9 Beautiful Party Frisyrer For Middels Hår | Stiler på livet

Være det lenge eller kort, vi trenger alle den ekstra timen foran speilet rett før en fest. Blant trengsel og mas, avhenger en stor del av det dominerende utseendet på frisyren du fører med. For noen kan klassikerne være et trygt alternativ, mens for de andre er et mykt, ydmyk utseende nok til å stjele rampelyset. Langt og kort hår er de to ekstremer med sin egen etter stil, men det er de med middels hår som har det beste fra begge verdener.

Stilig og Best Party frisyrer for medium hår:

I dagens artikkel skal vi lede med de forskjellige frisyrene til middels hår som er varme og akkurat nå.

1. Den elegante ponyen:

parti hairstyles for medium hair

Ingenting slår en gjennomsnittlig hestehale som du kan parre med omtrent hvilken som helst kjole, det være seg høy nakke eller stuplinjer. For å få dette utseendet, vil du kanskje starte med å plage håret ditt for å få den perfekte oppblåst på kronen rett før ponnen, slik at håret ditt får det ekstra volumet som legges til utseendet. Ofte kan du legge til forlengelser til ponni og stil det i bølger eller krøller som passer til ditt ønske.

2. Den klassiske franske rollen:

parti hairstyles for medium hair 2

For å legge til enkelhet og elegant på samme side, er denne frisyren her det perfekte utseendet som skildrer ydmykhet som er satt mot bakdrangen av stilig festutseende. Dette er i utgangspunktet en rulle og tuck rett over nakkenes nakke som du kan parre med et glatt hårtilbehøret og noen løst festede forkanter.

3. Side Bun:

parti hairstyles for medium hair 3

Når du er i tvil, gå for en bolle de sier, og hvilken bedre måte å legge til iver til din bun enn en ganske rotete deformert ennå stilig hele veien bun. Vanligvis er disse boller enkelt støpt inn i et rotete gjør og fast til siden ved hjelp av bobby pins, men for andre ideer kan du til og med ønske å legge til løse forkanter for å kompliment utseendet.

4. Baksiden:

parti hairstyles for medium hair 4

Her er en annen hit på bunsamlingen din, som er uten tvil den vanligste trendingharen til festen folk som liker å holde det stilig. Dette er i hovedsak lavt hangende rotete bolle med en side av frontlåser.

5. Strandbølger:

parti hairstyles for medium hair 5

Hvis avslappet er din stil, og du vil skildre ditt kjølige selvtillit, så er du trendy, vet du bare hva du skal gjøre. Nå ut til rullene og gi håret ditt den perfekte strandbølgen som vanligvis vil gå bra med en tank top og shorts. Ofte passer strandbølger komplimenterer cocktail kjoler og bodycon også.

Se mer:  Middels lengde frisyrer for runde ansikter

6. Mohawk-Esque:

parti hairstyles for medium hair 6

Edgy er den nye trenden og jo mer funk du kan skildre i deg selv, jo mer gøy blir ditt utseende. Slå hodene i denne fantastiske frisyren, hvor håret som er snittet fra midten, er festet i en Mohawk-stylet mote til midten mens sidene er samlet inn i en myk ryggbunne.

7. Sidepuffen:

parti hairstyles for medium hair 7

Den beste frisyren til å velge når det er sent for en fest er denne sidenpuffen, som lett er en to minutters prøvelse. Hvorfor ikke få det beste utseendet ved å bare pusse opp frontlåsene til siden og skyve dem fremover og klemme det på plass.

Se mer:  Hårfarge for middels lengde rett hår

8. Back Knot:

parti hairstyles for medium hair 8

Ryggknuten er vanligvis en intrikat nett av fletninger som starter fra begge sider av hodet og vanligvis ender opp på baksiden der de er bundet til en knute for å danne et ryggbånd og sikret på plass ved hjelp av pins. Bølle håret for å gi effekt til utseendet.

9. Enkle støt:

parti hairstyles for medium hair 9

Noen ganger er alt du trenger, en enkel støt på baksiden av hodet for å gi deg oppmerksomhet, og her tar vi ordet for bokstavelig talt. Bruk tease og hår støtfangere, kan du få dette utseende som er både edgy og trend setting.

Se mer: Middels lengde frisyrer for over 40

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 83 = 89