31 uker med graviditet – symptomer og fosterutvikling | Stiler på livet

"En baby er noe du bærer inne i ni måneder, i armene dine i tre år, og i ditt hjerte til dagen du dør." -Mary Mason

Hvem som en gang pleide å holde deg oppe om natten, snorer nå med deg. Den som pleide å få deg til å føle at dine følelser er overfylt deler nå en bit i din ydmyke mat og puster gjennom deg. Fosteret som nå vokser og sterk i deg, rummer rundt og lar deg vite at han er klar for verden.

Den subtile sparken skildrer hans ubehag i et trangt sted og så videre en annen uke ruller av. Vanligvis i medisinsk form er hele graviditetsprosessen på grunn av medisinsk hjelp oppsummert i uken i stedet for måneder, slik at hyppig overvåking av den unge er mulig. Hele 40 uker er det som oppstår i ni måneder, og i løpet av 31 uker kan babyens endringer registreres i ultralydet.

31 Weeks of Pregnancy

Fosterutvikling av babyen:

Endring i bevegelser:

Inntil et visst tidspunkt har barnet ingen mening å gjengi seg videre, men med dagens aldring i barnets forstand, begynner å vokse. Langsomt og stabilt gjenkjenner han omgivelsene han er i. Han gjenkjenner faktorene som holder ham i live, kroppen hans mestrer kunsten til normale menneskekroppsfunksjoner. Det hele hoper opp til det punktet hvor han kan jobbe alene. Nå stabiliserer musklene hans og han kan flytte dem etter ønske. Dette er når bevegelsene starter. Den første scenen registrerer babyen som snurrer rundt, men i løpet av 31-uken endres bevegelsene. Barnet starter nå spark og slag, slik at moren vet at han føler seg trangt på stedet.

Se mer: 30 uker gravid

Høreapparat:

Høreapparatet som er øret, jobber nå i full form og mottar støy og forandrer det for å føle seg som hjernen impulser sparker opp for å jobbe full fart på den. Et menneskelig øre kan bare dekode en lyd når ikke bare øretelementene fungerer sammen, men også når impulsen høres eller mottas, kan oppfattes og dekodes av hjernen. Ved 31. uke har hjernen allerede begynt å ta den riktige formen og kan nå motta impulser og arbeide med den. Dette er grunnen til at barnets hørlige gjenkjenning av stemmen din og omgivelsene ikke er en overraskelse for deg. Hun kan nå høre stemmen din, hvilken som helst spesifikk musikk eller historier du leser.

Dobbel selv:

Nå veier babyen din en god 3,5 pounds, og med sin vekstspurt slutter han nå opp til en 18 tommers gi eller ta. Halvdelen av denne vekten tilhører de nå fete lagene som vokser under huden. Armene begynner nå å ta opp en klumpete form sammen med tarm og lår. Fostervæsken som babyen din var i gang hele tiden, begynner nå å redusere seg selv for å gi mer plass til den voksende babyen.

Se mer: 33 uker gravid fosterutvikling

Ufrivillige tiltak:

I den 31. uke har babyens reflekshandlinger tatt et bredt spekter. Ultralydet avslører ikke bare hans høreevne høyt og tydelig, men legen sier at hvis du blinker et sterkt lys midt i navlen, kan babyen bare svare på det ved å enten flytte hodet eller vekk mot lyset. I dag har de flittende små peepers blitt litt vant til lysets følsomhet. Den andre reflekshandlingen innebærer nå gjengivelse som kan bli lagt merke til hvis det er heldig ved å fange et øyeblikk i ultralydet. Han kan til og med ha sin favoritt sovende stilling som kan være klar denne uken. Disse subtile handlinger denne uken vil forberede din baby til omverdenen.

Puste bort:

Med tiden utvikler babyens lunger mer og mer. Dette er ikke en dags arbeid og vil kreve litt tid, men vær sikker på at i slutten av denne uken vil han få en solid lungekreft og kontrakt til de nå røde blodceller som produseres av ingen andre enn seg selv. Lungene som modnes langsomt, hjelper også luftrøret eller vindrøret å åpne opp slik at babyen ikke lenger krever at morens navlestreng passerer oksygen og puster ut karbondioksid.

Hjerte:

Maten og oksygenforsyningen fra moren gjennom moderkaken gjør arbeidet for fosterets hjerte til å fungere. Senere av fødselen blir arbeidet tatt vare på ved lungene til babyen. I løpet av den tredje uken av fostervæksten begynner hjertet å slå og ved 30. uke er babyen allerede på bekkenbunnen for å komme inn i verden.

Se mer: 35 ukers graviditetstjeneste

Symptomer på 31-graders graviditet og hvordan man skal overvinne:

Hele 40 uker som ble forklart før dette er ytterligere segregert i tre trinn. Den første trimesteren når moren har til å bli vant til endringene som skjer raskt i kroppen. Den neste trimesteren blir referert til som den gyldne trimesteren hvor barnet og moren danner en forståelse godt nok. Tredje trimesteren, den 31. uke som ble vurdert i den, ser igjen problemene igjen.

Ryggsmerte:

Rett om nå vil du føle en skarp smerte som skyter ned ryggraden rett midt om natten. Du vil våkne opp med et skudd og legge deg ned i flere timer og prøve å få smerten til å gå bort, men så lenge du er på ryggen, vil det aldri. Dette skyldes at babyen vokser inne i rommet han krever sakte lukker inn på ham. Som et resultat når du legges på ryggen, skyver han rundt for mer plass og til slutt skyver ryggene tilbake for å imøtekomme for ham. Unngå dette ved å sove på din side. For å overvinne denne uroen, prøv å sitte opp rett, da dette begrenser bevegelsen til babyen din. Men gjør ikke dette hele tiden, siden dette hemmer spilltiden i livmoren din.

Datterproblemer:

De vanlige problemene i de første ukene av graviditeten vil være tilbake nå. Hyppig vannlating er tilbake sammen med feil tarmbevegelser. Aldri før har du våknet om fire om natten for å rush til badet, men nå kan du bare. Dessuten kan du ikke gi deg dårlig fordøyelse eller fordøyelse av hjertet, noe som skyldes overproduksjon av kvinnelige hormoner som knuser med de andre kroppshormonene. En måte å overvinne denne situasjonen er å begrense ditt flytende inntak som kaffe, te og sukkerholdige drikker.

Graviditetsmaske:

Mens noen gløder i ære for de fleste av oss, kan det ikke være feilfritt det skinnende skjerfet av graviditet. Vanlige av oss opplever en maske av graviditet som maskerer ansiktet vårt sammen med irrelevante kroppsdeler. Den bakre akne, strekkmerker er bare en bivirkning av de brune flekkene eller sprer ansiktssportene dine nå. Også dette skyldes kvinnelige hormoner som ville avta når 40 uker er over.Aloe Vera er din venn nå, og du trenger det for en gunstig opplevelse med huden din. Selvfølgelig løser det ikke merkene dine, men det fungerer sikkert på veien for å redusere det.

tungpustethet:

Breathlessness er vanlig problem som kvinner møter under graviditeten. Dette skyldes hovedsakelig vekst av fosteret, noe som setter press på blodkarene og oksygenforsyningen til hjernen og kroppen reduseres, noe som fører til pustevansker. Utvidelsen av ribbenene også skjer under svangerskapet, og leger anbefaler ikke å bruke stramme klær, og kanskje komprimere ribben, noe som fører til puste

klossethet:

Følelsen av kløhet skjelner på grunn av følelsen av overvekt og smerte forårsaket under tunge sammentringene. Kvinnen føler seg ujevn og studier viser at en fjerdedel av kvinnene faller under graviditeten. Legg til hormonelle forandringer som forårsaker muskler i bekkenet, løsner kneet mye, som er hovedfaktoren for å falle ned. Eder i benet forårsaker prikkende følelse på grunn av trykket som er satt av væskeretensjon på nerver.

31. uke Aktiviteter:

I løpet av 31 uke er det ikke mulig å gjøre alle aktivitetene som i første og andre trimester på grunn av veksten av fosteret som forårsaker mer stress på muskelen og tyngdepunktet for kvinnene er også balansert, noe som vil føre til ubalanse stilling som utøver press på ryggmargen.

Kosthold og trening for 31stWeek:

Kosthold:

 • Hvis du er vegetarianer, bør tofu og soyabønner hjelpe deg med vedlikehold av proteinnivå. På den annen side, hvis du er en ikke-vegetarianer, bør du bare ha det bra med vanlig magert kjøtt.
 • For en sunn utvikling av blodceller i barnet ditt, ikke glem ditt jerntilskudd og folsyre i dietten. Spinat og bananer bør være ditt varme valg.
 • Meieriprodukter bør også være tilstede i scenen. Du kan ikke ta kalsiumtilskudd som en erstatning for naturlige diettprodukter.
 • Du balansert diett bør inkludere de essensielle grønnsakene også. Kål, gresskar, tomater og bønner er våre personlige valg.
 • Frukt kan være en god frokostkilde og en god måte å starte dagen og kostholdet på. De kan også fungere som snack tidstilførsel.

Trening:

 • Puste asana er sterkt anbefalt. Som hjelper til med å rydde luftveispassasjen og rensing av lungene
 • For en perfekt graviditetsklubben, er foten fra hverandre vendt mot skulder- og håndnivået og parallelt med gulvet og sakte nedre gjort i knebøyning med hæl på bakken og kneet skal ikke stikke ut foran foten og med ryggen rett. Åndedrett mens du står opp og puster ut mens du går ned i knebøyestilling.
 • Det kan virke rart, men på dette stadiet når barnet støter på å vokse på deg rett opp, vil sove i vanlig stilling være vanskelig og mer som en øvelse du må mestre.
 • For den 31. uke av svangerskapet, er gå den beste treningsmåten som ikke trenger noen apparat
 • Aqua aerobic kan gjøres for å lette presset på føttene.

Kjønn under graviditet i 31stWeek:

Kjønn eller samleie anbefales ikke i løpet av siste trimester. Å kontrollere følelsesmessig faktor er nøkkelen til normal levering og reduserer sjansene for noen form for infeksjon.

Tips for å overvinne stress under graviditet:

 • Hylle den nye fasen som snart kommer til å ankomme. Nyt med mennesker rundt og gjør miljøet mer positivt.
 • Redusere arbeidsbelastning og arbeidstid.
 • Vær ærlig om deg selv til din partner. Foreldre har rett til begge deler. Ikke stress og overbelast deg selv ved ikke å dele noe
 • Replenish ved å gå til badstue eller en kroppsmassasje.

Medisinske behandlinger og kontroll:

Månedlig kontroll kan også bidra til å oppdage kromosomale abnormiteter i de tidlige stadiene, så vel som i siste trimester ved hjelp av skanning og blodkontroll og eventuelle fødselsfeil kan diagnostiseres på dette stadiet ved hjelp av ultra skanning eller vævsrelatert skanning med MR

 1. Sårhet-acetaminophen. Ikke nyt Ibuprofen og Naproxen.
 2. Allergi-Antihistaminer og Ioratidin. Unngå bruk av pseudopedrin og decongestants som fenylefrin.
 3. Hoste-Dextrometorfan.
 4. Forstoppelse-Metamucil. Unngå mineralolje.
 5. Halsbrann-Antacida.

Tips og forholdsregler:

 1. Forkæle deg selv kan være en god ide på dette stadiet, siden du trenger å føle deg bedre og heve humøret ditt.
 2. Å gjøre strikkearbeid eller maling hjelper stressnivået å redusere
 3. Vekt helsen og risikoen din, og avgjør hva som passer best for deg. Ikke la andre ha sine beslutninger på deg og jobbe deg opp.
 4. Gå for regelmessige kontroller for å unngå stress om hvordan barns helse. Dette er ikke bare nødvendig, men stopper også å ødelegge helsen din når du bekymrer deg for hele situasjonen

Den 31ste uka er her, og du er like bekymret for hvordan leveransen skal skje. Skifte med yoga og med positive vibes Du vil gjøre det bra med graviditeten din, slik du har så langt. Ikke glem å stige høyt.

Leave A Comment

32 − = 29