35 uker med graviditet – symptomer og fosterutvikling | Stiler på livet

Den enkle overgangen fra en kvinne til en mor er når du endelig begynner å innse hvor privilegert vi er som kvinner å ha muligheten til å støtte et nytt blomstrende liv rett foran oss. De tidligere månedene er det tøffeste med det nyfødte livet, fremdeles ikke i hennes sanser, og prøver å passe inn akkurat som noen av oss. Morgenkvaliteten, de søvnløse nettene - nå når du ser tilbake, var alt verdt det hvis i enden av regnbuen er det en pott av gull som venter på deg.

Barnet som dagene ruller av krever en konstant overvåkning, og derfor er hele graviditetsprosessen i ni måneder skilt i et ukentlig format der medisinsk termer utgjør hele graviditetsprosessen i 40 uker. Det er derfor ved den 35. uken du vet at du allerede er kantet mot siste dag.

35 Weeks of Pregnancy

Kjønnsgenkjenning:

Ikke lenger må du vente på babyens navn å hakke inn. Ved den 35. uka vil ultralydet kunne fortelle om du er vert for en han eller en hun. Fosteret i livmoren vokser i denne uken vil sikkert utvikle og modne hennes kjønnsorganer nå. Selv om prosessen startet langt tilbake, ville det i slutten av denne uken være perfekt. I tilfelle av en gutt har utviklingen av fosterskrotet utviklet seg til det fulle, og nå er testiklene nesten der, bare skyve ned og venter på at den skal falle ned. I tilfelle en baby jente, hennes kjønnsorganer ville modnes snart med ytre labia lepper vokser. Du vil bli overrasket over at hun allerede har lagring på syv milliarder primitive egg. Antallet vil da gå ned til to når hun er født.

Refleks:

Du vet hvordan du gjener når du er trøtt og hvordan du blinker når et sterkt lys forstyrrer deg? Vel, ingen lærte det til deg, og det samme gjelder for din lille lille baby. I denne uken vil du legge merke til at det lille hjertet viser noe vanlig refleks. Den første starten er med hikke som er treg og gradvis og kan følges av moren. Nok en gang har ingen av dem noe problem. Den neste refleksen gis etterfulgt av å sove som er når du er så heldig at du kan få ham til å sove i sin favorittposisjon.

Få flabs

Først da babyen begynte å vokse, var det bare en skjelettstruktur som forsøkte å gjøre seg perfekt. Med tiden vokste han opp mer og mer, og nå innen utgangen av denne uken, ville han bli fylt med smarte kinn og dumme armer. Langsomt som vernix caseosa begynner den myke osten som stoff som dekker kroppen, å smelte bort de fete lagene som legges under og derfor vil babyen din ved slutten av denne uken være sunn og uklar. Han vokser på mer og mer vekt med tiden og veier nå litt over 5 pounds.

Respons:

All denne stunden har babyen lyttet til deg, snakket, lyttet til din favoritt syltetøy og vurdert verden rundt deg. Så nå ved slutten av den 35. uken, ville du innse at babyen din nå har kjent seg med de spesifikke stemmer og har begynt å svare på den. Du kan bruke stemmen din til å utløse hennes bevegelser i ultralydet. Også hennes følsomhet mot lys til lys utvikler seg derfor, hvis du skinner et lys mot ansiktet over magen, ville det få henne til å bli kvitt eller se bort. Hun kan svare deg med en subtil spark eller slag.

Se mer: 32 uker Gravid Fosterutvikling

Sannsynlig mål:

Barnet måles så snart det kommer. Riktig måling av barnet er alltid nødvendig som det vil avgjøre hans eller hennes liv. I løpet av 35 uker vil babyen veie rundt 2,4 kilo og være rundt 46 cm (fra hode til tå). Dette er grunnleggende måling av babyen, og hvis det er mer enn dette, vil det være noen problemer med fødselsprosedyren.

Fostervann:

Sammenlignet med resten av ukene, vil det være mindre amniotiske væsker, og det blir mer del av babyen i livmoren. Hvilket betyr at du sakte går til den siste uken, og vil gi girthet noen dager senere.

Sammen med babyen lider moderen også noen endringer. 40-timers ramme er delt inn i tre trimester hvor i første trimester er starten på prosessen merket med ubehag som sakte lett i andre trimester. Den tredje trimesteren ser da babyen og moren står overfor problemene.

Fordøyelsesbesvær:

Med babyen vokser mer og mer kan du ganske godt forestille barnet skyve og sparke ting ut av veien for å skape plass til seg selv. Under en slik prosess skyver babyen opp mageinnholdet som låter muskelmagasinet. Med plassen til posen minker, påvirkes funksjonene også, ettersom mageposen nå føles mangel på plass til å behandle maten. Dette kan være en stigende årsak til alvorlig fordøyelsesbesvær.

Hyppige badeopphold:

Behovet for boblebadet øker ettersom babyen nå legger mye mer press på underlivet der urinblæren er. På en vanlig dag, uten å være gravid, kan kvinnen la urinen svømme inn til den fyller og deretter slippe ut. Med babyen som overfører sin egen urin og det overtrykk som hun oppretter, mister moren nå muligheten til å holde i urinen, og dermed er de hyppige badebruddene i første trimester nå tilbake.

Graviditetsmaske:

Nå vil du legge merke til at masken for graviditet blir mer og mer tydelig. Med tiden blir babyen nå oppe og med ham de andre problemene også. Akne i ungdomsårene spretter deg igjen sammen med de flekker og fregner som vokser med hver eneste dag. Men vær ikke opprørt over det siden dine svangerskapsdager kommer til en slutt, så vil dine flekker og splotches.

Arbeidsforberedelser:

På rundt denne tiden ville Braxton Hicks arbeidskraft slå av med jevn hastighet med intervjuene økende. Dette er stygt sammentrekninger som kroppen din praktiserer og som en del av denne ufrivillige demoen, må du tilpasse seg ubehag og få en førstehånds opplevelse av hvordan det skal bli. Dette er bare et våkneopprop for at kroppen din skal fortsette å trene for den kommende handlingen fremover.

Vektøkning:

Vektøkning kan være et reelt problem for den gravide kvinnen. Dessuten, den ekstra vekten av babyen, synes de fleste kvinner å legge på noen ekstra pund i løpet av svangerskapet, og å ha overdreven mengder sunn mat kan betegnes som ansvarlig for dette. Hvis du har noen alvorlige måltidsproblemer, så prøv å kutte juksemålene som du har noen usunne ting noen ganger også siden, ingen kan spise sunn mat rett i mange uker. Hvis du har problemer med å ordne diettrutinen din, så kontakt en ekspert. Noen ganger oppstår slike overvektsproblemer mange oppstår på grunn av mindre trening. Selv når du er gravid, bør du prøve å holde deg så god som mulig. Du må bare bære dine overskytende pund og ingen andre vil. Å holde seg hydrert hjelper også med å holde seg i form og redusere mat. Å spise små måltider innen mindre tidsintervaller, bidrar også til å opprettholde riktig vekt under graviditeten.

Se mer: 33 uker gravid babyvekt

Ømme bryster:

En av de mest vanlige symptomene på graviditet er ømme bryster. Hvis du har problemer med ømme bryst og bryst, er det i tillegg til å konsultere en ekspert (lege) det ikke noe du kan gjøre. På den annen side er det noen som ikke har den slags langvarig lindring. Men du kan prøve dem. Ispakke, brystmassasje gjort av offeret, kaste bær osv. Er noen av tingene som hjelper og kan gjøres av kvinnen som har å gjøre med slike brystproblemer.

Uke Aktivitet:

Denne uken vil dine daglige aktiviteter være litt annerledes enn hva de pleide å være. Det er visse alvorlige endringer i aktivitetene denne uken, som helt vil forandre din livsstil. For eksempel må du være helt sikker på hvor mye hvile du får. Siden du nærmer deg sakte til de siste ukene, vil det være en økning i søvntiden, og du må bare gå gjennom det. Hvis du er villig til å holde deg selv og barnet sunt, så følg diettplanen som legen har gitt. For fitness, ta korte turer utenfor huset ditt. Et felt vil være riktig for deg, og gatene kan være litt risikabelt i løpet av denne tiden. Hvis du føler deg uke, så gå for en bedre diett og konsultere diettmannen. For å være glad og sunn, følg en sunn livsstil. Den voksende babyen tar litt mer plass i livmoren enn forventet. Åpenbart, alle tenker hvor mye plass en liten baby kan ta. Men disse tingene skjer ikke i henhold til dine forventninger. Vekten til babyen gjør deg syk og kan også få fat i deg, og det er når du holder deg i løpet av denne tiden kommer inn i ligningen.

Uke diett og trening:

Riktig kosthold er nødvendig på denne tiden av svangerskapet. Tross alt, hva du spiser babyen vil bli forsynt med det. Barnet er delikat og vil åpenbart gå gjennom visse endringer, mens det er gjemt inne i magen. Dermed er en av de viktigste tingene i denne tiden dietten som lar deg holde styr på de kommende endringene. Kostholdet er en stor del, så la oss diskutere om det litt.

Å spise godt er luren her:

Rik og fet mat:

hvis du lider av fordøyelsesproblemer, magesmitte osv., så slutte å ha appetittvekkere med sjokolade og også slutte å spise rik og fet mat. Det er noen krydret mat som ikke hjelper og dermed unntatt visse krydder, unngår resten, eller du kan bli veldig syk med fordøyelsesbesvær, surhet, halsbrann, etc, og det vil ikke være fint, spesielt i løpet av denne 35. uken.

Se mer: 37. uke i graviditetspleie

Blomkål:

Riktig inntak av vitamin K i løpet av den 35. perioden er nødvendig. Hvis du er villig til å bli frisk, ta deretter grønne bladgrønnsaker som kommer med vitamin K, og en av dem er Blomkål. Det finnes andre vitamin-K rike matvarer som brokkoli, kål, grønne bønner, osv.

Soyabønne:

Dette er en annen fantastisk ting som vil holde deg frisk. Soyabean kommer med gode proporsjoner av vitamin K, og det vil åpenbart være nyttig for deg. Hvis du ikke vil lide av fordøyelsesbesvær og fortsatt ha noen sunne ting, så ta soyabean. De er en veldig god og sunn mat.

Trening:

Den økende vekten er et av problemene som irriterer de kvinnene, spesielt de som lever en sunn livsstil. De må bare takle det nå. Men du kan fortsatt holde deg i form og smidig ved å spise sunne matvarer og gjøre lavintensitetsvandringer om morgenen. Vandring hjelper alltid med å holde kroppen sunn og sinnet aktivt.

Sex i løpet av denne uken:

Du kan sikkert nyte noen seksuelle aktiviteter denne uken. I løpet av denne uken er kjønn ok, og med mindre du gjør det ganske intens, kan du sikkert ha noe sex. Å bli involvert i å lage kjærlighet, vil ikke skade barnet, og det er alltid plass til noen nye triks som kan lette opp kvinnen. Alle menn bør vurdere dette er en spesiell mulighet til å behage sin kjære kone i løpet av denne tiden, da de har gått mye gjennom de siste ukene.

Tips for å overvinne stress i løpet av 35 uker Graviditet:

Stress er en av de tingene under graviditet som ikke kan unngås. Vær forsiktig, det vil slå deg hardt. Du kan ikke være forberedt på det, men du kan gjøre noe for å redusere det og holde deg positivt fra sinnet. Følgende er visse ting du kan gjøre for å redusere stress lett.

Snakk med folk om det:

Å snakke med folk om stresset ditt vil sikkert bidra til å redusere det. Folk kan ha vært i din situasjon, og du kan få litt god hjelp fra folk. De vil gi tips for å ha et positivt sinn og kanskje også møte deg for å diskutere problemet ditt ansikt til ansikt.

Ta en natt ute med venner:

når kommer vennene i nød? Ta en natt med venner og prøv å få noen drinker med lave proporsjoner av alkohol. Har lure måltider samt noen ganger å lytte til varmen din kan redusere depresjon.

Tren daglig :

Riktig trening kan gjøre livet ditt bra. Å gjøre litt meditasjon vil hjelpe til med å redusere stress og depresjon. Annet enn det, bør daglig trening utføres uansett. Det burde være som en livsstil.

Lag noen planer for familielivet - forestill deg hvordan du vil leve livet ditt med barnet ditt og din ektemann. Lag noen planer om det, og det vil tillate deg å tilbringe litt serøs tid og ikke kjede seg og som igjen vil føre til mindre depresjon.

Godta situasjonen du er i. Noen kvinner ønsker ikke akkurat et familieliv, og dessverre, får en baby like etter ekteskapet. Hvis du vil leve lykkelig med familien uten noen form for stress og depresjon, så bli kvitt de dårlige følelsene og bare godta situasjonen du er i.

Medisinsk behandling og regelmessig kontroll:

Medisinsk behandling og regelmessig kontroll er avgjørende i løpet av denne tiden. Hold deg unna begrenset mat og gjør regelmessig kontroll for å spore bevegelsen til babyen.

Medisinering bør benyttes, når du føler tretthet eller symptomer på mageinfeksjon.

Mange kvinner står over halsen i svangerskapet og heldigvis kan problemet løses. Dette er ingenting annet enn bare bakteriell infeksjon som oppstår i halsen og finner også sted i mandlene. Det kan forårsake ømme effekter i halsen og den gravide kvinnen kan møte problemer med å snakke. Ta medisiner mot ondt i halsen, slik som Coricidin HBP Oral.

Hvis du opplever influensa, vil Tamiflu være tilstrekkelig for deg. Dette er noe som den gravide må ta før noe annet.

Hvis du lider av smerter, vil vanlige medisiner som acetaminophen være tilstrekkelig.

Hvis du står overfor problemer med tarmbevegelser som nå har ført til forstoppelse, må du kontakte en lege. Men først ta et Colace, som foreskrives av nesten alle leger.

Uke Tips og forholdsregler for 35 uker Graviditet:

Du ønsker å forbli tett og holde kroppen din i en skrå fremoverstilling, men ikke bøy så mye at du kommer til å falle. Dette vil redusere alvorlig press som gjør at babyens hode automatisk og jevnt kan bevege seg ned i livmorhalsen.

Du vil bli testet med nærvær av noen farlige bakterier i løpet av denne tiden, og dette er en alvorlig forholdsregel. Denne bakterien kan overføres til babyen, og du bør bli kvitt den ved å ta medisiner etter å ha blitt diagnostisert med det.

Hvis du vil lære noen eksperter informasjon om din 35 ukers graviditet, er denne artikkelen det perfekte målet for relevant kunnskap. Hvis du opplever noen endringer, så er det poeng som ikke får deg til å føle deg alene. Som mange kvinner vil møte dem og informasjon om hvordan man skal overvinne er også gitt her.

Bilder Kilde: Shutter lager

Leave A Comment

+ 34 = 35