45 mest tradisjonelle sareebluser for indiske kvinner å være trendy

Saree-bluser må velges med oppmerksomhet på hver eneste detalj, siden de appellerer til det generelle utseendet til kvinnen som sporter den. På en helhet, la oss bare si at alt som trengs, er en dårlig blusedag for å ødelegge stedet på moteparaden. Skjønnheten i en saree er også bortskjemt. Vel, for å jobbe på saree, bruk en bluse som passer like godt til ditt design.

Contents

Moderne Saree Bluse Design Og Mønstre I Trend:

Her er de 45 forskjellige typer Saree-bluser og mønstre som kan komplimentere sareen din og få deg til å se vakker og trendy.

1. High Neck Blouse For Saree:

Saree Blouse Designs-Sleek Red and Black Blouse 1

Den høyhalsede skjønnheten som denne sareeblusen har, har en sleeveløs design som ser så elegant og moderne ut på grunn av mønsteret samtidig. Best er slitt med noen saree med polka dots, denne blusen har bokstavelig talt ingenting du kan hate om det, så du bør begynne å lete etter den på nettet, for å bære den til neste uformelle hangout-fest du ser på.

2. Off Shoulder Saree Blouse:

Saree Blouse Designs-Off Shoulder Blouse 2

Denne sareebluse har en rosa off skulder en med en sølv blonder rundt. Blusen selv er nydelig og følger de nyeste trendene i mote perfekt. Du kan enten bruke den med en lignende design saree eller en gjennomsiktig eller netto, slik at blusens skjønnhet ikke trenger å bli gjemt bort.

3. Bred nakkeblomstermønster:

Saree Blouse Designs-Violet Blouse 3

Med fiolett snørebånd og en annen design på den øvre halvdelen, er denne brede nakkebluse fantastisk og ideell for situasjoner når du vil se annerledes ut, men ikke komme som for prangende. Blusen har også en god del av det enkle mønsteret som gjør runder gjennom, og gir det generelle utseende en klasse. Den fiolette sarenen sammen med blusen stemmer ikke overens med mønsteret, men klarer fortsatt å imponere.

4. V hals saree bluse mønster:

Saree Blouse Designs-Blue and Golden Blouse 4

Blusens dype nakke gjør den i samsvar med de nyeste blusedesignene. V-halsen både foran og bak gjør det unikt og den gyldne fargen legger til sjarmen på den blå, noe som gjør den til det beste bryllups- og brude sareeblusdesign. Blomstermønstre passer godt på denne, og hvis du ikke kan gå ut av hjemmet ditt mer enn et par ganger uten blomstene på deg, vil ikke noe mer enn dette designet.

5. Svært Blå Sari Bluse:

Saree Blouse Designs-Blue Sheer Blouse 5

Bare da du trodde du hadde nok forretning med bluesen, er det en kongeblå bluse med en ren tilbake for å blåse deg. Det er ganske enkelt, med polka prikker foran og en zari på baksiden. Ermene er også rene, og vi kan nesten se at du ikke har noe imot å ha denne i samlingen din. Snørene som fungerer som en kant til blusen din, vil gjøre det bra.

6. Halter Neck Blouse:

Saree Blouse Designs-Halter Neck Blouse 6

De tre speilene er plassert i like stor avstand på blusen, og det er trolig det første blikket du vil ta. Legg merke til vakker farge, stein og zari på blusen. Den har en halterhals med en frontspalte, noe som gjør den på nivå med trendene på. Denne damens sareebluse kommer ut som stilig, trendy og fasjonabel.

7. Rød bluse med Zari:

Saree Blouse Designs-Red Blouse with Zari 7

Det er nesten umulig for noen å se blusen og handle som om det ikke er en nydelig en. Zari og snørebånd er horisontalt plassert på baksiden og vertikalt foran, og strengen som er bundet på ryggen, fullfører blusens utseende.

8. U Formet Bluse Saree:

Saree Blouse Designs-Stylish Maroon Blouse 8

Når du vil bryte fri fra de vanlige tingene du kjøper for å opprettholde din tradisjon, og eksperimentere i stedet, her er en bluse som gjør at det appellerer rett til alle rundt deg. Hver jente bør prøve ut denne moderne sareeblusen som vil gå bra ut med enhver grand hendelse.

9. Designer Saree Bluse Mønster:

Saree Blouse Designs-White Blouse with Red Pattern 9

Den runde spalten først trekker oppmerksomheten din og så legger du merke til hvor utsøkt denne baksiden av nakkebluse design er. Med mer som en tilfeldig Aztec-utskrift, er dette tre kvartalet noe noe annet enn det samme gamle.

10. Deep Neck Design av Saree Blouse:

Saree Blouse Designs-Multicolored Blouse 10

Den dype nakke er for selvsikker kvinner som elsker sitt indiske utseende med et snev av sultry. Den flerfargede front halsen, derimot, er en epitome av det vanlige konvensjonelle blusemønsteret som vil sitte som din trendy bluse design.

11. Quarter Sleeves Blå Bluse Design for Saree:

Saree Blouse Designs-Quarter Sleeves Sheer Blouse 11

Blomsterbroderi omfavner nakken, mens ermene er rene og koblet til samme klut. Den rosa fargede innsiden av klut gjør at blusen kan matche fargen på sareen, og du kan matche din sareefarge på den måten hvis du ønsker å bruke blusen på nytt..

12. Puffed Design Saree Blouse:

Saree Blouse Designs-Puffed Blouse Saree 12

En annen tilnærming til off-skulderblusen, hele halsen blir ikke tatt av radaren. I stedet er puffer festet til slutt, for å få blusen til å se ut som et rør med ermer. Det er den siste saree bluse design med prefekt søm som vi forventer at du skal elske.

13. Mirrored Work Saree Bluse Design:

Saree Blouse Designs-Mirrored Blouse Design 13

Baksiden av blusen, som du ser her handler alt om speilarbeidet, med latkansene og strengen som fører til etterbehandlingen. Forsiden er relativt enkel, men likevel attraktiv og unnlater ikke å være den nye modellen saree bluse.

14. Asymmetrisk Designbluse for Saree:

Saree Blouse Designs-Asymmetrical Blouse Design 14

Hvis hver asymmetrisk bluse hadde et design å se opp til, vil dette lett ta den kronen. Vi kan ikke finne noe galt med blusen. Fra hjulet tilbake til blonderbroderiet, er det perfekt i alle forstand.

15. Moderne blonderblomst for Saree:

Saree Blouse Designs-Lace Blouse 15

Den røde blonder med det indre røde klær er denne bluseens første oppmerksomhetsavtale. De rene ermene med blomstermønster er den endelige tetningen på avtale og strengen på baksiden er som en ekstra bonus. Aldri sett noen klager over en bonus, har du?

16. Siste V Neck Saree Bluse:

Saree Blouse Designs-V Neck Blouse 16

Med bakre nakkebluse design for saree som disse, må du aldri bekymre deg igjen om din perfekte fest eller bryllup invitasjon antrekk. Bare velg en like grasiøs saree, og du er god å gå. Den gyldne og maroon farger satt godt og bringer ut et elegant utseende, som også er moderne.

17. Trendy Front Neck Saree Blouse:

Saree Blouse Designs-Front Neck Blouse 17

Den retro vibe slutter aldri å være vakker og denne bluse er et perfekt eksempel på det samme. Kjent som luft vertinne kutt, dette er her med en vri, broderi foran gjør det klart å bli slitt til enhver familie sammenkomst hvor du velger en gjennomsiktig saree, helst hvit siden det vil bringe ut bluse fargen godt.

18. Tube Saree Bluse Design:

Saree Blouse Designs-Tube Style Blouse with Sheer Covering 18

Det du ser her, kan enkelt defineres som en av de mest allsidige på listen. Du kan bære denne siste sareeblusen som et rør ved å plukke ut en uten dekket. Som du kan bilde, ville det ikke se alt så ille ut av seg selv. Men hvis du liker blusen som den er, gå videre og ta den med hjem.

19. Tilbake Broderi Bluse for Moderne Saree:

Saree Blouse Designs-Back Embroidery Blouse 19

Dette er tydeligvis en brudebluse i samlingen, og bakdesignet vil gjøre at du vil klappe ryggen din for å komme over denne. Det er absolutt ingenting du ikke kan like om denne bluse fordi fra fargen til designen handler alt om perfekt.

20. Ny modell Blonder Saree Bluse:

Saree Blouse Designs-Blue Lace Blouse 20

Når du ser etter nye sareebluser design, er det du må vite at dette er en total hit der ute, og du kan ikke unnslippe bluseens magi selv om du prøvde. Du bør vite det er tydelig med et blikk på designen. De blå stripene er bare på plass, og så er denne hele saree bluse stilen med din vakre saree.

21. Saree Bluse Designs for Brides:

Saree Blouse Designs-Pink Sleeved Bridal Blouse 21

Denne nye sareebluse-designen som du ser her, er en full-sleeved skjønnhet som er vanskelig å savne. Den rosa og kongeblå trener på så mange nivåer. Ermene er rene, mens materialet fløyel. Det er et vakkert sett med brodering på den. Det samme blomstermønsteret som er på forsiden, omfatter også ermene like bra. Det er en blonder på den øvre og nedre delen av blusen som ser bra ut og forbedrer blusens overordnede utseende. Endelig er den blå blonder på ermene verdt å nevne, siden de forandrer hele blusedesignet på den smarteste måten.

22. Båt kutt design av Saree Bluse:

Saree Blouse Designs-Boat Cut Blouse 23

Zari bluse her er båtformet og har en gylden blonder rundt med ermeløs hender. Den rosa fargen er også veldig slående og vil sørge for at du holder deg i sentrum av oppmerksomheten. Du kan lagre denne bluse med en gjennomsiktig saree eller en fantastisk designer hvis hendelsen krever at du ser og kle deg best. For en uformell hendelse vil syntetiske eller bomullsserier likevel se like bra ut med denne bluseutformingen.

23. Stilig flerfarget bluse:

Saree Blouse Designs-Multicolored Blouse 23

En annen ny nakkebluse design for saree, denne er vakker fra selve kjernen. Du vil elske alt du ser her, den grønne jakken stil design, de grønne ermene og den røde foran og bak design med gylden broderi. Denne blusen er i hovedsak en brokadestil en, med latkans og strenger gjør jobben sin med å holde blusen godt på plass for å tjene som en brudebluse vakkert.

24. Puffed Sleeve Backless Saree Blouse:

Saree Blouse Designs-Puffed Sleeve Backless Blouse 24

Hvis du er dristig og trygg i din egen hud, bør det ikke være noe som hindrer deg i å komme deg til mengden med denne vakre, rødpuderte bluse. Det er helt backless hvis det ikke var for strenger som holder blusen på plass.

Se mer: Bluse Designs For Net Sarees

25. Ny design Saree Bluse:

Saree Blouse Designs-White Blouse with Sheer Top Lace 25

Ta en titt på denne blomstermotoren i toppmodell dame saree. Det er i hovedsak en bluse, med en ren topp og hvit blomstert blonder på den. Brystet er dekket av hvite klær, noe som gjør denne bluse et godt alternativ for fester og invitasjoner som involverer deg kledd i enkle, men sosialt sarees.

26. Tiger Print Blouse Pattern for Saree:

Saree Blouse Designs-Tiger Print Blouse 26

Den svarte og gule bluse som du ser her, passer godt til både gule og gyldne sarees. Men ingenting vil fullføre blusens utseende som fargen tilbake. Med noen sorte saree kan du vinne over mengdenes ros på kort tid. Ryggen har en veldig gammel skolevibe til det, samtidig som den er like moderne.

27. High Neck En-Sided Design Saree Blouse:

Saree Blouse Designs-One sided Design on Blouse27

Hva har vi her spør du? Det er en slamfarget bluse, som har en uvanlig design sammen med å skryte av. Nakken er ikke for høy, men høy nok til en bluse design. Blusen ser veldig presentabel ut, og på grunn av designen passer den best til designer sarees. Selv ryggen har samme design gjentatt med en smal spalte som gir en vri på blusen.

Se mer: Pattu Bluse Back Neck Designs

28. Kurti Style Saree Designbluse:

Saree Blouse Designs-Kurti style Blouse 28

En oransje salighet, denne blusen ser utrolig ut med den sammenkoblede blå kromatiske fargen. Den har flere små, svarte og gule blomster over, og den endelige berøringen er spalten på øvre og nedre ende. Blusen er lengre enn vanlig, men bedre også. Match den med en vakker bomullssarea.

29. High Collar Racer Back Neck Bluse:

Saree Blouse Designs-High Collar Racerback Neck Blouse 29

Genelia Deshmukh sett her trekker ut denne gamle skolens chic skuespillerinne som en pro som vanlig. Sporting en ren nakke saree bluse, hun er en til å ta mote leksjoner fra. Så nå som du har blitt forelsket i blusen, kan vi forvente å se den i garderoben din, rett?

30. Silke Saree Bluse Design:

Saree Blouse Designs-Silk Saree Blouse 30

Den endelige avsluttende bluse på listen er en ganske tradisjonell, ideell for silke sarees med grenser. Denne sareebluseutformingen er ren og enkel, og derfor er den ikke egnet for high-end-fester, men vær så snill å bære den til små sammenkomster.

Les mer: Enkle Bluse Designs For Silke Sarees

31. Pot Neck Saree Bluse Designs:

Gryte Neck Saree Blouse Designs

Pot nakke design er mye brukt i indiske bluse design. Denne bluse kommer med pottformen på baksiden av blusen. Pot nakke saree bluse nakke mønster fungerer best med strenger eller en knute på toppen av nakken.

32. V Rygghalsbluse Design:

V Back Neck Blouse Design

V-nakkebluseet er en veldig vanlig design som ser veldig pen og glamorøs ut. Du kan legge på snørebånd på baksiden av grensen. For å se mer attraktivt kan du stikke et anheng eller en stein på slutten av V-formen.

33. Kinesisk krage Saree Bluse Design:

kinesisk Collar Saree Blouse Design

Den kinesiske krage designen er en veldig trendy og vakker nakkestil. Denne sareebluseutformingen fungerer godt med de formelle sareene, men hvis du ønsker å gjøre det til en fest anledning, kan du legge til snørebånd eller rør på kanten av kragen. Denne designen går bra med halv og hele ermer.

34. Boat Neck Saree Bluse Design:

Båt Neck Saree Blouse Design

Det er en av de nyeste stilene i blusehalsdesign, som brukes mye av kvinnen. Hvis du vil prøve noe annerledes i nakken din, kan du gå til denne båthalsen. For å se mer attraktivt legger du broderi-snørebånd til halsen på blusen.

35. En skulderhalsbluse for Saree:

En Shoulder Neck Blouse Design for Saree

Den ene skulderhalsdesign er en av de hotteste og trendy stilene, og på grunn av det trendy utseende blir det førstevalg. Denne Neck design fungerer best med nett saree. Man kan bruke en blonderkant til din enkle blusehalsdesign for å lage din egen stiloppgave.

36. Stilig String Back Neck Blouse for Saree:

stilig String Back Neck Blouse for Saree

Denne stilige strengen tilbake bluse design er best for bryllupet eller en fest anledning. Du kan velge hvilken som helst designer nakkeform og legge tokselsnor på baksiden av blusen. En kvinne som ønsker å se veldig stilig og annerledes, kan gå for denne stilen.

37. Off Shoulder Back Neck Saree Blouse:

Av Shoulder Back Neck Saree Blouse

I dette designet får du off skulderhalsen uten ermer. Denne saree blusehalsdesign gir deg et elegant og nydelig utseende. Du kan også bruke denne designen til den fremre nakken. Off skulder design er veldig fet og stilig og går bra med broderte sarees.

38. Netto bakre nakkeblomstermønster:

Nett Back Neck Blouse Pattern

I denne stilen får du hele nettverket på baksiden av blusen din. Du kan velge hvilken som helst stil eller design for baksiden og legge til nett med det designet. Man kan bruke forskjellige typer nett som et vanlig nett, blomsternettet, etc. Denne bakre nakkebluse gir glamour til din appell.

39. Knot Back Neck Blouse for Saree:

Knute Back Neck Blouse for Saree

Knuten bak halsen er en veldig dristig og trendy design i kategorien Saree Bluse. I dette får du en knute på baksiden av blusen din. Du kan også bruke flere knuter for å legge til noen
kreativitet.

40. High Neck Design Saree Blouse:

Høy Neck Design Saree Blouse

Halsbluse design gir deg et veldig stilig og rikt utseende. Du kan bruke forskjellige typer snørebånd til å grense nakken. Hvis du vil gjøre det mer elegant, kan du legge til nett på baksiden av blusen eller kan legge til en brodert patch.

41. Firkanthalsblomstermønster:

Torget Neck Blouse Pattern

Firkantet hals design er en veldig vanlig stil i indiske antrekk. Man kan bruke dette designet for både foran og bak hals. For å gjøre din enkle saree-blusehalsdesign litt mer attraktiv kan du legge til sekvenslommer til halslinjen, og kan også legge til strenger på baksiden av blusen.

42. Sweetheart Neck Design Saree Blouse:

Sweetheart Neck Design Saree Blouse

Den søte varmekroppen er en veldig fin stil med en halsformet nakke på forsiden av blusen. Hvis du har en spesiell anledning, så vil dette være det beste valget for deg. Denne stilen fungerer med alle typer sarees.

43. Halter Neck Saree Bluse Design:

Halter Neck Saree Blouse Design

Den halter nakkebluse stilen går bra med alle typer sarees. Du kan legge til speil eller paljetter for å se mer vakkert og stilig ut. Enten du vil se formell eller uformell, fungerer denne stilen med alle utseendet.

44. Butterfly Pattern Halsbluse for Saree:

Sommerfugl Pattern Neck Blouse for Saree

Butterfly Neck Bluse er noe unikt og stilig i kategorien Saree Bluse Back Neck Design. Denne stilen gir deg et etnisk og moderne utseende. Du kan velge dette designet med sommerfuglkragen på forsiden. Å legge til noen snørebånd og strenger i denne designen kan dukke opp ditt generelle utseende.

45. U-halsbluse Design:

U Neck Blouse Design

U-nakkebluse-designen er en vanlig stil som er mye brukt av kvinnens formelle slitasje og daglige baser. Indiske kvinner velger for det meste denne U-halsen stilen for sine indiske saree-blusehalsdesign. Du kan også velge dette designet for den fremre halsstilen også. Hvis du legger til blomsterskruer eller rør til nakkebenssiden, kan du se mer stilig og trendy.

Blusen er en integrert del av sareen, og perfekt designerbluse kan forbedre sareéens vakre utseende. En Designer nakkebluse gir et rikt og høy klasse utseende til hele antrekket til en kvinne. En perfekt passform og fengende blusehalsdesign kan øke utseendet selv om den enkle sareen. Derfor er det svært viktig å velge en passende blusehalsdesign som vil gjøre at du får komplementene til saree så vel som din personlighet. Man kan gjøre forsøkene med de ulike nyeste og moderne saree-blusehalsmønstrene. Så, hvis du vil bli en iøynefallende personlighet i dine sosiale anledninger, kan du gå til disse stilige saree blusehalsdesignene.

Leave A Comment

− 1 = 5