5 uker Gravid Kramper – Årsaker og behandlinger

Den femte uka med graviditet er den viktigste graviditetstiden, da den markerer begynnelsen av embryonale perioden og er ledsaget av flere endringer som hormonelle endringer og metabolismeendringer. Det er en viktig tid når embryoet begynner å utvikle seg; Barnets hjerte, hjerne og rygg begynner å utvikle seg i denne perioden. Ved den femte uken av graviditeten ville du ha savnet din periode og graviditetstesten viser seg som positiv.

Gravide kvinner har vanligvis mye å håndtere og krever enorm omsorg. Du bør ta stor forsiktighet i løpet av svangerskapet, fordi dette er tiden da kroppen din må støtte et enda liv. Kramper ved 5 uker gravid er kroppens uttrykk for å fortelle deg, for å være forberedt på endringer. Kramper er en vanlig ting under graviditet, men når det forårsaker ubehag for deg, er det på tide å finne årsaker og rettsmidler for kramperproblemet. Her er noen fakta og tips for å hjelpe deg med å forstå og få deg gjennom5 uker gravid kramper.

5 weeks pregnant cramping

Det er ulike problemer som du opplever under graviditeten. Du bør ha god kunnskap om din kropp og problemer som du står overfor i løpet av svangerskapet, for å få en sunn graviditet og beskytte babyen din fra enhver form for mangel. God kunnskap om ting som er relatert til graviditet, for å ha en komfortabel graviditet uten komplikasjoner. Her er årsakene til 5 uker gravid kramper som du bør ha god kunnskap om

Se mer: Kramper i svangerskapet

1. 5 uker gravid kramper skyldes utstrekning av livmor eller eggimplantasjon som kroppen trenger mer plass til å huse babyen. En mild smerte oppleves ofte mens hoste og nysing som kan forårsake kramper. Hvis en ubærbar smerte oppleves, bør du umiddelbart se lege og søke medisin for å unngå ytterligere ubehag.

2. Kramper er ikke de eneste problemene, de ledsages av andre graviditetssymptomer og kramper som kvalme, ryggsmerter, benkramper, forstoppelse, dehydrering, hjerteforbrenninger og sammentrekninger som også forårsaker ubehag for den forventende moren.

3. Siden kroppen din nå trenger mer plass til innkvarteringen av babyen, begynner livmoren å utvide seg. Ligamentene i bekkenet blir også myke og utvides for å forberede kroppen din til levering ved å utvide bekkenområdet som kan føre til kramper.

4. Siden plassen i livmor er opptatt av babyen og dermed din plass for maten minker når livmoren stiger opp, og dette fører til langsom fordøyelse og komplikasjoner ved fordøyelsen av maten normalt som du pleide å gjøre mens du ikke var gravid. Dermed er langsom fordøyelse vanlig hos gravide på grunn av hormonelle forandringer og andre faktorer. Den langsomme fordøyelsen fører til abdominal gass som også kan være en annen årsak til kramper under graviditeten.

5. Mindre plass i magen som er på grunn av at fosteret tar opp plassen, kan også resultere i kramper etter mat, dette skjer imidlertid generelt i de senere stadiene av svangerskapet.

6. Siden kroppen din jobber så hardt for å mate det voksende fosteret og støtter metabolismen av to personer, brukes halvparten av næringsstoffene du tar inn for vekst og utvikling av fosteret, og dermed mangler du viktige næringsstoffer og vitaminer hvis du ikke Ikke øk opptaket av næringsstoffet som igjen kan resultere i kramper.

Se mer: Kramper under graviditeten

Behandling:

Vi vet at kramper er en vanlig ting under graviditet forårsaket av de ovennevnte årsaker, men noen ganger kan de være ubehagelige når de er mer enn kapasiteten til toleransegrensen. Dermed for å føle deg komfortabel under graviditeten, bør du prøve noen rettsmidler som kan hjelpe deg med å få røde på problemet i en grad. Følgende er rettsmidler som kanskje ikke fullt ut hjelper deg med å bli kvitt, men til en viss grad kan de få deg lettet over ubehaget du står overfor-

1. Trening er en fin måte å forbli sunn og beskytte babyen din fra eventuelle fødselsproblemer. Treningsprogrammer ifølge en nylig studie er kjent for å ha redusert antall kvinner som klager over kramper. Så å inkludere gode øvelser i din daglige rutine gjennom trent fitness ekspert kan hjelpe deg å redusere eller til og med i noen grad bli kvitt 5 ukers graviditetskramper.

2. Eventuell behandling forbundet med randomiserte kontrollbehandlinger (RCT) eller kombinasjoner av RCT-behandlinger bidrar til å redusere eller til og med eliminere 5 uker graviditetskramper.

3. Gentle øvelser og yoga kan bidra til å redusere stress på vener og muskler og dermed redusere kramper for å avlaste deg fra ubehaget du stod overfor.

4. Å gå og bruke trapper når det er mulig er også et godt middel for å holde kroppen din sunn og er et av de beste alternativene for øvelsene, og en god fordel er at det også vil hjelpe deg med å redusere dine 5 uker gravid kramper betydelig.

5. Spis et sunt kosthold. En diett bestående av rikelig med frukt og grønnsaker er en rik kilde til ulike næringsstoffer som proteiner, karbohydrater, vitaminer, mineraler og også svært rik på diettfibre som vil gjøre deg frisk og er sikker på å redusere hyppigheten av kramper du hadde under din svangerskap.

6. Graviditet multivitaminer eller kosttilskudd bør hjelpe deg med å få essensielle næringsstoffer. Disse essensielle næringsstoffene vil oppfylle etterspørselen av kroppen din og dermed redusere kramperens frekvens.

7. Graviditet er en svært sensitiv fase for en kvinne, det er alltid trygt å få veiledning fra legen din før du tar kosttilskudd under graviditet.

8. Prøv å ikke bli overmattet. Hold deg aktiv. Å holde kroppen hydrert i alle tider ved å drikke nok vann, vil lindre kramper. Slapp også av kroppen din så mye som mulig for å unngå unødvendig kramper.

9. Et varmtvannsbad før sengetid vil slappe av musklene og jevne ut kramper ved å fikse eventuelle stive muskler i magen.

10. Massere dine kramper med aromaterapioljer reduserer også kramper ved 5 uker gravid.

Se mer: 4 uker Gravid Kramper

Stretching, spesielt dine kalvemuskler vil ofte forbedre blodstrømmen og redusere kramper.
Problemer som kramper, kvalme, svimmelhet etc. er svært vanlige under svangerskapet, men når disse tingene gir deg ubehag, kan du alltid stole på rettsmidler først for å få deg selv lettet. Og dermed er du sikker på å ha en smertefri graviditet med disse små naturlige rettsmidler. Mye smerte kan imidlertid skildre et underliggende alvorlig problem, så fortsett å ha regelmessige kontroller hos legen din under svangerskapet.

Leave A Comment

1 + 8 =