8 beste tatoveringsartister i Goa | Stiler på livet

Goa er trolig det mest besøkte turiststedet i India på grunn av sine sandstrender og god atmosfære. Du finner det mest antall turister fra hele verden i denne flotte staten. Det er et stort antall tatoveringslokaler i Goa på grunn av flyten av turister som går gjennom staten, men noen av disse tatoveringssalongene bør ikke besøkes fordi den rene massen av tatoveringsartister har resultert i noen for å slutte å bruke konvensjonelle og sikre metoder av kunsten. Disse artister har tatt opp farligere artister som kan resultere i mange hudproblemer senere. Når det er sagt, er det fortsatt mange ekte tatoveringsartister som holder navnet på denne flotte kunsten i Goa, ved å tilby profesjonelle og trygge tjenester til alle sine kunder. Disse eksepsjonelle tatoveringsartister er gitt i detalj nedenfor.

Beste Tatoveringsartister i Goa:

Her er de 8 beste tatoveringsartistene i goa som følger.

tatovering artists in goa

1. Moksha Tattoo Studio:

Ligger på calangute beach road er moksha tattoo studio nok den beste tatoveringsstudio i Goa. Med sine tjenester som spenner fra body piercing til full body tatoveringer, har moksha tattoo studio et sett med svært erfarne kunstnere som inkluderer eieren. Utstyret er veldig topp og alle verktøyene som brukes er trygge og rene.

2. Dragon Ink Tatoveringer:

Listet i noen av de beste tatoveringsstudioene i India er drageblokketatoveringer veldig godt kjent rundt om i verden på grunn av den konstante strømmen av turister som hyppige studioet ønsker å få veldig unike og originale tatoveringer. Selv lokalbefolkningen sier at drage blekk tatoveringer er en veldig trygg stue med eksepsjonelle artister som er veldig originale i sine konsepter.

3. Krish Tattoo Studio i Goa:

Krish er en eksepsjonell kunstner og stolt av at han har en av de reneste tatoveringssalongene i Goa. Hver nål som brukes på en person er din egen, slik at du ikke trenger å bekymre deg for problemer som står overfor en brukt nål. State of the art utstyr til eksepsjonelle priser gjør dette til en flott tatoveringslokale å gå til. Han er den beste tatoveringsartisten i Goa.

Se mer: Permanent tatoveringsdesign

4. RKs Ink Exposure Tattoo Shop i Goa:

Hvis du er ute etter en virkelig original tatoveringskunstner i Goa som bruker trygt utstyr og gir tatoveringer til rimelige priser, så er RKs tatoveringseksponering et must besøk. Det vennlige miljøet i denne tatoveringssalongen er noe som ikke kan sammenlignes med noen andre. Det er den beste tatoveringsbutikken i Goa.

5. Sandy Tattoo Studio i Goa:

Eieren sammen med to eller tre andre artister er hva som utgjør denne flotte tatoveringslokalet. De er meget erfarne kunstnere som omhandler spesielt å gjenskape og skape originale design. Hvis du har en tatovering i tankene og ønsker å få det gjort, er sandy den beste personen å besøke. Trygt utstyr og rimelige priser møter deg på dørstokken.

6. Kukus Tattoo Parlor i Goa:

Denne tatoveringslokalet har eksistert lenge og er faktisk bevis på goas tatoveringsarv. Goa har alltid vært et sted du kan få en tatovering gjort som per ditt krav og kukus pinner t dette testamentet. Rimelig pris og et trygt miljø er hovedtrekkene til dette stedet. Dette er den beste tatoveringslokalet i Goa.

Se mer: Tattoo Parlors I Pune

7. Blazing Ink Tattoo Studio i Goa:

For en rask og effektiv løsning til alt ditt kroppsblekk trenger det flammende blekkstudiet er det beste stedet for deg. Dette stedet spesialiserer seg i full lengde arm tatoveringer og full body tatoveringer, men gir også en rekke andre design konsepter for deg hvis du er bortskjemt for valg.

8. Andy's Tattoo Parlor i Goa:

Andy har blitt verdensberømt med sine tatoveringsdesign på grunn av den økende mengden turister som besøker sin tatoveringssalong. Hans opprinnelige konsepter og evnen til å gjenskape et designkonsept som blir bragt til ham av en kunde, er det som gjør hans tatoveringslokale så kjent. Han er også den beste tatoveringsartisten i Goa.

Se mer: Tattoo tilbud i Ahmedabad

Leave A Comment

88 − = 84