8 beste solkrem for menn | Stiler på livet

For den som sa at menn ikke vil ha gratis spa-dager og kuponger til massasjestolper var helt feil. Menn like mye som kvinner ønsker å bli bortskjemt, men ofte vil det tøffe eksteriøret ikke tillate det å vise noe annet. Vi har alle raset om forskjellige solkremtyper for den myke kvinnelige huden, men det å bo i et tropisk land kan ta en tull på alles hud, spesielt på grunn av fuktigheten om ikke den harde sommersolen.

Hudskader ser aldri etter kjønn, og dermed er guttene også i fare for å kvele hudproblemer på grunn av eksponering for de sterke UV-strålene som alltid. Sannheten er at selv menn trenger sin egen plass i pulverrommet skapet, et av de viktigste elementene er solkrem spesielt formulert for den tøffe, stædige mannlige huden.

Utrolig solkrem for menn:

1. Kaya Whitening Moisturizer For Men:

solkremer for men

Den bleking fuktighetskrem av Kaya Skin Clinic er en 3 i 1 solkrem med SPF15 for å beskytte huden din mot de skadelige UV-A og UV-B-strålene, samtidig som du unngår mulighetene for ujevn hudtone. De tre primære målene for dette produktet inkluderer hudpigmentering for å fjerne tan patches, solbeskyttelse og strålende hud ved å redusere melanin produksjon.

2. Neutrogena Men Triple Protect Face Lotion Med Solkrem:

Beste Sunscreens for Men 2

Menneskens hud er tøff og trenger derfor tre ganger oppmerksomheten til å komme til ønsket punkt. Den trippelbeskyttende ansiktslotion leveres med SPF20 som vil danne et beskyttende lag over huden din for å redusere solstoffmuligheter mens lotionen også vil ta vare på tøff, tørr hud uten å brenne eller irritere barberknivene.

3. L'Oreal Paris Men Expert White Activ Whitening Fuktighetsgivende Fluid:

Beste Sunscreens for Men 3

Denne solkrem kommer i form av en ikke-fett fuktighetskrem som hydrater ansiktet mens den beskyttes mot solens solstråler. Det er derfor dette ikke bare er pakket med SPF20 for å beskytte UV-strålene, men inkluderer også en naturlig blanding av melanblokk og vitamin C for å redusere melanin og mørke flekker.

4. Nivea Men Skin Essentials Beskyttende Lotion, Bred Spektrum:

Beste Sunscreens for Men 4

Essentials Beskyttende lotion fra Nivea, virkelig gjør opp til jobben med perfekt beskyttelse av din tøffe, klumpete hud. Med SPF15 har dette bredspektret formel som ikke bare sikrer solbeskyttelse, men også et bredere utvalg av hudbeskyttelse, inkludert fading av mørke flekker og oljefri utseende hele dagen.

5. Clinique For Men Broad Spectrum Spf21 Fuktighetskrem:

Beste Sunscreens for Men 5

Pakket i et slanket svart beholderrør, Clinique for Men er en stilig solkrem med SPF21 og en ikke fet form. Den oljefrie egenskapen lar deg sporten få et friskt ansikt hele dagen, mens fuktighetskremet revitaliserer og stimulerer huden din uten å suge opp de naturlige oljene for å holde den strålende og livlig.

6. Facial Fuel Uv Guard-Daglig solkrem for menn:

Beste Sunscreens for Men 6

Facial Fuel UV-vakt lever virkelig opp til sin standard der den fyller en SPH så høy som 50 som gir bitter beskyttelse mot soling og UV-stråler. Også deltar i anti-aldring og hudhydratisering, ville bruken av vitamin C og koffein faktisk være en innbydende behandling for huden din.

Se mer:  Nivea solkrem lotion

7. Naken Turtle Solkrem For Menn:

Beste Sunscreens for Men 7

Inkludert i et komisk rør kommer den solbeskyttede nakne skildpadden til menn med SPF 15 og SPF30 rekkevidde basert på kravet ditt og mengden timer brukt under de harde strålene. Paraben-fri teknologi vil ikke forårsake irritasjon da solkremet gjenspeiler de harde strålene av huden din i stedet for å absorbere dem.

Se mer:  Beste vanntette solkrem

8. Neutrogena Menn Sensitive Skin Oil Free Fuktighetskrem, Spf30:

Beste Sunscreens for Men 8

Fullført med avansert UV-strålebeskyttelse, dette oljefrie fuktighetskremet, etterfyller huden din ved å jobbe på mobilnivåene og forynge den døde tørkeskinnet.

Se mer: Beste solkrem lotioner i India

Leave A Comment

5 + 3 =