7 Best Svamp Nail Art Designs | Stiler på livet | progressivenewsdaily.info

7 Best Svamp Nail Art Designs | Stiler på livet

For å lage en Svamp Nail Art Design på neglene dine, trenger du noen forskjellige farger med neglelakk og en svamp. En kappe må brukes som base resten av fargene blir lagt på svampen og deretter klappet på neglene. Dette ville gjøre fargene fusjonere til hverandre uten å ha en grense som viser deres partisjon.

1. Enkel Svamp Nail Design:

7 Best Svamp Nail Art Designs | Stiler på livet

Først male alle neglene med kromgul og la den tørke. Ta deretter oransje neglelakk på en svamp og klapp den på den ene halvparten av neglen. Enden skal ha en mørkere effekt av oransje neglelakk og midten skal ha lite oransje og lite gul som vil få begge fargene til å se ut som om de har slått sammen i hverandre, noe som gir den faktiske svampen neglelakseffekten. Vær oppmerksom på at basen skal være av en lysere farge, slik at når svampen brukes med en mørkere nyanse, vil lysere fargen ikke være synlig.

Se mer: Halloween Nail Art Designs

2. Nyanser av Blå brukt i en Svamp Nail Art Design:

7 Best Svamp Nail Art Designs | Stiler på livet

Nail art ser helt fascinerende ut. Først maler neglene dine med en lys havgrønn blå neglelakk, ta deretter en mørkere blå i svampen og klapp dem på undersiden av neglen. Delen i mellom skal verken være for mørk eller for lys, noe som ville gjøre fargene blandet med hverandre vakkert.

3. Hjerter på Svampen Nail Art Designs:

svamp nail art

Nydelige nyanser av krem ​​og hvitt bør påføres på forskjellige negler alternativt, eller i måten som vist på bildet nedenfor. Ta kremfargen neglelakk og trek et hjerte midt i neglene malt med hvitt. Ta nå fersken spiker maling på en svamp og male den øvre halvdelen av hjerter.

4. Funky Svamp Nail Art:

7 Best Svamp Nail Art Designs | Stiler på livet

Funkiness er trend. Mal dine negler med lyse farger som rosa fersken og ta svart neglelakk på svampen. Farg neglene og hold en negl malt fullstendig svart. Coat glitter spiker maling på toppen og deretter holde klistremerker for neglekunst akkurat som vi ser på bildet. Stjerner og sirkler er ofte brukt. Et klistremerke i form av en notat vil gjøre det ser morsomt ut. Dette er den beste Svamp Nail Art Design for nybegynnere.

Se mer: Nail Art With Glitter

5. Double Sponge Nail Art Design:

7 Best Svamp Nail Art Designs | Stiler på livet

Dette er en av de vanskeligste og mest interessante nagelkunsten Design du noensinne kan finne. Først male neglene dine hvite, og fra topp til bunn ta forskjellige nyanser av fiolett og male dem med en svamp. Malingen smelter sammen og den har lyse farger på toppen og mørke farger på slutten. Gjør det samme i motsatt retning. Mal hvit igjen og svamp nyanser violet fra bunn til toppen. Nå er begge strøkene i forskjellige retninger, og alt du trenger er en neglestav for å lage tre strimler i mellom og for å få begge strøkene synlige.

6. Hvit og Blå Svamp Nail Design:

7 Best Svamp Nail Art Designs | Stiler på livet

Paint alle neglene dine hvitt pent og ta himmelsblått nagelmaling på svampen og klapp vertikalt på høyre halvdel av neglene og halvt ferdig. For å legge til på neglelisten, kan du ta en tynn nagelbørste og lage motiver i kontrastfarve mørke farger.

Se mer: Gel Nail Designs

7. Colorful Sponge Nail Art:

7 Best Svamp Nail Art Designs | Stiler på livet

Vi kan se hvordan alle de fire fargene rød, blå, gul og grønn legges i en svamp og malte en etter en, smelter sammen alle de fire farger sammen og gir det nydelig utseende. Men mest sannsynlig tar alle de fire fargene i en svamp, helt, kanskje ikke på riktig måte. I så fall må alt du trenger å gjøre, male dem etter hverandre patting fargene på svampen og deretter på neglene dine.

Svamp nail art design er beste nail art ideer for nybegynnere. Disse designene er svært effektive for neglene dine.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

66 + = 70

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map