9 Beautiful Fishtail Braid Hairstyles Step by Step med bilder | Stiler på livet

Fishtail fletninger er oppkalt slik det ser ut som fiskens hale. Det er veldig nyttig å få et nytt utseende på frisyr uavhengig av korte og lange hårforskjeller. Havfruer ble sagt å flette håret deres på denne måten.

Nyeste og attraktive Fishtail Braid frisyrer for kort hår og langt hår:

Denne artikkelen viser de øverste 9 Fishtail flettet frisyrene ser etter deg.

1. Sommerstilt Fishtail Braid Look:

De Summer Tight Fishtail Braid Look hairstyle

Denne fisken halen hår stil utseende er enkelt å lage og lett å håndtere som det holder håret låst bort tett fra ansiktet. For å få dette utseendet, ta håret og kam det godt og del det kamede håret i 3 deler pent. Snur snittet mot en annen gjentatte ganger til du har en fletning og fortsett dette til slutten. Ditt utseende er fullført! Brett bunnen av håret slik at flettet ikke kommer av.

2. Den ubehandlede Fishtail Braid For Curly Hair:

de undone fishtail braid hairstyles for curly hair

Dette er et klassisk utseende som passer perfekt til fester. Det ser elegant ut. For å få denne fisken frisyr ser ut, ta håret og kam det godt og del det kammerte håret i 3 deler pent. Snur snittet mot en annen gjentatte ganger til du har en fletning og fortsett dette til slutten. Ditt utseende er fullført! Trekk tuftsen av håret ut litt for å få det til å se seg ubrukt ut og hold flettet løs.

Se mer: Nederlandske braids frisyrer

3. Fishtail Braid With A Bow Look:

de fishtail hairstyle with a bow look

Dette utseendet er perfekt for de med rett hår. Separat hår fra ryggen og brett det. For å få denne fishtail flettet frisyre utseende, ta håret og kam det godt. Del deretter det kammede håret i 3 deler pent. Deretter snur du snittet mot en annen gjentatte ganger til du har en fletning og fortsett dette til slutten. Deretter bretter du det separerte håret inn i en bue. Ditt utseende er fullført!

4. Double Fishtail Braid Look:

de double fishl braid hairstyle look

Dette utseendet er veldig elegant. Gjør to fletter med følgende metode: For å få denne fiskplaten ser håret ut, ta håret og kam det godt. Del deretter det kammede håret i 3 deler pent. Deretter snur du snittet mot en annen gjentatte ganger til du har en fletning og fortsett dette til slutten. Ditt utseende er fullført!

Se mer: Fransk Braid Frisyrer

5. Pastell Fishtail Braid Utenfor Look:

de pastel fishtail braid hairstyle undone look

Dette utseendet er ment for de med farget rett hår. For å få denne fisken flettet frisyre ser, ta håret og kam det godt. Del deretter det kammede håret i 3 deler pent. Deretter snur du snittet mot en annen gjentatte ganger til du har en fletning og fortsett dette til slutten. Ta deretter toppen av håret ditt og kam det godt. Del deretter det kammede håret i 3 deler pent. Deretter snur du snittet mot en annen gjentatte ganger til du har en fletning og fortsett dette til slutten. Ditt utseende er fullført!

Se mer: Gode ​​frisyrer til jenter

6. Diagonal Fishtail Braid Look:

de diagonal fish hairstyle look

Dette utseendet er lett å oppnå. Del håret diagonalt og kam det godt. Del deretter det kammede håret i 3 deler pent. Deretter snur du snittet mot en annen gjentatte ganger til du har en fletning og fortsett dette til slutten. Ditt utseende er fullført!

7. Fishtail Braid With Pony Tail Look:

de fish tail hair style with pony tail look

Dette utseendet er ment for kontorer og skole jenter. For å få dette utseendet, ta håret og kam det godt. Del deretter det kammede håret i 3 deler pent. Derefter snurre delen mot en annen gjentatte ganger til du har en fletning og fortsett dette til nakken. Ta deretter resten av håret og sett det i en hestehale. Ditt utseende er fullført!

Se mer: Braid frisyrer

8. Fishtail Braid For Dreads Look:

fisk plate hair style for dreads look

Dette utseendet er en enkel fishtail fletning, unntatt med dreads.

9. Fishtail Braid Look med høydepunkter:

de fishtail hairstyle look with highlights

Dette utseendet er en enkel fishtail fletning for farget hår som ser attraktivt ut.

Disse fishtail braid frisyrene vil gi deg en havfrue look. Prøv disse enkle frisyrene hjemme i dag!

Bilder Kilde: Shutter lager 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 1