6 fantastiske bruksområder av sennep olje for ansiktet Stiler på livet | progressivenewsdaily.info

6 fantastiske bruksområder av sennep olje for ansiktet Stiler på livet

Med økende forurensning, lider vi av mange helseproblemer. Vi er utsatt for forurenset luft, sol og vann daglig. Dette får oss til å leve raskt på huden vår. Denne forverringen kan ses med akne, mørk flekk, rynker og pigmentering.

sennep oil for face

Du kan sikkert velge skjønnhetsbehandlinger. Dette løser problemene midlertidig. Det er derfor hjemmehjelpemidler er den beste løsningen.

Blant mange hjem rettsmidler, sennep olje er effektiv. Den er kjent for sin stikkende, nøtende smak og sterk lukt.

Tre typer sennepolje:

  1. Det er oppnådd ved å knuse mønstringsfrøene. Dette er den tykkeste form.
  2. Ved å male frø med vann og deretter få alle essensielle oljer ved destillasjon. Dette er den letteste formen av sennepolje.
  3. Oppnådd ved kokende mønstrefrø med baseolje som mandel. Denne typen sennepsolje har egenskaper som baseoljen.

Sennepsolje er rik på umettede og ikke-mettede fettstoffer. Dette gjør det bra for hjerte og perfekt for folk som ønsker å holde seg i form. Den har omegalpha-3, omegalpha-6 fettsyrer, vitaminer og antioksidanter. Derfor, siden Ayurveda-tider, er sennep olje kjent for sine helbredende egenskaper og veldig bra for hud, hår og hjerte. Du vil kanskje prøve det over et lite område for å unngå allergi.

Se mer: Sennep Olje Grå Hår

Fordeler med sennep olje for ansikt:

Det er mange fordeler med sennepolje. Våre bestemødre har brukt dem til skjønnhetspleie. Det er veldig gunstig for huden. Men siden utenlandske laboratorier har testet sennepsoljen og funnet Erucic syre i den. Det anbefales alltid å gjøre en patch test før du bruker den.

Behandler Tan:

Mange av oss har problemer med soling. Solstrålene er veldig sterke. Det nedbrytende ozonlaget øker penetrasjonen av UV-stråler. Dette forårsaker soling og hudproblemer. Sennepolje bidrar til å berolige den solbrune huden. Det anbefales at du bruker sennepolje med bengalsmel. Og søk som ansiktspakke. Når du har tørket, kan du vaske den av med kaldt vann. For bedre resultater anbefales regelmessig bruk av denne ansiktspakken.

Evens Hudton:

Sennepsolje når den påføres med like deler av kokosolje, forbedrer hudtonen. Det øker blodsirkulasjonen. Dette letter hudtonen. Etter påføring og massering av denne blandingen av olje i sirkulær bevegelse i 10 minutter, bør du tørke den av med våt bomullstøy.

Se mer: Bruk av sennepsfrø

Kan brukes som solkrem:

Sennepsolje har høyt innhold av vitamin E. Det er tykt og viskøst. Dette gjør det effektivt solkrem. Du kan bruke den på og redde deg fra hudfarvning og skadelige UV-stråler. E-vitamin forhindrer også huden din i å bli aldrende og er kjent for sine anti-rynkeegenskaper.

Stimulerer svette:

Sennep olje er kjent for å stimulere svettekjertelen. Du kan bruke den på eller konsumere den. Dette vil stimulere svettekjertlene, slik at du svetter og fjerner hele toksinet fra kroppen din.

Helbreder sår raskt:

En annen kjent fordel med sennepolje er behandling av utslett. Det har anti-sopp og anti-bakterielle egenskaper. Dermed helbringer det sår og utslett effektivt. Dette forhindrer huden i å tørke, kløe og bli sløv på det infiserte området. En massasje av sennepsolje forynger huden og danner huden dypt.

Tørr leppe:

Sennepsolje er også kjent for å kurere tørre og hakkede lepper. Man bør sette noen dråper sennepolje i marinen før man sover om natten. Dette gjør leppene fulle og frodige rosa over natten.

Alt dette viser at sennepolje er sunneste alternativet for hudproblemer. Den er effektiv når den brukes til matlaging og også når den brukes til lokal applikasjon og massasje. Hvis i tilfelle du opplever ubehag eller irritasjon. Stopp deretter straks bruk av sennepolje. Du vil kanskje kontakte en lege før du bruker babyer.

Se mer: Sennepspulverfordeler

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

43 + = 51

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map