8 Bivirkninger av fedme Stiler på livet | progressivenewsdaily.info

8 Bivirkninger av fedme Stiler på livet

Verden akkurat nå er besatt over fedme hvor den plutselige forandringen i tankene har ført folk til å tro at det ikke er noe veldig galt i å være overvektig på et bestemt tidspunkt. En mor vil si at hun liker at sønnen blir matet godt og holdt seg sunn, slik at det er fett, er bare hans barndoms ting. Ungdommen sier at dette er tiden da de kan spise alt de vil uten å ha kroppsproblemer, så hvorfor ikke få mest mulig ut av det? I en moden alder, sier folk at halvt liv er borte i strenge regler, og de fortjener denne gangen for å være seg selv. Mens fedme er et trending tema med mye begunstiget for og mot konflikter, her er noen av de alvorlige farene du kan oppleve som følge av å være overvektig.

side effects of obesity

Hjertelig problemer:

Nå har fedme alt å gjøre med hjerte og hjerteproblemer. Den eneste flaben som kan ses, er i din ytre kropp rett under lagene av huden som viser, og det er slik vi vet at vi er overvektige. Men tar vi virkelig hensyn til de ulike fettlagrene i kroppens indre mekanismer? Ofte har det vært tilfeller når koronar blodkar vil bli presset under ekstrem fettakkumulering, eller hjertet kan ikke fortsette sin normale rytmiske beating på grunn av overflødig fett trykk. Dette fører til mange et hjerteproblem inkludert det åpenbare slag.

Søvnløshet modus:

Du vil ikke virkelig at sønnen din skal være overvektig etter at du har hørt dette poenget. Det er et medisinsk begrep som kalles søvnapné hvor en person under søvnen hans blir kortpustet eller automatisk kutter luftforsyningen til lungene hennes øyeblikkelig. Dette skyldes hovedsakelig overflødig fettakkumulering i og rundt vind- eller matrøret som presser eller smaler dem ned. Fedme er majorly entangled med denne situasjonen.

Se mer:  Forebygging av støyforurensning

Risikabelt under graviditet:

Hvis du for tiden er gravid, og fedme er din venn akkurat nå, er det sjansene for at du kan risikere å miste babyen din over ekstreme fettopphopning når babyen i orgelet ditt blir kvalt på grunn av mindre plass og mindre luftforsyning. Dette er først og fremst hvorfor en gravid mor er faglig råd til å kutte ned på overflødig fett og kalori enn det foreskrevne beløpet.

Levetid:

Det har blitt bevist at en person som er overvektige, automatisk vil trekke noen år fra livlengden, akkurat slik. Fedme er et stort problem innen ut organer hvor noen del av organet kan slutte å fungere under press av fettene og derfor står for en mindre livlinje.

Stig opp i BP:

Leger sier at personer med fedme eller overvektsproblemer har flere sjanser for å ha høyt blodtrykk, noe som ikke er noe som er sunt for oss. Høyt blodtrykk er ofte referert til som den stille morderen siden pre-symptomer egentlig ikke er deres ting. De angriper plutselig og resulterer i et skremmende slag eller hjerteinfarkt.

Se mer:  Slik hindrer du vannforurensning

Kreftrisiko:

En ny undersøkelse som ble utført, viste hvordan overvektige mennesker er mer utsatt for kreft enn den ikke overvektige gjengen. Vanligvis skjuler kreftcellene i fettet og viser ingen symptomer til det siste stadium når det blir dominerende og alvorlig.

diabetes:

Fedme er ofte relatert til diabetes som er der på grunn av overskytende fett, kan insulinsekretjonen være faltered. Nå ender et svimlende insulinproblem ofte opp i diabetes hvor insulinproduksjonen hindres av lav sekresjon eller produksjon. Det er hovedsakelig type 2 diabetes som rammer overvektige mennesker.

Fruktbarhetsproblemer:

Dette er hovedsakelig knyttet til kvinners folkemusikk hvor det har blitt gjentatte ganger sett at en overvektig kvinne tar flere forsøk og flere sjanser til å bli gravid enn en ikke obese kvinne gjør. Dette skyldes at fedme også er ansvarlig for endringer i hormonsekresjoner, og derfor kan graviditet være en smule problematisk scene for dem.

Se mer:  Hvordan unngå luftforurensning

Bilder Kilde: Shutterstock.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

17 + = 25

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map