9 Beautiful Broderte Salwar Suit Designs for Girls | Stiler på livet

Salwar drakter er den meget kjente og gamle mote i indisk dressing. Det tradisjonelle utseendet på salwar kameez har aldri vært utdatert i indisk motehistorie. Designene og mønstrene til salwars og kameez har forskjellig fra tid til annen, men tiltrekningen mot utseendet til salwar og kurta har aldri bleknet. En kort designer samling av broderte salwar kameez-drakter har blitt listet med et glimt av dagens valg i moteverdenen.

Siste og attraktive broderi Salwar Suits Designs for Women in India.

La oss se på topp 9 broderi design for salwar kameez for damer.

1. Brodert Pant Salwar Suit:

brodert salwar suit

Pant stil salwar har vært mye i trenden blant unge så vel som middelaldrende kvinner. Arbeidet med broderi kan godt sett på den rette sømbuksen salwar. Utformingen av den broderte salwar kameez kan godt vises i et slikt design. Kameez kan gjøres enkelt og med en bluss for å gjøre salvarspynningen mer attraktiv.

2. Kashmiri Brodert Salwar Suit:

Kashmiri Embroidered Salwar Kameez Suit

Kashmiri håndbroderi har vært verdensberømt i det tradisjonelle indiske kunstarbeidet. Broderiet i Kashmiri-arbeidet er for det meste på tråd og også med hvite perleperler som gjør det mer glitrende. Broderi-salwar-suitene til Kashmiri-arbeidet som er laget på den, ses i stor grad med lyse farger og på semi-patiala-stil salwar og kort kurta.

3. Churidar Broderi Salwar Suit:

churidar Embroidery Salwar Suit

Churidar-drakter er de mest slitte Salwar-suitene fra indiske kvinner. Churidar-stilen som gjør pynt på ermene og salwar, forbedrer figuren til en dame mer attraktivt. Broderi design for salwar av churidar drakter gjør et rikt utseende til utseendet.

4. Håndbroderte Patiala Salwar:

Hånd Embroidered Patiala Salwar4

Veldig fint arbeid med salwar kameez broderi design vinner hjertene til mange kunstelskere. Kontrast utseendet på tung broderi på salwar og en vanlig kort kurta ser fantastisk ut på noen dame. En kontrastfyllende mørk og lett kombinasjon av salwar og kameez med en salwar matchende chunk kan gjøre en vakker innvirkning på wearers dressing.

Se mer: Zari Salwar Kameez Designs

5. Heavy Broderi Salwar Suit:

Tung Embroidery Salwar Suit

Indisk bryllup er også velkommen til mange broderier i salwar kameez. Tungt gullbroderi på dressen bringer et bryllupssyn på damen. Stort rødt, rosa, maroon farger plukke et trendy bryllup utseende med gyldent arbeid på den.

6. Brodert Salwar Suit:

broderi Salwar Suit

Det hvite og svarte, grønnblanke utseendet er aldri ute av rekkevidde fra kvinner som elsker ny trend. Kontrastsalwar broderi design på hvit svart ser fantastisk ut. En ren kurta flared til bunnen rett kutt ser fantastisk ut på en svart salwar brodert tung med hvite tråder.

Se mer: Floral Print Salwar Suit

7. Broderi Sharara Salwar Suit:

broderi Sharara Salwar Suit -7

Sharara Salwar design er også godt valgt for de indiske brudene. Gullbroderi med fin tråd ser så rik på en slik designer broderi salwar kameez. En rik krem ​​kurta knust med gyldne perler. Og midt kortsiktig design med rød broderi dupatta ser et fantastisk par salwar dress på bryllupsseremoniene.

8. Heavy Cut Style Broderi Salwar Pant Suit:

Tung Cut Style Embroidery Salwar Pant Suit

Klipp arbeid sammen med broderi er en rik kombinasjon for en party wear designer brodert salwar kameez. Kort hud passer kongeblå fløyel topp på en ankel lengde bukse stil salwar brodert tung med gyllen er akkurat det du vil plukke attraksjon i festen.

Se mer: Skriv ut Salwar Kameez Design

9. Ankel Lengde Pant Salwar Brodert:

Ankel Length Pant Salwar Embroidered99

Svart og rød salwar kameez med en kort bukse for salwaren som er brodert med gylne tråder, ser tankene blåser på fester. Design for broderi på salwars kan se best ut med en kort over ankellengden slawar som det gir full plass til broderiet å se fantastisk ut.

Bortsett fra de ulike kurta-designene, har vi også mange design i salwarens søm og bedre for det. Broderte salwardrakt har vært i mote i disse dager mye. Fra churidar salwar til sharara stil salwar har alle design blitt pyntet med det tradisjonelle kunstarbeidet med broderi. I dag har maskinbroderi også brakt en ny trend til moteverdenen. Mens den stadig grønne håndbroderiet har sin egen spesielle og rike effekt.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

30 + = 36