8 siste korte frisyrer for ovalformede ansikter | Stiler på livet

Den nye trenden har oss til å gaga over den korteste av frisyrene. Kort og skarp er den nye trenden og følger den med en masse millioner, en av de heteste og mest stilige akkurat nå er pixie cut eller den korte boben som ikke bare er grasiøs, men morsom å eksperimentere med. Den gamle ideen om å brygge lengre hår bare for å opprettholde den kvinnelige siden har helt under bordet nå, da det dreide bordet nå tilbyr oss en rekke korte frisyrer.

frisyrer for Oval Faces

Egnede frisyrer for ovale ansikter 2017:

Nå har forskjellige ansiktsstiler forskjellige krav til hårklipp og derfor skal vi i dag snakke om de forskjellige ovale formede frisyrene som det ovale ansiktet kan passe.

1. Emo Pixie:

Kort hairstyles for oval faces 1

Pixies kommer i forskjellige former, stiler og kutt, og dette er et klassisk eksempel på emo cut frisyre for det ovale formede ansiktet. For å få denne frisyren, holdes håret på baksiden kort og presis som slutter like over nakken. For framsiden holder håret lengre på begge sider, og slutter like ved siden av kjeften din, mens håret fra siden sløyfes i en sidelås.

2. Sideklippet utseende:

Kort Hairstyles For Oval Faces

Her er en annen klassiker som ikke mange har våget å prøve og likevel på sprøytenarkomanen, mange dapper kvinner har blitt sett på sportslig utseende. Dette utseendet vil få deg til å barbere hodet fra sidene, fortrinnsvis fra baksiden også, mens frontlåsene som starter fra midten av hodet, holdes panne lenge faller over pannen.

3. Den klassiske Bob:

Kort hairstyles for oval faces 3

Boben er en klassisk gammel timer frisyre som fortsatt går sterk og hardt ikke avskrekket av nyere utseende som kommer opp. Vanligvis er denne frisyren det enkleste å parre med hverdagsdraktene dine, det være seg en sommerkjole eller en bukse. Du kan enten krølle endene opp i retrostil eller holde sidene raske og myke.

4. The Classic Waves:

Kort hairstyles for oval faces 4

Den samme boben når den ga deg et annet utseende, men hvis vi ruller det opp i søte bølger, endres hele utseendet til håret. Her holdes håret i strenge bølger, akkurat som bølgene på en strand og avskjærer den sideveis, gir deg et trendy utseende. Ofte kan du koble et bånd eller hårklipp med denne frisyren og klippe den med høye hals og blomstersommer.

5. The Boy Cut:

Kort hairstyles for oval faces 5

Den svært fryktede frisyren i vår barndom er nå den mest bemerkelsesverdige og de hotteste på listen over korte frisyrer. Dette kan gjenkjennes med et pikselhårklipp hvor hårlengden holdes til det minste, over nakken i nakken mens sidene er kuttet og jevnt ut for å gi deg et skarpt utseende.

6. Super Curls Frisyre til Oval Face:

Super Curls 6

Krøller har alltid vært en fristende faktor for deg, og dette er den perfekte tiden for deg å prøve ut utseendet. Pair din kvelds cocktail kjole med en klassisk retro bølge som ikke bare er elegant, men også på hodet. Holde den feminine faktoren intakt, dette er sannsynligvis det beste av de korte frisyrene som kan skildre retrobølger og feminisme på den beste måten.

Se mer:  Cute Short Choppy Hairstyles

7. Shag Haircut for Oval Face:

Kort hairstyles for oval faces 7

Dette er imidlertid en mye nyere stil av hårkutt som kalles shag-utseende som inkluderer håret i lag som er hvor håret i bob eller kortpik har flere fjærkjæringer som gir håret ditt en dårlig følelse, et mye volumisert utseende hvis vi kan. Imidlertid kan håndtering eller toning ned shagkvoten av håret være litt vanskelig til tider.

Se mer:  Funky frisyrer for kort hår

8. Den moderne Funk Frisyren for Oval Face Girl:

Kort hairstyles for oval faces 8

Denne frisyren lyder godt med kvinnene i seniorklassen, som ville ha håret i en kort, skarp spike fra selve midten av hodet mens resten av håret er tonet ned i en klassisk snittskåret.

Se mer: Bilder av korte hårklipp for fint hår

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

− 1 = 7