50 enkle og nye frockdesignmønstre for voksne og tenåringer

Vår indiske mote er sterkt påvirket av den vestlige kulturen og har gjerne tatt imot deres antrekk. Kjolen er populært kjent som "kjole", har blitt den mest adopterte festeklæren. Være det enkelt eller med tungt arbeid, kommer det en rekke mønstre i Frocks. Før noen måneder i India var det en drøm om hver dame å ha en kjole med dem, men i dag har en kjole blitt så vanlig for alle. Det finnes en rekke forskjellige frynsedesigner som passer for hver hendelse. I stedet for å ha på seg tradisjonelle lehengas som tidligere, foretrekker bruder nå å ha på seg kjole i mottaksselskapet. Bortsett fra å legge til nye farger i garderoben din, forbedrer den også din personlighet.

Siden fra nyfødte til alderdom kommer frocks for alle aldersgrupper. Bomullsklær blir mer etterspurt i sommerdager. Hver dag vil du finne ny kreativitet med frynsemønster, og det blir også likt av alle. Som alle vil ha noe nytt i garderoben, får ny design høyt beundret og godtatt godt. Ingen ønsker å gjenta samme samling i alle tilfeller. Alt utkikk etter noe annet.

Enkle Frock Design Mønstre Med Bilder:

La oss finne her nevnt en kompilert liste over topp 50-design mønstre med bilder.

1. Tunika Frock:

tunika Frock

Dette er tunika stil frock design for tenåring svært utbredt i fester og diskoteker. Den har et glitrende metall festet til det som tiltrekker alles oppmerksomhet. Kjolen er over kneet, korte ermer og en rund hals. Det fremhever din fet karakter.

2. Tube Frock:

Rør Frock

Denne frynselen er rynkdesign som har begge skuldrene av. Det er en lang bomullsblomstret trykt kjole som passer best om våren. Det er svært behagelig for damer. På den hvite basisfargen er det store blå fargeutskrifter med en svart ramme. Brystdelen er sydd på en klemmet måte for å få den til å passe.

3. Kappe Frock:

skjede Frock

Det er rett og slett en flott jenteskjole med knelang og V-halsdesign. Et belte er bundet opp i livet med en bue på siden. Hylsmønsteret er også veldig behagelig å bære lett. Denne kjolen er rett i kuttet, og ser ekstremt nydelig ut på slanke jenter. Pencil cut sandal passer godt sammen med kjolen.

4. Blouson Frock:

blouson Frock

Dette er så vakkert bluson frock design for voksne hvor mange haug med V-formet design er skåret ut på kjolen. Denne lyse fargen har en lav hals med tynne strimler som ermer og litt stramt i livet. Det brukes noen ganger. Denne lange kjolen er bare fenomenal.

5. blyant frock:

Blyant Frock

Dette er en enkel frock design for en tenåring av blå farget vanlig kjole i blyant mønster. Med en firkantet nakke kutt er hele kjolen stramt med knelengde. Det handler om å levere din edru personlighet, enten det er noen anledning. For dette må man ha en flat mage.

6. Trench Frock:

Grøft Frock

Det er et retro-stilermønster for damer med tykke krage og halve ermer. Det er knapp søm på første halvdel av kjolen med begge sidelommer og belte innpakket. Den neste halvdelen er syet opp som en skjørtpike pleide å ha på seg under skolene.

7. høy lav frock

Høy Low Frock

Det er moderne etterspørsel av kjempeklærmønster med en hel svart slitasje på opp og ned mønster. Frontsiden er opp til kneet og baksiden av frynset er nede til føttene. Ypperlige lag har blitt gitt til fryns for å gi et forlokkende utseende. Det er ermeløs og egnet for enhver fest.

8. Bandage Frock:

Bandasje Frock

Dette skjult designbildet er kjent som Bandage frock som i disse mønstrene som bandasjer er opprettet. I dette også, på skulderen, er stor firkantet kappe bandasje som design montert over kjolen. Det ser spesielt designet og unikt ut. Den viser din oppdaterte om mote.

9. Maxi Frock:

Maxi Frock

Det er storslått og eviggrønne polka dot-design på kjempeklær mønster. Det er langermet langkjørt med flakkmønster. Et svart fargebelte er bundet i livet med en svart hatt på hodet. Jentene ser så anstendig og søt ut i et slikt mønster. Det legger til ære i identitet.

10. Bodycon Frock:

Bodycon Frock

Det er en bemerkelsesverdig enkel kjole for en jente med lacework. Frakken er kort i størrelse med hylse. Det er rund hals med halv gjennomsiktig og ermene er også gjennomsiktige. Det matchende hvite fargebeltet er bundet i livet og det er en solsikke-design på hvit blonder.

11. Asymmetrisk Frock:

asymmetrisk Frock

Det er asymmetrisk casual frock i rød farge. Det er klart, men likevel attraktivt. Kjole er løs for å føle deg komfortabel. Det er en lomme på hver side og hele ermer. Å bære denne kjole krever ikke mye omsorg og bekymring. Det går bare med strømmen. Lag opp og ned er gjort på bunnen.

12. Empire Frock:

Imperium Frock

Det er en karismatisk frokkmodell, og iført dette vil du føle at du holder hele imperiet. Det er bladmønster til midjen som fremheves ved å feste glitrende metaller og resten har fått frills. Det vil glede publikens sinn. Det er passende for alle festivaler og arrangementer.

13. Skater Frock:

skater Frock

Dette kjole-mønsteret er vakkert og jevnt. Det er hvit fargefôr på hvilke store blomstermodeller som er skåret ut. Det er rund hals og ermeløs. Få store og tykke frills blir gjort etter midjepartiet. Selv om det er med stivelse, så føler du deg nydelig i den. Jenter ser ut til å være slanke i denne kjolen.

14. Midi Frock:

Midi Frock

Dette nye frynsemønsteret er fylt med frills. Hele sorte kjolen har utskrifter et sted og ermene er gjort gjennomsiktige. Det er kroppsformet og ser perfekt ut på tenåringsjenter. Det gjør din vakre utseende og ser ut til å være fengslende. Utrolig frill har blitt gitt på håndleddet.

15. Mini Frock:

Mini Frock

Det er dobbelt farget mini frock kjole mønster. Det er halve ermer med blonder gjennomsiktig materiale og rund full hals. Friller som skjørt er gitt på under porsjon på sateng inni og Georgette utenfor. Det ser ut som en t-skjorte og skjørt.

16. Kaftan Frock:

Kaftan Frock

Det er tiltalende kaftani ermet stil i frock design for en jente. Det er helt trykt og langt frost. Hele kjolen har store utskrifter. Den har V-hals og halv ermet. Denne kjolen vil se utestående på strender og gi deg en slående persona.

17. Shirt Frock:

Skjorte Frock

Denne enkle kjolen vil hente hjertet ditt ved første utseende. Dette er en skjorteformet pels laget av ren bomull og har sjekker utskrift med en tynn krage og få knapper. Det er halve ermet med en knapp festet. Det er kort i størrelse pluss belte bundet opp i livet. Nedenfor er det gitt Apple kuttet som Kurta.

18. Off Shoulder Frock:

Av Shoulder Frock

Det er av skuldermønster i frynsedesign for en jente. Denne lyse, smarte kjolen har en halv størrelse erme med frynser på erme og skulder. Jentene ser så søte ut i et slikt mønster. Denne off shoulder frock er attraktiv på sin delikate måte. Det legger alltid opp en interessant faktor.

19. Genser Frock:

Genser Frock

Jentene ser så fortryllende ut i denne designen. Det er synlig som en genser er slitt, men faktisk er det en genser i genser. Det er rund hals med en bue på den og hele ermene. På hvit kjolen er det sikksagdesign. I midten er det et lag med kontrastfarge.

20. Tie Waist Frock:

Slips Waist Frock

Dette middels lange mønsteret har bundet opp et design i livet. Det er rød og svart farge like stor firkantet design og har et vakkert lag mønster. Det er så enkelt som fantastisk og ser så fristende ut. Denne kjolen vekker interesse for det. Det gir en følelse av sikkerhet.

21. Trendy Frock:

trendy Frock

Det er et attraktivt design for tenåringer. Det er ermeløs fryns med en dyp V-hals. Den første halvdelen er ren og den andre halvdelen har utskrifter av få farger. Stilen på kjolen blir forstørret når den blir parret med høyhælesko. Det viser valget av moderne jenter.

22. Party Frock:

Parti Frock

Det er bare en eksepsjonell fest frock design. Dette blodrøde fargemønsteret for damer ser bare fantastisk og fantastisk ut. Det er rød farge blomstert blonder festet til øvre hvitt stoff. Fra midjen blusser den som paraply og vanlig.

23. Backless Frock:

ryggløse Frock

Det er ryggfritt mønster for en jente. Denne korte kjolen har tynne striper på skulder med U-formet hals. På baksiden er den dyp åpen med en tynn skillevegg. I mellom to hvite fargepartier er det oransje farge med triangulær designblonderkant.

24. Fringe Frock:

Fringe Frock

Det er et frynsemønster som er mest brukt av dansere. Frakken har også håndsokker med den. På en svart kjede, er forskjellige farger lag festet som ser ut til å begå. Det holder folkes interesser og fascinerer dem.

25. Pop over Frock:

Pop Over Frock

Det er lang pop over enkel kjole i rød farge. Det er rund hals med lange ermer. Det er et trekant mønster på kjolen som er høydepunktet på denne kjolen. I midjen er det det røde røde belte som skiller begge deler og ser ut som øvre del er over under.

26. Baby Doll Frock:

Baby Doll Frock

Denne frynsedesignen til en jente er herlig. Det er broderi grense festet på hals mønster og det er ermeløs. Jenter kan bære denne typen frocks på bryllup og andre familiefunksjoner. Det får dem til å se annerledes ut enn Chaniya Choli. I denne utsøkte kjolen ser jentene ut som en dukke.

27. A-Line Frock:

En Line Frock

Dette er frockdesign for en voksen med svart som base og hvit sirkulær utskrift. På halsen er det en sidebue bundet opp og midjen er også bundet opp. Det har hatt luehylser som legger sjarm på en pels. Selv om det er ukomplisert i design, er det i stand til å stjele hjertet.

28. Lagret Frock:
lagvis Frock

Det er et beskjeden frockdesignbilde med et lagdelt mønster. Det er laget mønster på ermene også med blonder over den. Det er et tynt belte i livet. Det er rettferdig frock design som gjør en jente til å se søt og søt. Alle kjære jenter på denne kjolen vil engasjere alle med det.

29. Lace-Up Frock:

Snøre opp Frock

Det er fortryllende lacework frock kjole mønster i blå farge. Det er blomsterkvalitet på blonder som også kan brukes som festdrag. Dette vil gi et perfekt bilde til jenter. På baksiden er det en krok bundet opp med kort ermet. Hjertevinnende nakke mønster er gitt til denne kjolen.

30. Denim Frock:

Denim Frock

Denne modellen er laget av denim stoff. Det har knappemønster i midten av kjolen som en skjorte. Det er en halv erme som rulles opp og festes med en knapp. Det er lommer på baksiden med kontrastfarget belte. Åpen hår med solbriller på kjolen ser nydelig ut.

31. Pinafore Frock:

pinafore Frock

Det er enkelt frock design for tenåringer med pinafore stil. På innsiden er det en hvit skjorte med svart prikkdesign og tykke krage. Utenfor er det pinafore i kontroller mønster og lomme på hver side. Denne froststilen minner alltid hver sin barndom.

32. Cape Frock:

Kappe Frock

Dette frynsemønsteret for damer er i et satengmateriale hvor det er ermeløs fryns inne og ute, det er en frakk som mønsteret er gitt. Det er en kjede på forsiden med rund full hals. På begge sider henger store lag av dette frakk som er gjennomsiktig og blomstertrykt.

33. Fit & Flare Frock:

Passe & Flare Frock

Det er rett og slett en fantastisk casual frock. Det er brede dråper i det og stoffet har en blomstertrykk. Foruten å være fortryllende, det beautifies utseendet til en holder. Sublim kvalitet på denne fryns er stoffet og skrives ut over det. Det legger til magi i atmosfæren.

34. Skift Frock:

Skifte Frock

Det er ganske enkelt et fantastisk frock mønster med kort størrelse og ermeløs. Det har en kjede på ryggen med et vakkert svart belte i livet. Klippet i midten av beltet er toppunktet på denne kjolen. Selv om det er klart, er det å tilføre herlighet på en holder. Det arresterer oppmerksomhet i sin enkelhet.

35. Slit Frock:

slit Frock

Det er slit mønstret frock design for tenåringer som ser unikt en. V-halsen er dyp i stil og den er kroppsstramt. Halv ben er åpnet i denne frynsstilen fra kneldelen. Den beste delen av denne kjolen er dens innpakningsstil fra midjen. Det vil hente oppmerksomhet som røde løper gjester.

36. Spaghetti Frock:

spagetti Frock

Den har spaghetti skuldermønster med høy firkantet nakke design. Dette designbildet for frock har svart lacework over sølv satin-stoffet. Det er ermeløs og har en dyp nakke på baksiden. Blonder har lag på bunnen. Hele kjolen er forførende.

37. Bryllup Frock:

Bryllup Frock

Det er tantalizing frock design for en voksen som passer for bryllup. Frøken er av skulderen med bluss på den. Blussene er brede nok og i stand til å levere fine krøller. Denne lange kjolen er i stand til å fortrylle deg. Ved bryllup vil det se ut av høy kvalitet.

38. Smoking Frock:

Tuxedo Frock

Det er en veldig fin jenteskjole med høy nakke i full-hvitt t-skjorte på innsiden. Over den er det en grå fargefarge som omslaget er gitt. Store knapper er festet og det er sjekker design på den. Brede krage er der på en strøk. Nakken har V-form mellom hvilken design som er utformet med høy nakke.

39. Tweed Frock:

Tweed Frock

Stoffet som brukes i denne uformelle kjolen, er prisverdig. Frøen er rett og slett lett og tankegang. Det gir deg den aller beste fred på deg. Når du er slitt, vil du ikke føle deg som å fjerne den. Designet på kjolen er også lustig og robust. Det skildrer talentet av frock designer.

40. Wrap Frock:

Pakke inn Frock

Dette nye frynsemønsteret har en viklingsdesign. Det er kort med full erme og bred nakke. Et belte er bundet opp i livet for å holde omslaget. Denne silke stoffet frock vil gi ren følelse til kroppen din. Den skildrer din høye standard av valg. Udefinerte design på fryns gjør det unikt fra andre.

41. Graviditet Frock:

Svangerskap Frock

Dette frynsemønsteret for jenter er spesielt designet for gravide kvinner. Det rene bomullstoffet brukes i dette. Det er en halv ermet hvit t-skjorte inne og ute, det er en rosa skyggefull kjole. Det er to knapper på hvitt t-skjorte nakkeområde. Damene føler seg overrasket under graviditeten i denne kjolen.

42. Frock for sommer:

kjole for Summer

Denne jentens pels er for det meste slitt i sommer som det gjør at du føler deg kult. Man kan bruke den til daglig bruk. På lys oransje basen er det et svart prikkmønster, og det er kort i størrelse. Denne kjolen er hyggelig og behagelig. Den er så løs og myk. Et stilig armbånd med frock ser morsomt ut.

43. Siste Frock Design:

Siste Frock Design

Det er det siste kjempemønsteret for jenter. Det har ikke en skulderdel. Frøen er stram til midjen og så blir den bred og underdelen forblir stabil med tre lag. De to første lagene er vanlige, mens det er blomstearbeid på det siste laget. Blomster laget av blonder er festet på begge sider.

44. Striped Frock:

stripet Frock

Det er en svart og hvit strippet enkel kjole. Det føles fri å ha på seg. Hylsen har puff mønster. Svarte og hvite striper er vanlige, men likevel attraktive. Det gir en følelse av komfort når det gjelder det enkle å støpe stoffet. Det pryder kroppen uten ornamenter. Dette vil aldri bli gammeldags.

45. Georgette Frock:

Georg Frock

Det er hvitt farget Georgette frock mønster der det er en fôr utskrift av svart farge. Denne ermeløse korte kjolen gir fantastisk følelse når den bæres, da dette vil gi et mykt preg på huden din. Denne kjolen er ikke dekorert mye med blonder og alt. Den er beaded slik at den skaper flotte lag nederst.

46. ​​Stilig Frock Design:

stilig Frock Design

Det er en stilig frock design for en jente med full nakke og ermeløs. Kjolen har forskjellig mønster hvor det er et gult materiale som kommer fra baksiden og er festet med side midje på forsiden. Mange fine flekker er festet på kjolen. På halsen er det lite område som holdes transparent.

47. Cinderella Frock:

Askepott Frock

Cinderella kjole er en drøm om hver jente. Denne frockdesignen for en voksen er ekstremt fantastisk. Det er off skulderen med en dyp nakke. Hvis du bærer dette, får du et prinsesseutseende, og blussene er brede nok. Kjolen ser sexy og full av kraft. Det krever mye forsiktighet i sting og bære.

48. Fancy Frock:

50 enkle og nye frockdesignmønstre for voksne og tenåringer

Dette er en just superlative casual frock for damer. Det er en skulder av og en annen er opprettet som wrap-stil. Denne lange kjolen kan brukes på kveldsfesten eller i kveldskvelden, noe som vil tilføre ekstravaganza i hendelsen. Denne lilla lilla frynken har petals under brystet for å gi små lag foran.

49. Vintage Frock:

Årgang Frock

Det er vintage stil enkel kjole med lang lengde. Det er en halv ermet med overtrykk. Det er to trekantsknapper festet nær halsen. Klærne ser ut som fancy med fottøyet. Denne typen kjoler kan brukes av damer mens du utfører husarbeid også.

50. Christmas Frock:

jul Frock

Dette mønsteret er spesielt designet for julefestivalen. Selv om det er en off skulder, er det fortsatt korte ermer festet med kjolen. På halsen er det gitt en sirkulær kutt. Diamantlagret halskjede med denne kjolen er å legge sjarm til denne kjolen. Denne kjolen vil legge til flere farger til anledningen.

Som frocks er tilgjengelig for hver eneste anledning, gir det ufattelig utseende til jenter og damer. Det er lett å bære og enkelt å bære. Det hjelper deg til å bli sentrum for oppmerksomhet og ser din interesse. Ulike innovasjoner utføres i frynsemønster. Fra tidligere enkle, lange maxi-firkant til dagens kortstørrelser, krever det alltid en unikhet. Det går aldri ut av mote.

Leave A Comment

90 − = 84