og sølvsmykker godt med det.

4. Pink Skjørt Salwar Suit:

Rosa Skirt Salwar Suit

Kjørt salwar-drakt har full lengde som bunn i stedet for salwar. Rosa rosa salwar kameez, har vært et hit blant unge jenter. Du kan bruke denne stilen til bryllup eller familie sammen. Sterke øredobber er nok til å legge glam til ditt utseende.

Se mer: Gullfarge Salwar Kameez

5. Sigarett Pink Salwar Suits design:

Rosa Cigarette Salwar Suit

Sigarettsalwar suit har rett buksestil bunn. Rosa sigarettsalwar-drakt brukes av mange kvinner som foretrekker å ha salwar-dress på jobben. Det er veldig feminint og stilig. De er hovedsakelig laget av silke og bomull. Høye slanke hæler og en formell klokke med tote bag er det ultimate utseendet på formelle møter eller stilig kveld.

6. Pink Churidar Salwar Suit:

Rosa Churidar Salwar Suit

En rosa churidar salwardrakt har churidarbunn. De er stramme fra kne til ankel med mange bretter. Det er for det meste laget av bomull som churidar må være behagelig. Dette er veldig girly alternativ. Mange armbånd og plattformshæl er et veldig stilig utseende.

Se mer: Hvit Salwar Suit Collection

7. Pink Pakistanske Salwar Suit:

Rosa Pakistani Salwar Suit

Pakistansk salwar-kjole blir stadig mer berømt stil av salwar-drakt. Fargen rosa i denne stilen er veldig feminint alternativ. Denne stilen har lange topper og flared bukser. Nakke og ermer har broderi. For det meste har de snørebånd i bunnen av kurta og bukser.

8. rosa kylling salwar kameez:

Rosa Chicken Salwar Suit

Kylling arbeid er kjent broderi arbeid av Hyderabad. De er veldig stilige og likte eldre kvinner. De farger rosa annonser mer mykhet i denne stilen. Rosa kylling salwar kostyme når laget enkle smykker, ser veldig elegant ut.

Se mer: Gul Salwar Kameez Designs

9. Rosa Salwar drakter til brude:

Rosa Bridal Salwar Suit

Nå har en dags brud begynt å eksperimentere med farger. De velger mer lyse farger som oransje, lavendel og rosa. Rosa brude salwar-drakt har tung broderi på både dupatta og kurta. De er for det meste paret med farger som grønn og blå.

Rosa salwardrakter er mest elskede stil av salwar-drakt. Det er stilig, morsomt og veldig ungt. Du kan bruke den til enhver anledning, enten det er arbeid eller bryllup. Hvis du lag den med riktig kombinasjon, kan det være veldig funky og enestående.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

92 − = 90