50 forskjellige design av Salwar-drakter for kvinner som er helt trendy

En av de vanligste plaggene til en dame er den gode gamle salwaren. Kvinner! Forbered dere! Du har nå en rekke design laget for ulike anledninger inspirert av forskjellige mønstre. Med salwar-dress, kan du nå få tilgang til din favoritt armbånd eller smykker å gå med. Velg de dristige fargene og se ravishingly lys denne festlige sesongen.

salwar suits for womens

Contents

Nyeste og vakre Salwar Suit Designs / Salwar Kameez Designs for Girls In Trend:

Kvinner salwar suit design / salwar kameez design er rikelig på det indiske markedet i dag. Så det kan være en skremmende oppgave å velge en. Vi bestemte oss derfor for å fortelle deg noen av de beste salwardesignene med bilder som styrer moteverdenen.

1. Simple Salwar Suits For Women:

  Enkel Salwar Suit For Women

Dette er enkel salwar-drakt for kvinner er laget av bomullstoff. Det gjør henne lyst når hun gjør sitt husstandsarbeid. Den har enkle utskrifter i blå kurti og oransje salwar. Utformingen av dupatta er flott. Den har også enkel kantlinje.

2. Anarkali Salwar Kameez:

Anarkali Salwar Kameez

Det er kjent som Anarkali Salwar suit i silke stoff. Den har tynn og erm mønster. Under tider av Mughal keiser, brukte Queens seg til å ha slike typer salwar kjoler, derfra heter navnet "Anarkali kjole".

3. Party Wear Salwar Suits For Women:

Parti Wear Salwar Suit

Dette er tung salwar-dress mest passende for fest. Den har nettduk og broderi på dress med gulvlengde. Designene på nakke og ermer er så vakre. Du vil se ut som en prinsesse i festen med denne salwardrakten på grunn av den kontrasterende kombinasjonen.

4. Patiala Salwar Suit:

Patiala Salwar Suit

Denne salwar-drakten har patiala salwar-mønster. Den er laget av mykt stoff. Patiala salwar er løs på kroppen og flikkene ser bra ut. Dupatta er av Chiffon materiale. Drakten har hele halsen dekket og 3/4 ermer.

5. Salwar drakt med jakke:

Salvar Suit with Jacket

Denne nye salwar-designen har en jakke med den. Klær og salwar er vanlig stoff, men jakkene har design på den. Det ser fantastisk ut på damer. Designet på jakken er veldig vakkert. Denne salwar-drakten har potensial til å krype inn i den trendy salwar kameez-designkatalogen.

6. Punjabi Girls Salwar Suit:

punjabi Salwar Suit

Dette er Punjabi Salwar-kjole med kort lengde dress og Patiala Salwar. Materialet i dressen er skinnende og ren salwar. Utformingen av Punjabi salwar-kostymer skildrer den dristige karakteren til modige jenter av Punjab.

7. Bandhani Salwar Suit:

BandhaniSalwar Suit

Dette er en bandhani print salwar dress. Bandhani print er veldig kjent av Jamnagar, Jetpur i Gujarat State. Bhandini-enkle salwar-draktdesign går aldri ut av mote. Det gir dem ytterst fysisk avslapping i seg. Den er også tilgjengelig med broderi og speilarbeid.

8. Salwar Suit With Flower Print Salwar:

Salvar Suit with Flower Print Salwar

I denne salwar-drakten er det et skjørt med blomsterutskrift. Den er av silke materiale. For øyeblikket kjører dette mønsteret vilt i markedet. Alle krever dette mønsteret i salwar-drakt. Under blomsterskjørt kan du bruke enten en legging eller en palazzo.

9. Gulvlengde Salwar Suit:

Gulv Length Salwar Suit

Denne salwar-drakten går opp til gulvet. I gulvlengde dress er salwar ikke synlig. Dupatta er ekstra lang. Suiten har en fantastisk nakke design og full ermet. Damene kan bære gulvlengden salwar suit for en stor hendelse.

10. Churidar Salwar Suit:

churidar Salwar Suit

I denne salwardrakten er det et churidarmønster i salwar. Den har en unik fargekombinasjon av rosa og grønn. Det er et Chanderi bomullstoff med full hals. Stoffet er rik, så det vil gi flott utseende i seg. Damene vil se fantastiske ut i dette. Dette er de beste salwar suitene til kvinner for en stor dag

11. Siste Salwar Suit:

Siste Salwar Suit

Dette mønsteret er den nyeste i salwar-drakten og leveres med en kjempebra jakke over kameez. Drakten er full gulvlengde med en ekstremt tung design. Ladies vil flaunt scenen iført dette. Det må være dyrt nok. Damen ser nydelig ut i dette med lange Jhumkas.

12. Pakistanske Salwar Suits For Women:

pakistanske Salwar Suit

Det er en navy-blå farge pakistansk salwar dress og har et Brasso stoff med broderi arbeid. Siden det er enkelt og nyktert salwar-drakt, er det mye populært blant damer i Pakistan. Lang øredobb og Maang tikka går tradisjonelt med denne salwar-drakten.

13. Bollywood Style Salwar Suit:

Bollywood Style Salwar Suit

Det er ren hvit fargesalongdrakt spesielt designet for en fest. Golden farge Patti arbeid på hvit kjole er feilfri. Dupatta er veldig enkelt og vanlig, men iøynefallende. Pass på at du har denne enkle og vakre salwar kameez i garderoben din.

14. Salwar Suit With Palazzo:

Salvar Suit with Palazzo

Dette er en gul og hvit fargekombinasjon salwar-drakt. I dette har kameez en front og begge sideskår. Salwar er av Palazzo stil som er mye åpen. Det er en ny stil i salwar dress. Hele kameez er ren bare noe arbeid på slutten.

15. Salwar Suit Med Designer Churidar:

Salvar Suit with Designer Churidar

Dette er en fantastisk salwardrakt med broderi på churidar. Kameez er dekorert med Zari-arbeid og knapper på den. Spesiell kutt er gitt på forsiden av Kameez for å vise designene gjort på Churidar. Det kan også være din fest slitasje salwar dress.

16. Floral Print Salwar Suit For Women:

Blomster Print Salwar Suit

I dette har kameez et blomstert design på basis hvit farge. Store blomster er trykt med hele ermer. Denne utskriften vil se uvanlig ut fra den vanlige typen arbeid. Det kan være perfekt for sommeren.

17. Stilig Salwar Suit:

stilig Salwar Suit

Dette er en stilig salwar-drakt med vanlig stoff. Salwar-drakten har ingen design eller utskrift. Det er ermeløs. En bue er bundet på den ene siden av nakken med samme farge på kameez. Damen ser smart ut i denne salwar-drakten.

18. Salwar drakt med rygg hals mønster:

Salvar Suit with Back Neck Pattern

I denne Salwar-drakten er det et mønster på baksiden av nakken. På forsiden er nakken fullstendig dekket. En skikkelig form er gitt på baksiden som er åpen. Det er hette med broderi og knapphals på halsen. Shopping salwar kameez av denne typen blir enkelt med utvalg av designalternativer tilgjengelig online.

19. Salwar drakt med pant stil:

Salvar Suit with Pant Style

I dette er salwar av buksestil. Det har spellbound arbeid på nakken. Salwar ser ut som en smal bukse. Dette salwarmønsteret er ganske sjeldent. Det vil gi et trendy utseende til brukeren. Vil du prøve?

20. fasjonable salwar dresser for kvinner:

fasjonable Salwar Suit

I denne salwardrakten ser Kameez ut som en jente topp. Den har stropper som Spaghetti. Salwar er vanlig churidar. Det ser ut til å være fasjonabelt på damer. Lengden på Kameez er kort.

Se mer: Nyeste Salwar Kameez skjørtdesign

21. nydelig salwar kameez:

Gorgeous Salwar Kameez

Dette er virkelig attraktiv salwar-dress for damer å ha på seg i bryllup. Den består av nettduk. Fantastiske lag er gitt på Kameez. Det er ermeløs og ser ut som bare Lehenga. Det kan være forlokkende å ha på seg i et bryllup. Pass på at du velger fargede farger.

22. Batik Salwar Suit:

batikk Salwar Suit

Dette er Batik print salwar dress som er mer populært i damer. Batik er i større etterspørsel om sommeren, da det gir komfort. Batik-utskrift har begrensede design og ikke mye attraktivt også. Det er et slitesterk materiale med lang levetid.

23. Kutch Salwar Suit:

KutchiSalwar Suit

Denne utgaven er kjent som Kutchi print salwar suit. Det tilhører Kutchi byen Gujarat State. Kutchi salwar dress er tilgjengelig i ulike design. Salwar-suitens design gjenspeiler kulturen i Gujarat.

24. Jaipuri Skriv ut Salwar Suit:

Jaipuri Print Salwar Suit

Denne Jaipuri Print Salwar Suit også kjent som Jaipuri Cotton laget av ren bomull og tilgjengelig i flere farger. Det er mest tilgjengelig i Rajasthan. Det er litt dyrt. Dette er en annen må ha salwar kameez mønster.

25. Salwar drakt med nakke mønster:

Salvar Suit with Neck Pattern

Denne salwar-drakten har vanlig kurti med bare nakkearbeid. Nakken er vakkert dekorert med kontrastfarger. Tilpass salwar med favorittfarge og nakke design. Tilgang med en enkel og tung armbånd og en liten ørering.

26. Designer Salwar Suit:

Designer Salwar Suit

Nå er dette et designerstykke med tankefull hylsmønster og lag som er gitt i kurti. Nakkeutformingen er mye tung og nådig. Forbered deg på å se tynn og passe i denne typen salwar kameez.

27. Apple-Cut Salwar Kameez:

Apple-Cut Salwar Kameez

I dette har kameez et eple-kutt mønster. Det var mye mer populært tidligere. Patiala salwar stil med apple-cut kameez vil se fancy. Apple-cut kurtis er mye kortere, slik at salwar-stilen blir tydelig synlig.

28. Salwar Kameez Med Front Zip:

Salvar Kameez with Front Zip

Høres nytt? Denne salwar suit designen har en glidelås foran. Det ser stilig ut på damer. Det er en krage og forsiden på Kameez. Hele sorten ser ut som en festslitasje. Sort farge salwar kameez ser varm ut. Klare og pene puter er gjort på Kurta.

29. Salwar Suit Med Plissert Stil:

Salvar Suit with Pleated Style

Det er nylig lansert design av salwar-drakt med strålende halsdesign. Flotte puter er gitt på Kurtis med brettede ermer. Salwar er av palazzo stil i hvitt blonder stoff. Dette ser virkelig flott ut på damer. Kameez er også i høyt lav mønster.

30. Salwar-pakke med digital utskrift:

Salvar Suit with Digital Print

I denne Salwar Suit er det digital utskrift i Kameez. Den har frontkutt med hele ermet kurti. Dette er ultramoderne mønster i markedet. Det vil se elegant og modish på damer. Man kan bære denne salwar-drakten i partiet også. Det er ultramoderne.

Se mer: Salwar Kameez For Kids

31. Silke Salwar Kameez:

Silke SalwarKameez

Dette er silke stoff salwar kameez som gir fysisk avslapping til kroppen. Silke gir en myk berøring til kroppen. Silke salwar kameez ser skinnende fra hverandre enn normalt. Silke materiale er også dyrt. Denne siste salwar-designen er inspirert til å passe perfekt til kroppen.

32. Jute Silke Salwar Kameez:

jute Silk SalwarKameez

Jute Silk Salwar Kameez er virkelig ett trinn overlegen til noen av de andre Salwar suit designene. Det er av fin kvalitet. Det ser høy klasse og lusty på damer. Denne salwar kameez har en lyddesign med rund hals og strålende dupatta. Den har en karismatisk design.

33. Broderte Salwar Kameez:

brodert Salwar Kameez

I denne salwar kameez er det noen flotte broderier. Selv dupatta er lettvektet. Damene vil se pent ut i dette. Det har et godt broderiarbeid på nakke, erme og bunn.

34. Brasso Salwar Kameez:

Brasso Salwar Kameez

Denne salwar kameez laget av fantastisk brasso materiale som gir etnisk utseende til denne damen. Det ser øverste klasse med rosa farge enkelt arbeid på den. Det vil se attraktivt med det lyse valget av farger, og likevel ser enkelt og vakkert ut.

35. Salwar Suit With Heavy Dupatta:

Salvar Suit with Heavy Dupatta

I denne salwar-pakken får dupatta det store utseendet. Dupatta har et floral design broderi arbeid på den. Det gir en rik klasse utseende. Fargen er beroligende og fin. Bred kant er festet på dupatta som er slående og er en blant de gode samlingen av salwar kameez å ha.

36. Tradisjonell Salwar Kameez:

Tradisjonell Salwar Kameez

Dette er en veldig tradisjonell stil av salwar kameez som er egnet for familiens anledning. Den er fylt med mye design og arbeid, og har et dypt rundt nakke mønster og net ermet. Det kan være et godt valg for et kveldsselskap.

37. Wedding Salwar Suit:

Bryllup Salwar Suit

Denne salwar-drakten er spesielt sydd for bruden. Noen damer på deres bryllupsdag bærer salwardrakt med tungt arbeid. I dette er det så mye arbeid på salwar, kameez og dupatta. Brude salwar dress skal være i rød eller rosa farge.

38. Dhoti Salwar Kameez:

dhoti SalwarKameez

Dhoti stil salwar ser helt nytt på stil. Dhoti er den nyeste versjonen av Patiala Salwar. Ermeløs og fantastisk arbeid på kameez som er kort for å vise Dhoti tydelig. Det er en ny samling av salwar kameez i markedet.

39. Kortærmet Salwar Suit:

Kort Sleeve Salwar Suit

I denne salwar-drakten er kameez i kort ermet med rørarbeid. Gullblonder er festet til nakken og bunnen av Kameez. Salwar og dupatta er trykt. Øreringer og gå bra med dette designet og er moderat enkelt.

40. Salwar Suit With Collar Neck:

Salvar Suit with Collar Neck

Denne salwar-drakten har en full krage på Kameez. Det er bundet med en vakker kant. Lang øredobb vil se best ut med kragehalsmønster. Det ser ut som vanlig som en del av en tradisjon. Det kan være ganske vanskelig å bruke den hver dag som salwar kameez i seg selv er tung.

Se mer: Salwar Kameez For Men

41. Asiatisk Salwar Suit:

asiatisk Salwar Suit

I denne salwar-drakten får kameez en skjorte som utseende. Som en skjorte, er det knapper og kort i lengden. Salwar og dupatta har en stor blomsterutskrift. Det er unikt design. Det er ikke lett tilgjengelig i markedet.

42. Etnisk Salwar Kostymer For Kvinner:

etnisk Salwar Suit

Dette er en etnisk salwardrakt med broderi. Designet av kameez er gjort i henhold til tradisjon. Salwar og dupatta er vanlige. Det tar noen reelle anstrengelser for å få jobben gjort, en som er komplett med noe intrikat design og broderi.

43. Khadi Salwar Suit:

KhadiSalwar Suit

Kahdi er veldig behagelig å ha på og er priset på den høyere siden. Khadi Salwar dress ser perfekt ut på damer. Det er et etablert stoff. Milde farger går bra med khadi klut.

44. Resham Work Salwar Suit:

Resham Work Salwar Suit

Denne salwar-drakten er ekstremt vakker med Resham-arbeidet. Den har en så fin design. Dupatta er av meget glatt stoff. Det er chanderi bomull og kan derfor være ganske behagelig for damer. Damer kan bli sentrum for oppmerksomhet i dette.

45. Salwar drakt med speil arbeid:

Salvar Suit with Mirror Work

Det er lang Anarkali-drakt med speilarbeid på nakke og ermet. Speilarbeid ser utrolig ut på salwar-drakten. Det vil gi en perfekt passform til damer med utrolig etterbehandling. Med et godt fargevalg vil det se vakkert og beskjeden ut.

46. ​​Chikan Work Salwar Suit:

Chikan Work Salwar Suit

Chikan Work gir enkelhet til salwar-drakten. Den har veldig tynt stoff. Det vil se flott ut på en bærer. Chikan Work Salwar suit kommer vanligvis i lyse farger. Det er lett å bære. Det vil se imponerende ut uten mye dekorasjon.

47. Lucknow i Salwar Suit:

LucknowiSalwar Suit

Denne salwar suiten er i Lucknow, jeg stil, og den trenger Inner å ha på seg. Det ser sofistikerte og ekstraordinære i wearer for den varme sesongen. Det er utmerket, presenterer ingen problemer. Damer, det er en må ha salwar mønster du trenger å ha.

48. Georgette Salwar Suit:

Georg Salwar Suit

Denne salwar-drakten er i Georgette-materiale. Kameez er i lag med attraktiv dupatta. Det er unadorned med ren nakke design. Denne trendy og moderne salwar kameez er ideell som festfest og vil aldri unnslippe deg.

49. Vanlige Salwar Kostymer For Kvinner:

Vanlig SalwarKameez

Du kan finne denne typen salwardrakter som har jenter oftere. Det er koselig salwar kameez med et vakkert mønster. Det er en halv erme og full hals design. Selv om det er klart, ser det fremdeles eksepsjonelt og storslått ut.

50. Trendy Salwar Suit:

TrendySalwar Suit

Det er straight cut lang salwar dress. Dupatta er to farger skyggelagt. Kameez er lang med mye arbeid. Det er mye tung vekt også. Damene kan også bruke denne typen salwar-drakt på festivaler. Massivt arbeid er gjort på halsen med sjenerøs og delikat design.

Utvalget av salwar suit design tilgjengelig er virkelig rikelig i antall. Noen av dem er må ha mens andre vanligvis er festdrakt. Viktigst av alt er den rette sømmen. Du kan velge å kjøpe ferdig salwar kameez eller sy og tilpasse seg slik du liker det. Gå dristig på farger og vær ikke sjenert fra å prøve de store trendy salwar-suitene. Du setter trenden!

Leave A Comment

+ 8 = 9