4 beste og 100% naturlige Dhathri Face Packs for Fairness | Stiler på livet

Ayurveda-produktene anses å være en av de beste og sikreste for bruk på huden. Siden disse er produkter med færre eller ingen kjemikalier i dem, er de trygge på huden og bidrar til å pleie det. Dhathri er et slikt selskap som lager ayurvediske gjenstander til huden. Produktene er testet for å være trygge for bruk og hjelper huden din å se fast og glødende.

Beste Dhathri Face Pack-produkter for å få ekstra rettferdighet:

Her er de 9 beste dhathri ansiktspakker for din rettferdighet i huden.

1. Dhathri Face Pack:

Dhathri Face Pack

Prøv Dhatri Facepack som kommer i et lite badekar, så vel som røret. Ingrediensene som brukes i produktene, hjelper til å trenge inn i huden og behandle det med kviser, flekker, svarte flekker og mørke flekker. Dhathri Fairness Facepack bør legges på huden som er vasket og så kan du holde den på i bare 3 minutter. Ansiktspakken vil fungere sin magi på huden og bidra til å opprettholde balansen i huden. Du vil se en synlig rettferdighet i huden også med bruk av Dhathri Face-pakken. Den har anti-inflammatoriske og antiseptiske egenskaper som bidrar til å fjerne alle slags urenheter i huden og la den glø av. De fantastiske ayurvediske ingrediensene i produktet inkluderer Saffron, Njazhalpoovu, Rakthachandanam, Nagapoovu, Yavam, Irattimadhuram, Thamarayalli, Maramanjal, Kolarakku og Gurkemeie.

Bruk: Kontroller hvilken type hud du har, og gjør deretter en pasta av ansiktspakken. For fet hud kan du blande ansiktspakken med tomatjuice eller appelsinjuice. For tørr hud kan du bruke honning, ostemasse eller til og med rosenvann. Folk som med vanlig hud bare rent vann vil være tilstrekkelig til å bli blandet med ansiktspakken. Denne blandingen må deretter påføres ren hud og forlates i bare 3 minutter for å fungere sin magi. Deretter vasker det av og ser forskjellen i tekstur av huden din.

Pris: Produktet er priset til Rs.205 for 25 gram badekar og Rs.190 for 50 gram rør.

2. Dhathri ekstra rettferdighet ansiktspakke:

Dhathri Extra Fairness Pack

Dette er et annet flott produkt fra Dhathri. Den ekstra rettferdighetspakken fjerner alle blemishes og gir en glød til huden og øker dermed rettighetsnivået i huden. Ansiktspakken virker også som en astringent. De ayurvediske egenskapene i pakken gjør det flott å kontrollere melaninproduksjonen.

Bruk: Det som du ville bruke Dhathri Face Pack for de forskjellige hudtyper.

Pris: Produktet er priset til Rs.240 for en 50 grams kar.

Se mer: L'oreal Face Packs i India

3. Dhathri Ayurveda Urter Pack:

Dhathri Ayurveda Herbs Pack

Her er en god anmeldelse av produktet av ansiktspakke fra Dhathri. Ansiktspakken inneholder all godhet av ayurvediske urter. Hver av disse bidrar til å opprettholde hudbalansen og gi rettferdighet. Du vil finne flekker og mørke flekker forsvinne snart.

Bruk: Dette produktet for hver av dine ansiktsbehandlinger og se forskjellen.

Pris: Produktet er priset til Rs. 205 for 50 g.

Se mer: Hjemmelaget Face Packs For Clear Skin

4. Dhathri Instant Facial Pack:

Dhathri Instant Facial Pack

Denne øyeblikkelige ansikts rettferdighetspakken er akkurat det du trenger for å forynge deg selv og føle en glødende hud. Ingrediensene i produktet bidrar til at du ser yngre og vakre ut. Det hjelper å fjerne akne og blemishes og gjør huden jevn. Ansiktsbehandling kan gjøres på bare 3 minutter, og dette gjør det øyeblikkelig.

Bruk: Thans produkt sammen med honning / appelsinjuice / vann for å lage en pasta.

Pris: Produktet er priset til Rs.410 for en pakke med 2.

Dette fantastiske produktet fra Ayurvedas land er akkurat det du trenger for å bekjempe forurensningen rundt i byen i dag. Hold dette røret av godhet hjemme eller til og med bære det med deg uansett hvor du går for en øyeblikkelig ansiktsløftning.

Se mer: Lordhradi Face Pack For Fairness

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4.

Leave A Comment

− 1 = 3