9 Beautiful Bollywood Salwar Suit Designs for Girls | Stiler på livet

Herskere inkludert mauryanere (322-185 f.Kr.), Kushans (1-3 e.Kr.), Gupta (4-6 e.Kr.), King Harsha (7AD) hadde salwars. Selv Mughals (1526-1748AD) populariserte dem. Kvinner fra Punjab, Haryana og Himachal Pradesh hadde kurta, salwar / churidar og dupattas. Bollywood stjerner bærer dem også i moderne tid.

Nyeste og Glamorøse Bollywood Salwar Kameez-design for kvinner i India.

La oss se de øverste 9 designene fra Bollywood Salwar Suits.

1. Beige Bollywood Salwar Suit:

bollywood salwar suit

Suitens farge er beige. Salwar og kurta er laget av rå silke. Kurta har U-nakke og tradisjonell design. Halvsømd jakke og krage er til stede. Dupatta er nettet og svart. Broderi arbeid er tilstede på kurta og dupatta.

2. Pink Anarkali Bollywood Salwar Kameez:

Rosa Anarkali Suit

Helt siden Lahores retten dansere hadde Anarkali, ble stilen populær. Kurta med U-formet halsring har Tricolors nemlig rosa, mørkrosa og maroon for patchwork. Den brukes til nedre grense, skuldre og mellom albuer til underarm av hele ermer. Kurta er sølv med sølvnett, messing, sølvtøy, trådbroderi, blonder. Bunnen er i samsvar med Rani rosa dupatta.

3. Gul-rød Bollywood-pakke:

Gul-rød Suit

Anarkali, full lengde, gul kurta har tunge halsen grenser med rosa klut. På toppen fra nakkeområdet til magen, er det forseggjort broderi i sølv zari og rosa tråd. Enden av sølvdekorasjonen er en lang rosa klut som når nedre kant. På nedre kant er det en bølgete kant av rød klut. Salwar matcher den røde grensen på kanten av kurta. Dupatta er rosa i farge og matcher det rosa materialet fra magen til kanten.

4. Oransje og rosa Bollywood Salwar Suit:

oker and Pink

Full lengde kurta når ankler og har kjedelige ermer. Fra halsen til brystet, nedre kant og nederste ermer er det broderi. Farger som brukes brun, hvit og gul. Broderi er bredere nær basen og taper mot toppen i nedre kant. Her er det alternative gyldne og rosa grenser. Samme kant er til stede på ermene. Salwar er rosa. Dupatta er rosa med gul kant.

Se mer: Etnisk Salwar Kameez-design

5. Fawn Colored Suit:

Fawn Coloured Suit design

Salwar, Kurta, Dupatta er alle fawnfarget. Det er mørk rosa farget grense for å bryte monotonyen. Dupatta er gjennomsiktig med rosa, gylden farget kant og broderte grenser. Det er små speilverk som har en finish av en floral design. Også, det er en dusk laget med rosa og lilla. Det samme gjennomsiktige materialet er laget for kurta med samme fargebunn. Kurta har også lignende design og speilarbeid.

6. Shaded Bollywood Salwar Suit:

Shaded Suit

Full lengde kurta er skyggelagt blendende oransje til rødt. Høy halsring setter ned til halsen. Beige trådbroderi er i nakken til midjeområdet. I nærheten av nedre kant er det tre rader med samme broderi. Dupatta og salwar er røde.

Se mer: Indian Salwar Suits Designs

7. Pink-White Bollywood Salwar Kameez:

Pink-hvitt Suit

Tre stykker dress der indre ikke kan sees. Lang, kurta er rosa som går forbi knærne på baksiden og foran når knærne. Fronten er åpen med høy krage. Hvit brodert grense og hvite blomstermønstre er tilstede overalt. Kurta ser varm ut. Salwar er hvit og som bukser.

8. Rød-svart drakt:

Rød svart Suit8

Rød kurta har høy hals. Over brystet er det røde, selvdesignede, venstre-til-høyre striper. Hele ermene har rød selvdesignet V vendt skuldre og fra albuer, det er trykte blomster. Kurts midje ned er ren, prikket med rødt broderi. Kurta når forbi knær. På kanten er det en bred gylden selvdesignet kantlinje.

Se mer: Punjabi Salwar Suit Design

9. Svartgulldrag:

Svart gull Suit9

Full lengde kurta når nær ankler med et gyldent belte rundt midjen. Høy hals med krage har gullarbeid. Dette gyldne arbeidet er i brystet og under midjen. Størrelsen på designet varierer i krage, bryst og under midjen. Det er en gylden kant på nedre kant. Full gjennomsiktige svarte ermer har svarte grenser. Salwar er svart. Dupatta er svart med gylden kant.

Vi konkluderer med at Bollywood Salwar-drakter er utførlig laget for å passe til stjernens smak. De kan bære dem utbrudd og kompensere mens de går på seremonier. Disse kan være å samle sine priser, delta på bryllup og mange flere.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

54 + = 62