30 vakreste Updo frisyrer | Stiler på livet

Updo frisyrer er pent innredet. Disse hår updos spenner fra enkle pony frisyrer til litt messed-up frisyre. Et godt hår Updo ser elegant ut og stilig og er sikker på å trekke oppmerksomheten til enhver person. Håret Updos pleier vanligvis å jobbe for noen form for hår, det være kort eller langt, krøllete eller rett, siden fokuset i å gi et veldig pent arrangert utseende. Hår oppdateringer blir vanligvis lengre hvis det gjøres riktig, og dermed er de fleste frisyrer å gå for, for anledninger som fester og kveld får sammen.

updo hairstyles - MAin

Updo frisyrer er vanligvis gode for sommersesongen. Siden håret er gjort på en elegant og elegant måte, er det mest egnet for arrangement som bryllup og proms. De fleste hår oppdateringer krever hjelp av en stylist som de krever mye tid siden den målretter på å gjøre håret ser pent ut (til tross for noen av de rotete Updos). Men det er også noen hår updo frisyrer som kan gjøres enkelt hjemme, men vil fortsatt kreve hjelp fra en venn eller en partner.

Simple Updo frisyrer med bilder:

Nedenfor er noen av de beste hår updo frisyrene med bilder som definitivt inspirerer deg.

1. Chignon:

30 vakreste Updo frisyrer | Stiler på livet

En chignon, også en bun frisyre er en av de vanligste hår updo. Denne frisyren oppnås vanligvis ved å knytte en knute på baksiden av hodet - hovedsakelig nær nakke eller nakke. Du kan også prøve mange variasjoner til denne bestemte updo frisyren.

2. Pony opp:

30 vakreste Updo frisyrer | Stiler på livet

Dette håret oppdatering er et veldig interessant og slank utseende. Dette er vanlig frisyre blant kvinner ryttere. Håret er rettet. Det blir deretter kammet og samlet tilbake til en enkel pony i midten av baksiden av hodet. Det løse håret er da bundet inn i en knute bun.

3. Messy Bun Updo:

30 vakreste Updo frisyrer | Stiler på livet

Dette er en frisyre updo som passer til alle slags antrekk. Du kan gjøre det hjemme ved å lage en hestehale og så pakke det løse håret rundt ponnens hale. Mens du gjør det, trenger du ikke å være veldig snill med utseendet. Ikke noe til de naturlige krøllene og bølgene av håret.

Se mer: Ulike typer hårboller

4. High Bun:

30 vakreste Updo frisyrer | Stiler på livet

En veldig klassisk hår updo som alltid er i trend er den høye bunen. De er også veldig elegante og formelle. Dette kan gjøres enkelt ved å ta håret inn i en puff pony. Ponnien må være nesten i midten av hodet. Vri nå håret ditt og pakk det rundt ponnens base og fest det med et bånd.

5. Fransk Knut:

30 vakreste Updo frisyrer | Stiler på livet

En av de fineste og slankeste updo frisyrene er en fransk knute. Denne updo frisyren fortsetter å være i trenden. Den franske knuten kan gjøres best ved hjelp av en stylist. Håret er vanligvis rullet i vertikal form og anses å være en svært dramatisk stil.

6-sidig fisk hale fletning:

30 vakreste Updo frisyrer | Stiler på livet

Fishtail flettet ser ut til å bli truffet blant kjendiser i disse dager, med mange av dem som er sportslige på ulike arrangementer. Frisuren ser best ut for folk med middels lang hår. Frisuren kan gjøres for å se litt rotete, ved å gi den et uferdig utseende. Braid håret til den ene siden og la håret falle på skulderen.

7. Hodetelefon Braid:

30 vakreste Updo frisyrer | Stiler på livet

Hodetelefonens fletning gir en veldig jente likevel fin utseende. Braidene er laget for å virke som et bånd over hodet ditt. Det flettede bandet kan gjøres ved å skille håret i to deler, flette dem separat. Flettene krysses deretter over hodet slik at det ser ut som et bånd.

8. Rolled Over Updo:

30 vakreste Updo frisyrer | Stiler på livet

Rullet over Updo er litt vanskelig å få, men med hjelp av få venner eller stylist kan du få dette gjort i et blunk. Håret er delt inn i forskjellige seksjoner og ved hjelp av en trådvals, rulles seksjonene opp og holdes så sikkert på hodet ved hjelp av klemmer eller pinner.

9. Sidet hår med fransk fletning:

30 vakreste Updo frisyrer | Stiler på livet

Det sidete håret har vært i trend også, med mange kjendiser som sporter dem. Komb håret til den ene siden og fransk flettet håret ditt løst. Når dette er gjort, ta tappene i håret og fest dem med pinner, og gi det et veldig interessant utseende.

10. Half Updo:

30 vakreste Updo frisyrer | Stiler på livet

Den halve Updo frisyren er egnet for ethvert antrekk og enhver form for ansikt. Det er veldig elegant og har en halv bouffant utseende. De forreste få låsene er kammet til den ene siden og festet like over ørene. Resten av håret kan bli krøllet eller laget for å se bølget ut. Du kan blande noen vendinger og krøller for å gi det et hoppende utseende. Dette er en av hår updos med middels hår for jenter.

Se mer: Frisyrer for bølget hår

11. Blunt Bangs Updo:

pannelugg

Du kan blande deg med noen slags Updo. Mest øye-beitende bangs eller straight bangs er alltid stilige. Du kan knytte det gjenværende håret i en bolle eller gi håret en litt bouffant utseende. Du kan også gjøre en side fletning for å fullføre dette utseendet.

12. Banded Bun:

30 vakreste Updo frisyrer | Stiler på livet

Dette ville være den beste frisyren å gå for, hvis du har det travelt. Du kan bare knytte en enkel høy bun og dekke den opp med et enkelt, men stilig hodebånd. Hodebåndet vil legge til mer eleganse til enkelheten til bunen. Dette er en av de enkleste og enkle updo frisyrer for korte hår jenter.

13. Krasjbølger ser:

30 vakreste Updo frisyrer | Stiler på livet

Hvis håret ditt er naturlig krøllet eller bølget, vil dette Updo fungere godt på deg. I stedet for å tømme de naturlige krøllene og bølgene, bruk dem til din fordel. Vri dem på sin naturlige måte og hold dem med pins i form av en halo som sirkler ansiktet, for et nesten "Marilyn Monroe" -utseende.

14. Sideskilt bunke:

30 vakreste Updo frisyrer | Stiler på livet

Et komplett, pent utseende, som går bra for rett hår, er en sidet bun. Du kan ha naturlig rett hår eller rette det med et strykejern. Side del håret ditt, slik at det suger litt over pannen. Deretter knytter du et lavt bunne som passer til ditt valg.

Se mer: Krøllete frisyrer for kvinner

15. Falt ned Updo:

Fallen Down Updo

Hvis du ikke liker å ha håret helt kammet tilbake, så kan du gå for denne typen hår oppdateringer. Denne frisyren gir en illusjonær bob effekt. Håret er bundet inn i en bolle, slik at håret blir løst i hengende på begge sider av ansiktet og gir en bob utseende.

16. Flower Power Updo:

Vakker Updo Hairstyles 16

For denne frisyren, legg hvite blomster til håret ditt og med det kan du ta tak i alles oppmerksomhet med en gang. Du skiller seg ikke bare ut, men hårets fletning bringer ut det beste av håret tekstur, som er perfekt for alle anledninger. Bunen i seg selv er også super søt, og selv om det kan se rotete, er det veldig enkelt å gjøre når du får hele avtalen.

17. Messy Hair Updo med en vri i senteret:

Vakker Updo Hairstyles 17

Hvis du elsker lett hår opp dos, vil du elske denne fancy som vil ta deg tilbake til de dagene da det var barndommen din og moren din ville favorisere deg med fancy fletter på ditt oh så lenge hår. Denne igjen er en rotete frisyre, som benytter seg av den vridne flettet og er perfekt for sommeren. Det er veldig tilfeldig, men likevel trendy, som er som den beste delen av avtalen.

18. Krympet og flettet Updo:

Vakker Updo Hairstyles 18

Er hele crimped og flettet stil din favoritt? Nå, nå kan du kombinere den frisyren og se så elegant på kort tid. Dette utseendet er vakkert og fantastisk samtidig og for langt hår, spesielt hvis du har høydepunkter for å skryte av.

19. Knotted Bun Frisyre Updo:

Vakker Updo Hairstyles 19

Hvis du ikke kan komme over hvor nydelig du ser med en dyp side, vil du elske å prøve ut denne typen updo frisyrer på langt hår. Denne frisyren er ikke bare elegant, men også enkel og stilig. Med de myke krøllene du kommer til å skryte av, er updo klar til å bli sportet til enhver eksklusiv hendelse du er invitert til. Ikke bekymre deg skjønt - stilen holder langt lenger enn du tror det vil, noen ganger til og med i timer hvis du går uforstyrret.

20. Beautiful Twisted Up gjør:

Vakker Updo Hairstyles 20

Denne er enda en av de enkle updo frisyrene. Det er elegant og har mye nåde. Du kan enkelt få dette utslaget på kort tid med vridene du lager og ved å plassere dem på baksiden av hodet for å lage en flott bun på plass. Du kan gå ut på datoer med denne frisyren på og vil legge merke til hvordan din elskede ikke kan holde øynene vekk fra deg. Dette er en av de mest populære håroppdateringer med langt hår som gjør utseendet ditt vakrere.

21. Fishtail Bun:

Vakker Updo Hairstyles 21

Braid innpakket med en bolle sammen. Høres ut som en fin fascinerende frisyre, ikke sant? Denne updo frisyren som vanlig omfavner deg med en stilighet og perfeksjon. Den eneste utfordringen som du kanskje står overfor gjennom avtalen, vil trolig være å administrere fiskestikkflettet, men hvis du kan mestre flettet, kan du passere som ekstra imponerende for alle rundt og utfordre andre mennesker også.

22. Bouffant Back Bun:

Vakker Updo Hairstyles 22

Bouffant easy hair updo handler ikke om å bli overført til toppen lenger. Du kan enkelt ta dette med en ny stil tilbake bun som vist i denne. Du bør være sikker på at før du begynner, må håret være rett, og hvis du vil ha det samme til perfeksjon, hold det et jevnt, flatt jern rundt. De fleste indiske kvinner elsker å flaunt denne typen tradisjonelle updo frisyrer.

23. Tre minutters oppdatering:

Vakker Updo Hairstyles 23

En annen av den komplekse flotte frisyren som faktisk er rask å lage, er like elegant som de siste på denne listen. For å begynne, del av håret ditt først fra kronen, og ta strengen over ørelinjen din for det samme. Vri og sikr dette i alle retninger, og det er alt du trenger å gjøre for å få det vevde utseendet perfekt.

24. Ultimate Elegant Updo:

Vakker Updo Hairstyles 24

Mens elegante updos tar tid og du har opplevd forsinkelsen hver gang du blir invitert til en stilig begivenhet, er denne frisuren lett oppnåelig. For denne, begynn med oppdeling av håret i 3 seksjoner. Backcomb den sentrale delen, vri og pin.

25. Regency Ball Updo:

Vakker Updo Hairstyles 25

Leter du etter noe komplekst, men likevel elegant for dagen? Vel, her er en som jobber på så mange nivåer på tykt og krøllet hår, begge like bra. Trekk håret inn i en midlere lengde ponni og la en del av håret løsne. Braid alt i en bolle med en vri. Og det er det.

26. Headband Updo:

Vakker Updo Hairstyles 26

Denne neste updo frisyren kan se vanskelig ut, men er faktisk enkel nok til det daglige året. Det kan velges for enhver fancy formell anledning. Hodebåndet du velger til slutt, bestemmer hvor elegant du ser ut, og blomstene og juvelene vil legge til et mer avansert utseende. Denne typen hår oppdateringer er svært egnet for alle anledninger som er mer attraktive i indiske tradisjonelle sarees.

27. Elegant rotete updo:

Vakker Updo Hairstyles 27

Fra kjendiser til mote stjerner er rotete låser ganske trenden i disse dager, og denne oppdateringen er ikke annerledes. Husk å ikke pusse håret ditt når du velger denne frisyren. Det vil gjøre at luften ser tykkere ut og får det volumet det trenger.

28. Circular Twist Updo:

Vakker Updo Hairstyles 28

Vrider og fletninger er en god ide å vise stilen din med nåde. Denne ser ut som en endeløs løkke, men med en vri som rulles inn i en bolle. Frisuren kan være vanskelig hvis du har krøllete hår, så gjør det et poeng å jobbe med den biten på forhånd.

29. Mullet Updos:

Vakker Updo Hairstyles 29

Det er en av de beste og perfekte flettede updo frisyrer med langt hår som gjør innlegget ditt så strålende. Dette er en mullet updo, og fest i ryggen med et formelt utseende foran. Fronten har en elegant updo gjort i brunaktig rødt hår. Dette er en fantastisk stil og har mange fletter på det generelle utseendet.

30. Second Day Messy Frisyre:

Vakker Updo Hairstyles 30

Den beste delen av denne frisyren er om du har to arrangementer å delta på samme dag, gå med denne på, og når du angre oppdateringen, vil du bli igjen med vakre bølgete krøller. Ingen tvil om dette ville være en av de mest naturlige og beste oppdateringer for kort hår som er enormt matchet med kule briller.

Det bringer oss til slutten av denne listen med vakre hår opp gjør. Du vil elske det du ser hår forandre og bli etter at du velger å implementere en av disse perfekte frisyrene fra vår liste.

Bilder Kilde: 1, 3, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 , 30.

Leave A Comment

38 + = 42