6 Frukt å spise mens amming som er nyttig for mødre | Stiler på LIfe

Frukt har en enorm betydning mens du ammer barnet ditt. Det er noen frukter som kan forsinke laktasjonsprosessen. Samtidig er det noen fantastiske og høyverdige frukter som kan lette laktasjonsprosessen og gjøre prosessen mye mer effektiv. Disse fruktene vil øke produksjonen av brystmelk. I denne artikkelen vil vi diskutere om noen av fruktene som kan forbedre laktasjonsprosessen, de er som følger.

Beste frukt å spise mens amming:

La oss se de 6 beste fruktene til ammende mødre.

Grønn Papaya:

frukt to eat while breastfeeding

Dette er en fantastisk frukt og kan sies å være en av de beste fruktene å spise mens du ammer. Nesten alle vet om fordelene med Papaya. Det er den beste agenten for riktig amming. De enzymer som inneholder denne frukten stimulerer riktig melkproduksjon og gir også moren den riktige mengden vitaminer og mineraler som er nødvendige for henne på dette stadiet. Frukten er lastet med noen av de beste vitaminene som B, C, E og A, selvfølgelig.

Se mer: Matvarer som øker brystmelk

avokado:

frukt To Eat While Breast Feeding - Avocados

Den andre på denne listen er Avokado, som sannsynligvis er en av de beste fruktene som er nødvendige for å bygge de riktige elementene i kroppen som vil øke melkeprosessen. Det er lastet med omega-3 og omega-6 fettsyrer og regnes som en av de beste fruktene for amming. Avokado er også nødvendig for å bygge riktig blodsukkerflyt og også forbedre kolesterolnivået. Man kan spise avokadoer lett som de er en av de beste fruktene noensinne. Smaken øker, når du legger til en slags salt til den.

aprikoser:

frukt To Eat While Breast Feeding - Apricots

Hvis du er en mor som trenger å amme sitt barn, er abrikoser et must på listen din. Disse fruktene er helt nødvendige på dette stadiet. Du trenger dem nesten hver dag for å tune opp kroppen din og opprettholde riktig produksjon av brystmelk. Den inneholder noen av de viktigste kjemikaliene som kreves for ammende mødre og kan sies å være en av de beste fruktene for amming.

Se mer: Kan jeg ta gurkemeie mens jeg ammer

Banan:

frukt To Eat While Breast Feeding - Banana

Det bringer inn elementet av jern som er ekstremt nødvendig for amming. Det er en av de beste fruktene å spise under amming. Denne frukten er lastet med noen av de mest essensielle elementene som hindrer kvalme og de gode kjemikaliene i denne frukten holder også riktig produksjon av brystmelk intakt. Det er ekstremt nødvendig at en mor bør inkludere denne frukten i kostholdet hennes.

blåbær:

frukt To Eat While Breast Feeding - Blueberries

Blåbær er en annen fantastisk frukt som kreves for ammende mødre. Aktiviteten er ganske kjedelig for mødrene, og de vil holde kroppen på sjekk slik at de ikke svimmer eller blir svake som det kan vise seg å være skadelig for dem, og det vil heller ikke være bra for barnet. Så, blåbær er her for å betjene deg med sine organiske mottakere. Denne frukten er veldig bra for kroppen og forhindrer noen av de vanlige sykdommene på dette stadiet som er kvalme, oppkast, svimmelhet, etc. Dette er grunnen til at de kalles en av de beste fruktene å spise mens du ammer.

Se mer: Diett plan for amming moms

cantaloupe:

frukt To Eat While Breast Feeding - Cantaloupe

Leter du etter gode frukter å spise mens du ammer? Cantaloupe er den siste sist, men sikkert ikke listen. Det er de gode effekter og viktige trekk ved denne frukten som har gitt denne frukten et sted i denne listen over de beste fruktene til amming. Når du ammer, gir du naturligvis mye mineraler og element fra kroppen din. Cantaloupe opprettholder den balansen og sørger for at kroppen din får den riktige mengden næringsstoffer som kreves for deg på dette stadiet.

Amning er en av de viktigste jobbene blant de mange viktige jobbene og aktivitetene som mødre utfører. Hun må sørge for at kroppen hennes er i riktig stadium for å støtte seg fysisk for å kunne gjøre alle disse tingene, for eksempel amming.

Leave A Comment

64 + = 68