7 berømte parker i Ludhiana med bilder | Stiler på livet | progressivenewsdaily.info

7 berømte parker i Ludhiana med bilder | Stiler på livet

Ludhiana er typisk og agrarisk by. Mye av sitt område er dekket av store jordbruksmarker. Men det har flere parker her og der for å slappe av sine beboere. De fleste av disse parkene er like vakre som de andre delene av byen. Frodig grønt er en vanlig del av byen, som alltid har vært kjent for sin rike, fruktbare jord og parker gir denne skjønnheten et mer komplett utseende.

Populære parker i Ludhiana med bilder:

Her er en liste over beste parker i Ludhiana.

1. Nehru Rose Garden:

parker in ludhiana

Dette er en av de største rosenhager, ikke bare i India, men i hele Asia. Den har mer enn 1600 arter av roser plantet i sine hager. Mens rosene i alle farger som spenner fra blått eller fiolett til dyprosa er spektakulære, har hagen mange andre blomster og planter som også er vakre! Hagenes skjønnhet gjør det til et utmerket sted å komme og slappe av. Skjønnheten appellerer til dine øyne og gir en lettelse fra jern og betong av byer. Det er også en av de mest populære turiststedene i hele Ludhiana. Turister som besøker Punjab gjør alltid et poeng å besøke denne hagen.

2. Hardy's verden, Fornøyelsespark:

parker-in-Ludhiana-Hardys-verden

Hardys verden sies å komme til andre bare til Essel-verden når det gjelder fornøyelsesparker i India. Det kom som en hyggelig overraskelse for alle innbyggerne i byen, spesielt barna. De spennende turene og eventyrene som tilbys her, er enestående og tiltrekker seg turister samt lokaliteter. Det er et utmerket sted å feire barnets bursdag eller tilbringe en ferie med henne / han. Tema fester, kafeer, glede turer, shopping kompleks - dette stedet tilbyr alt! Det har til og med mange vannsport og skøyter!

Se mer: Parker i Ernakulam

3. Rakh Bagh:

parker-in-Ludhiana-rakh-Bagh

Dette er en av de mest berømte piknikpunktene i byen. Godt velpleide plener, store truende trær og vakre blomster. Parken har alt en piknik kan trenge. Store grunnlag for barna å spille sport som fotball, badminton og så videre er også tilgjengelig. Parken tilbyr også en mini togtur som excites de fleste barn som besøker. Selv om det er en fin måte å tilbringe en helg, har denne parken et eget område for morgenvandrere og joggere kalt den ovale hagen.

4. Atam Park:

parker-in-Ludhiana-Atam-park

Atam Park kalles ofte 'Magarmach' parken. 'Magarmach' på hindi betyr krokodille. Parken får navnet fra de massive statuer av to krokodiller som ligger ved parkens inngang. Parken ligger ved inngangen til Atam Nagar lokalitet på Dughri Road. Selve parken er også vakker med de vanlige frodige grønne hagen og blomster og husker og så videre.

Se mer: Fornøyelsesparker i Vadodara

5. Leisure Valley Park:

parker-in-Ludhiana-fritid-dal-park

Leisure Valley Park ligger i Sarabha Nagar i byen Ludhiana, en liten offentlig park som besøkes av lokalbefolkningen. Den brukes som joggerspark av et stort antall mennesker som bor rundt seg. Det er godt vedlikeholdt og har manicured plener, betongbaner, vakre fontener, fargerike blomster og flere andre busker og busker. Dette er de fantastiske parkene i ludhiana

6. Botanisk hage på PAU:

parker-in-Ludhiana-botanisk-hage-og-pau

Pau eller Punjab Agricultural University, har en botanisk hage museum som er vakker. Det er en enkel hage som ligger i selve universitetets lokaler. Noen av trærne og busker som er plantet her er svært sjeldne. Det frodige grønt er en balsam til ømme øyne.

Se mer: Parker i Bardhaman

7. Vishwakarma Park:

Vishwakarma Park ligger i Janata Nagar, Ludhiana. Den har velstelte plener med et stort antall trær og busker som gir mye grønt. Parkens skjønnhet appellerer til den estetiske følelsen av tilskuerne. Det er et fint sted å gå og bare slappe av.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 30 = 35

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map