8 bilder av Demi Lovato uten sminke | Stiler på livet

Demetria Devonne, eller heller Demi Lovato, har vært et kulturelt ikon og en inspirasjon fra begynnelsen av sin karriere. Starring i den nest beste musikalske Disney-produksjonen, Camp Rock, steg denne lille jenta til berømmelse som en sanger og en skuespillerinne. Sakte verden kom til å vite om hennes sanger og snart ble hennes album utgitt. Da begynte den skuespillerkarrieren og med babyopptak, er denne fine damen ikke bare en skuespillerinne, sanger og sangforfatter, men også en stolt eier av sin egen kosmetiske og beautifiseringslinje, Devonne by Demi. Dette bringer oss til temaet i dagens artikkel, den friske ansiktet Demi uten sminke.

Demi Lovato uten sminkebilder:

Webkameraet Selfie:

Demi Lovato without makeup pictures

Selfies er et must i ungdomsverdenen, og dette er ofte en av de beste måtene å avgjøre om en person uten sminke er virkelig så vakker. Dette bildet av Lovato er en webcam selfie hvor hun vises uten noe synlig tegn på sminke og likevel ser glimrende forlokkende ut. Fra utseendet av det kan man fortelle at hun virkelig har feilfri hud.

Fresh Faced Beauty:

Demi Lovato without makeup2

Demi Lovato spurte en gang sine fans om å kaste av sminke for dagen og pryder huden de er født i. For å øke naturen, fortsatte hun med å dele et sminkebilde mindre av seg selv på sosiale medier hvor hun så ut fantastisk i hennes naturlige natur. Ingen liner, ingen sminke og ingen glans, og vi kunne ikke engang fortelle om hun virkelig var sminke mindre.

Oppriktige:

Demi Lovato without makeup3

Det var ingen tvil om at Demi var det perfekte vesen som hun er. Bortsett fra å være en kjære i hjertet, er hun også kjent for å være en av de flotteste avgudene som alltid kan flaute sin feilfri hud uten sminke. Denne æren av henne er akkurat det vi trengte for å bevise henne verdt uten sminke.

Den minimalistiske:

Demi Lovato without makeup4

Alltid i favør av minimalisme har Demetria Lovato alltid opprettholdt sin skjønnhet med lav nøkkelhår og sminke. Inspirasjonen, derav merket, skildrer her hennes minimalistiske utseende med bare et drag på liners som hun igjen bar sin klare ansikt til det offentlige øye.

Se mer: Beyonce uten sminke

Morgen Selfie:

Demi Lovato without makeup5

Vi har alle hatt de dagene da morgenlyset gjorde det bra med kameraåpningen og et bilde, der engelske er dermed produsert. Demi Lovato må ha hatt samme følelse som hun stod med sin morgenkappe med dampende kaffe. Flaunting hennes tatoveringer sammen med den klare huden, så denne divaen fantastisk.

En liten bedrift:

Demi Lovato without makeup6

Her har vi et vakkert bilde av popstjernen som flaunting hennes fantastiske hud som hun introduserer sitt nylig oppkjøpte kjæledyr til verden. Demi Lovato er den stolte eieren av havskildpadten, og mens vi drooled over henne og hennes nye kjæledyr, så Demi kjekk ut i dette ingen sminkeskudd. Bildet var bevis på hvordan hun trenger ingen sminke til å være vakker.

Se mer: Candice Swanepoel uten sminke

Poolside Bilde:

Demi Lovato without makeup7

Svært få mennesker eller rettere jenter er komfortable i sin egen hud. Mens noen kan håndtere ujevne hudtone problemer for noen fregner er den største barrieren. Men Demi bassengkanten bilde ga oss en ekte følelse. Starter uten sminke i dette bildet, demi flaunted hennes vakre fregner og så fabelaktig å gjøre det.

Se mer: Christina Aguilera uten sminke

The Pretty Smilers:

Demi Lovato without makeup8

Det siste bildet av Lovato viser henne i en av hennes korte frisyrer hvor hun så helt vakker og blinket hennes pærehvite.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

− 6 = 3