8 Bilder av Avril Lavigne Without Makeup | Stiler på livet

Den evigvarende Avril Ramona Lavigne har vunnet hjerter med sine fengende melodier og hennes signatur, mørke øye sminke. Fra begynnelsen av sin karriere har Avril vært en sterk konkurrent når det gjelder å synge sanger og hip hop, rock og enkel pop. Hennes musikk har forhøyet ganske mange hjerter, men det som ble stagnerende var hennes utseende. Med hver alder, har Avril vokst yngre med å spre sine vinger mer med alle smashing hits på hennes rekordliste. Det er imidlertid mer til denne kanadiske kjendis enn bare langt hår og tunge opprørte øyne. Dette snikket inn i Avrils ingen sminke-utseende bok forteller oss hvordan vi denne skjønnheten er fortsatt en bedre selv uten de stilige tunge øynene.

1. The Pretty Peepers:

avril lavigne without makeup

Vanligvis er Avril Lavigne sett med sin signatur, tung svart øye sminke og uten at vi må innrømme at hun ser veldig annerledes ut. Det betyr imidlertid ikke at hun ikke er vakker uten en, siden dette bildet er et levende testament om hvordan Lavigness skjønnhet ikke kan være inneholdt i sminkegrenser. Ser veldig fin ut, Avril her er en ekte skjønnhet som viser sine vakre peepers og pearly hvite.

2. En endring for godt:

avril lavgine without makeup2

Ofte ville vi ikke se Avril i sine myke funksjoner som poserer for de røde løpebildene, men det var en gang denne gangen da hun bestemte seg for å velge en liten forandring i sminkeplanen hennes som så henne i en mild sminkebase veldig forskjellig fra hennes tunge sminke utseende. Sporting bare en liten liner i hennes ellers myke funksjoner og kanskje bare en vanlig glans, Avril sparkled på den røde løperen.

3. litt trøtt:

avril lavgine without makeup3

Her ser vi et ganske slitent og høytidelig bilde av den travle Avril som uten tvil går gjennom mye hardt arbeid under hennes utgivelser. Den konstante lyden sjekker og måtte løpe rundt selv sen kveld har tatt en tolv på henne da hennes trette øyne ga veien irritasjon. Uansett så så Avril ganske klart og jevnt complexioned.

4. Holde den Au Naturlig:

avril lavgine without makeup4

Avril bestemmer seg for å kaste av sin store sminke som hun ble fotografert i sitt naturlige natur. Evig ung Avril Lavigne her også blinket mye som hun gjør i hennes musikkvideoer, men de myke posene under øynene hennes gir bort en mørk tone var tydelig selv om hennes prettiness aldri var virkelig inneholdt.

Se mer:  Bilder av Beyonce uten sminke

5. gå om:

avril lavgine without makeup5

Avril virket ganske opptatt da hun gikk om på gatene og dekket seg i en hette. Hennes alle svarte klær ble bare fremhevet hennes blonder mane som var tett bundet på siden. Selv om ansiktet hennes ikke kunne bli klart tydeligvis, hadde hun sikkert ingen sminke på ansiktet hennes, og likevel så hun ganske sitt fascinerende selv.

6. Å holde det uformelt:

avril lavgine without makeup6

Kledd opp i sin grå tank med sin lange mane åpen og flytende, her er et annet flott bilde av den vakre Avril i sitt naturlige selv, flaunting hennes feilfri hud. Selv uten sminke kan vi fortelle at hun har god konsistens når det kommer til hud og relaterte problemer.

Se mer:  Adele Without Make Up

7. Sammenligning av de beste utseende:

avril lavgine without makeup7

Her har vi en med sminke og uten sminkebilde av Lavigne hvor det venstre bildet viser hvordan hennes vakre selvbilde uten sminke og selv om hun ser mye annerledes ut enn henne, er hun fortsatt en ganske stunner.

8. Kandidat skjønnhet:

avril lavgine without makeup8

På dette bildet ser vi en Avril i sin hvite tank uvitende om bildet som blir tatt og ofte på en vanlig dag du tror en ærlig ville komme ut dårlig, men med Avril er det ikke noe som et dårlig bilde. Hun er en vakker kvinne med eller uten sminke.

Se mer:  Demi Lovato No Makeup

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

50 − 49 =