6 Beste L’oreal Face Pack Produkter For Natural Skin Glow | Stiler på livet

L'oreal gir beste ansiktsmasker for huden. Disse masker er enkle å påføre og fjerne. Du kan velge fra et bredt spekter av masker. De har leiremaske, avgiftningsmask, exfoliate etc. Hudekspertene på L'oreal har utviklet noen av de beste ansiktspakker.

Beste L'oreal Face Pack produkter for glødende hud:

Her er noen L'oreal Face Packs, velg fra under Top Face Packs,

1. L'oreal Pure Clay Mask Rense og Mattify:

L'oreal Pure Clay Mask Purify and Mattify

Hudekspertene på L'oreal har utviklet en leiremaske som kan rense og mattifisere huden din på få minutter. Den inneholder eukalyptus som bidrar til å rense de tilstoppede porene i huden. Det gir en avklart, mattifisert og forfriskende hudfarge i ansiktet ditt. Denne L'oreal ansiktspakken er det beste produktet. Overflødig olje fjernes fra huden og huden ser frisk ut.

Bruk: Våt ansiktet; Påfør masken jevnt på ansiktet ditt. La det tørke. Rengjør deretter med vann grundig og klapp og tørk.

Pris: Det koster Rs.638 for 48g.

2. L'oreal Paris Pure Clay Mask Exfoliate and Refine Pores:

L'oreal Paris Pure Clay Mask Exfoliate and Refine Pores

Denne eksfolierende raffineringsmasken forbedrer hudtekstur. Det fjerner olje fra porene i huden. Gjør huden frisk ut. Inneholder aprikoser som exfoliates den kjedelige huden og gjør den ser frisk og frisk ut. Har unike rengjøringsegenskaper. Den inneholder røde alger ekstrakter som rengjør porene grundig. Det er den beste L'oreal leire ansiktsmasken.

Bruk: Våt ansiktet og påfør ansiktsmasken. La det tørke. Rengjør det med vann og tørk ansiktet.

Pris: Det koster RS.638for48g.

Se mer: Naturlig Lodhradi Face Pack

3. L'oreal Paris Pure Clay Mask Detox og Brighten:

L'oreal Paris Pure Clay Mask Detox and Brighten

Mask for alle hudtyper og aldre. Denne L'oreal trekullmaske inneholder rent leire og trekull. Takket være de magnetiske egenskapene som holder huden glødende. Tekstur er kremaktig og tørker ikke huden. Denne L'oreal ansiktspakken gir en glødende hud. Du kan kalle det som L'oreal svart ansiktsmaske.

Bruk: Påfør ansiktsmasken jevnt over ansiktet. En lermaske er litt tyngre. La det tørke. Rengjør det med vann.

Pris: Det koster Rs.751 for 50ml

4. L'oreal Pure Clay Multi Masking Play Kit:

L'oreal Pure Clay Multi Masking Play Kit

Inneholder ren leire kaolin som er sterkt konsentrert med silikater. Absorberer ekstra olje og urenheter fra huden. Gjør huden frisk og klar. Det exfoliates overflaten av huden. Exfoliates huden og avslører en polert overflate av huden. Den inneholder også Montmorillonite og Ghassoul som absorberer olje og holder huden frisk og strålende. Den leveres med en pakke med 3 ansiktsmasker.

Bruk: Våt ansiktet og påfør masken. Det finnes 3 forskjellige typer leiremasker. Du kan legge 1 til 2 masker av gangen. Hold den i 15 minutter. Vask ansiktet med vann og klapp tørr.

Pris: Det koster Rs. 3248 for 3 * 10 ml

Se mer: Best Joy Face Masks

5. L'oreal Pure Clay Hydration Mask:

L'oreal Pure Clay Hydration Mask

Inneholder mineralrik benetonitt leire. Det er en hydrerende og balanserende maske. Hjelper å fjerne urenheter og overflødig olje fra huden. Inneholder sitronbalsam og glyserin som hjelper hydrering. Det etterlater huden myk og frisk. Det er den beste L'oreal ansiktsmasken.

Bruk: Påfør en liten mengde ansiktsmaske på ansiktet. La det tørke i 15 minutter. Rengjør det med vann. Bruk den i 2-3 uker.

Pris: Det koster RS.842 for 50g.

6. L'oreal Paris Hydra Fresh:

6 Beste L'oreal Face Pack Produkter For Natural Skin Glow | Stiler på livet

Den smøtre, glatte teksten til denne lotionen glir på overflaten av huden din. Infused med franske druefrøekstrakter som eliminerer frie radikaler. Det beskytter huden mot forurensende stoffer. Hydrerer huden og forbedrer hudtekstur. Effektiv for å hindre fine linjer.

Bruk: En nattmaske eller en gel, denne lotionen kan påføres jevnt på overflaten av huden om natten.

Pris: Det kostet Rs.630 for 50ml.

Det er mange masker tilgjengelig fra L'oreal. De er hudekspertene. Du kan velge mellom forskjellige masker som leire, exfoliere eller forfinne porene masker. Velg masken din, avhengig av hudtype.

Se mer: Jolen Face Packs For Glowing Skin

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Leave A Comment

+ 55 = 56