9 Awesome Spine Tatoveringer Design Ideer For Menn Og Kvinner | Stiler på livet

Ønsker du å få en vakker tatovering, men redd for smerten det gir mens du får det bløt! Ja, de fleste ønsker å ha en tatovering; Men smerten eliminerer ideen fra deres sinn. For slike mennesker er her den beste muligheten til å skaffe seg sitt favorittdesign gjennom ryggraden tatoveringer. Tatoveringene er dedikert mot ryggraden med mindre smerte. Disse typer ryggrad tatoveringer er de mest oppdaterte mønster tanker for både menn og kvinner også.

Cute Spine Tatoveringer Ideer for menn og kvinner:

Her er noen attraktive ryggsekk tattoo design for deg å velge fra,

1. Lotus Spinal Tattoo:

Lotus Spinal Tattoo

Lotus gir den beste spinale tatoveringen bak, til jentene. Tatoveringen bærer også få sanskritbokstaver som gir et slagord i form av stammen av lotus. Designet er laget i svarte og grå farger med fantastiske nyanser.

2. Tribal Spinal Tattoo:

Stamme Spinal Tattoo

Tribal ryggrad tatoveringer laget med hjelp av tynne linjer gir et helt annet utseende til betrakteren og inkeren. Designet er gitt en realistisk berøring, da den bærer utformingen av en ryggmargen på det perfekte stedet der den faktisk ligger.

3. Chakra Spinal Cord Tattoo:

chakra Spinal Cord Tattoo

Den kvinnelige ryggrad tatoveringer er svært inspirert av blomstene. Blomstene får form og tekstur av chakraene, som kommer i forskjellige former med en parallelllinje. Designet i svart gir de et sjarmerende utseende til Inker.

4. Arrow Kompass Cord Tattoo:

Pil Compass Cord Tattoo

Jentehestetatoveringer gir et beautifisert utseende til ungdommen deres. Tatoveringen er laget med et kompass som er sentralisert med en pil på en designer måte. Tatoveringen bærer funksjonene til både et kompass og en pil.

5. Black Dots Spinal Tattoo:

Svart Dots Spinal Tattoo

Vil ha en enkel tatovering på ryggraden! Her er en forenklet design som sikkert ville bli elsket av deg. Tatoveringen er laget med flere små prikker i sort i en enkelt rett linje som representerer den faktiske ryggmargen. Det får oppmerksomheten til seerne, prøv dette for å få gode kommentarer.

6. 3D Spinal Tattoo:

3D Spinal Tattoo

Spine tatoveringer menn design kan gis en kunstnerisk touch med et 3D-mønster. Baksiden er gitt et scenario der ryggmargen er vist på ryggen som om den er sliten av med hendene som kommer ut og øynene skinner mellom for et farlig utseende.

Se mer: Tattoo Designs for Girls

7. Polynesian Spine Tattoo:

polynesian Spine Tattoo

Tatoveringsdesign for ryggmargen i dette designet er laget med en polynesisk touch som involverer små heena-design og Celtic tribal design også. Designene kombinert fra en diamantformet sverddesign på ryggen i svart.

8. Music Life Spine Tattoo:

Musikk Life Spine Tattoo

Søte ryggrad tatoveringer er gitt en inspirerende touch som viser vedlegget av Inker med musikk. Tatoveringen er laget med en kombinasjon av livlinje, ord og hodesett. Linjen uttrykker at musikk er livlengden til Inker.

Se mer: Best Hand Tattoo Designs

9. Butterfly Spine Tattoo:

Sommerfugl Spine Tattoo

Liten ryggrad tatovering gir alltid et karismatisk utseende til ryggmargen området. Og en sommerfugl ville forbedre utseendet på slike tatoveringer. Tatoveringen er laget med svart blekk med grå nyanser i midten.

Spine tatoveringer er for det meste utført med fascinerende design som sommerfugler, stjerner, prikker, sverd, kompass, heena design, og mye mer som kompletterer utseendet på ryggen effektivt. Tatoveringen bæres på midten av ryggen på ryggraden som gjør det mindre smertefullt.

Se mer: Cute Wrist Tatoveringer For Kvinne Og Mann

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

53 + = 54