9 Attraktiv Modeller av Celine Håndvesker i India | Stiler på livet

Celine Vipiana grunnla sin franske Celine ferdige håndveske Company i 1945. Vesker er laget av skinn av vannslang, krokodille, øgle, kalv, lam etc. Disse posene gjør at du ser elegant og sofistikert ut; veldig god grunn til å få deg til å skille seg ut i en mengde. Derfor vil alle inkludert kjendiser ha Celine poser.

Celine Håndvesker Design:

La oss undersøke har noen kvinners beste Celine-poser samling for å handle i India.

1. Black Bucket Biker Shoulder Bag av Celine:

Celine-poser

Bøtteformet pose er romslig nok til å bære dine ting. Denne tilbehørsfargen er svart ute og naturlig solsikke inne. Materialet som brukes er naturlig kalveskinn og indre foring av splittet kalveskinn. Innside glidelåslomme og utvendig flatt glidelås lomme til stede er for å organisere dine ting.

2. Celine Tote Black Croco Vesker:

stoff~~POS=TRUNC Black Croco Bags

Dette tilbehør laget av svart farget krokodilhud ser dyrt og stilig ut. Det kan brukes til flere anledninger som å delta på fester, handle eller reise. Posen er 30 x 30 x 18 cm, så den er romslig for å bære det du trenger. Et par håndtak hjelper deg med å bære den.

3. Liten Trotteur skulderveske i Carmin Lizard:

Liten Trotteur shoulder bag in carmin lizard

Denne attraktive, fasjonable Celine-vesken er laget av firben og lammeskinnfôr. Den lyse rødfarge er gratis med noen dame kledd i rødt. Posen er liten med 7 "X 7" X 2 ". Den justerbare stroppen kan endres til passende lengder for å bære den. Ekstern lomme på baksiden og inne i flat lomme er der for deg å organisere dine ting.

4. Mini Celine Vesker:

Celine mini bags

Celine mini-vesker er tilgjengelige i mørkbrun, beige, brunbrun og oransje og flere farger. Du kan alltid holde en eller flere i garderoben din. Bland og mat ditt antrekk med disse fargene og bære posen med stil. Posen er stor nok til å bære alt du trenger.

Se mer: Nine West Handbags

5. Micro Luggage Handbag av Celine:

Micro Luggage Handbag

Denne varen er veldig liten, laget av sort og brun farget glatt kalveskinn med rør. Det er pinner på basen for beskyttelse. To håndtak er til stede for å holde posen. Det er en glidelås på toppen for enkel tilgang. Innvendig glidelåslomme og dobbel flat lomme er laget for å organisere ting.

6. Stor størrelse Celine Slouchy Tote Handbag:

Stor Slouchy Tote

Denne gjenstanden er laget av skinnende naturlig kalveskinn og splittet kalveskinnfôr, sort, slik at den kan matches med håret eller øyefarge, svarte sko og klær. Innvendig bred lomme er der for å bære eiendeler, og så festes den med knuten eller spenne på sideskjøtene.

Se mer: Saddlebags For Sykler

7. Medium Luggage Phantom Handbag:

Medium Luggage Phantom handbag

Celine baby pulver farget veske går med noe antrekk. Den er laget med kalveskinn og splittet kalveskinnfôr. Det er pinner på basen for beskyttelse. Posen kan festes ved å bruke skinnlås på begge sider. Lommer på frontpanel og glidelåse er til stede for dine ting

8. Små Cabas Phantom med dusker:

Liten Cabas Phantom with Tassels

Denne posens uvanlige dype blå farge legger til den spesielle stilen. Den er laget av kalveskinn og lammeskinnfôr. Justerbart belte er der for å stramme seg rundt posen. Inne i en glidelåslomme og to flate lommer er der for å organisere dine ting.

Se mer: Jansport Vesker Design

9. Brent rød og hvit glatt kalveskinnveske:

Brent red and white smooth calfskin bag

Denne fasjonable Celine-pose har brent røde og hvite farger. Den er laget av glatt kalveskinn. Du vil se flott ut mens du bærer posen og iført hvit eller brent rød eller begge deler. Denne artikkelen er fasjonabel og praktisk å ta til formelt møte eller uformell samling. Posen har en glidelås og en flat lomme på innsiden for å organisere og bære dine ting.

Vi konkluderer med at Celine håndvesker er tilgjengelige i mange nyanser, former, materialer og størrelser. Celine har de siste 71 årene produsert et mangfold av forskjellige trendy håndvesker.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 3