6 Ayurvedic Face Packs For Glødende Og Beautiful Skin | Stiler på livet

Ayurvediske ansiktspakker er naturlige og irriterer ikke huden. Denne artikkelen viser de ayurvediske ansiktspakker du kan prøve hjemme for å få glødende hud.

Ayurvediske ansiktspakker:

Her er 6 ayurvediske ansiktspakker for glødende og vakker hud.

1. Marigold Flower Face Pack:

ayurvedisk face packs

Marigold blomsten er populært kjent som Genda blomsten. De er veldig lett tilgjengelige. For å gjøre denne ansiktspakken, trenger du litt genda blomster, 1 ts honning og litt rå melk. Bland blomstene til en pasta. Varm honningen og legg den til pastaen. Til slutt legg den råmelken til det og bland pastaen godt. Påfør denne limen til det fuktige ansiktet og nakken. La det være i femten minutter og vask det av med lunkent varmt vann. Bruk denne limen regelmessig for å få glødende hud.

2. Besan Face Pack med gurkemeie:

Besan eller kikertermel er en vanlig ingrediens i indiske hjem. Gurkemeie er et krydder som er populært kjent som haldi. Denne ansiktspakken er ment for tørr hud. For å gjøre denne ansiktspakken, trenger du 2 spsk av besan, 1 ss gurkemeie eller haldi og litt vann eller melk. Bland besan med gurkemeie og lage en pasta. Påfør denne masken på fuktig hud og la den stå på den til den tørker. Skyll deretter av med kaldt vann. Denne ansiktspakken kan brukes regelmessig for å fjerne tan og holde huden frisk.

3. Sandeltre ansiktsmaske:

6 Ayurvedic Face Packs For Glødende Og Beautiful Skin | Stiler på livet

Sandeltre er populært kjent som chandan. Det er kjent for sine naturlige egenskaper som er veldig gode for huden. Chandan bidrar til å forhindre akneutbrudd og bidrar også til å gjøre huden lyser. Denne ansiktspakken krever sandeltrepasta eller sandeltrepulver og 1 ss rosevann. Bland chandanpulveret med rosenvannet godt for å lage en pasta. Påfør denne masken på fuktig hud og la den stå på den til den tørker. Skyll deretter av med kaldt vann. Dette kan brukes regelmessig for å holde huden frisk.

Se mer: Aspirin Face Mask

4. Ansiktspakke med lavendelolje:

lavendelolje

Lavendelolje er kjent for sine terapeutiske egenskaper. Det hjelper å hydrere og nærme huden. Denne ansiktspakken krever besan eller kikært mel, 1 ts gurkemeiepulver eller haldi, 1 ss frisk krem ​​og 1 ss lavendelolje. Bland gurkemeiepulveret med besan godt for å lage en pasta. Bland i den ferske krem- og lavendeloljen for å gjøre pastaen fin. Påfør denne masken på fuktig hud og la den stå på den til den tørker. Skyll deretter av med kaldt vann. Dette kan brukes regelmessig for å holde huden frisk.

Se mer: Pearl Facial hjemme

5. Ansiktspakke med honning og sitron:

sitron-og-honning

Honning er kjent for å få huden til å lyse. Det bidrar til å fukte huden og hydrere den. Det legger også til en gylden glød til den. Sitronsaft er viktig fordi den inneholder C-vitamin som beskytter huden mot solskader og bidrar også til å fjerne melanin, og dermed lette hudtonen og fjerne tan. Denne ansiktspakken krever 1 ss honning og 1 ss ferskpresset sitronsaft. Varm honningen. Bland deretter sitronsaften med honningen. Påfør denne masken på fuktig hud og la den stå på den til den tørker. Skyll deretter av med kaldt vann. Dette kan brukes regelmessig for å holde huden frisk. Det er en beste ayurvedisk ansiktspakke.

Se mer: Gull ansikts hjemme

6. Herbal Face Mask:

6 Ayurvedic Face Packs For Glødende Og Beautiful Skin | Stiler på livet

Besan eller kikært mel hjelper til å forynge huden. Gurkemeie er populært kjent som haldi. Sitronsaft er viktig fordi den inneholder C-vitamin som beskytter huden mot solskader og bidrar også til å fjerne melanin, og dermed lette hudtonen og fjerne tan. For å gjøre denne ansiktspakken, trenger du 2 ss besan, 1 ss gurkemeie eller haldi og 1 ss ferskpresset sitronsaft. Bland besan med gurkemeie og sitronsaft, og gjør en pasta. Påfør denne masken på fuktig hud og la den stå på den til den tørker. Skyll deretter av med kaldt vann. Dette kan brukes regelmessig for å fjerne tan og holde huden frisk. Dette er den beste ayurvediske hjemmelagde ansiktspakken.

Prøv disse ayurvediske ansiktspakker hjemme for å få glødende og vakker hud på kort tid!

Bilder Kilde: Shutter lager, 2, 5.

Leave A Comment

− 2 = 2