30 flotte halv og halv sareer med bilder | Stiler på livet

Halv og halv sareer er trendy fasjonable sarees. Den har to forskjellige fargede segmenter. Den pallu og den andre halvdelen av disse sareene er av forskjellige farger tilgjengelige i forskjellige teksturer. Denne fasjonable sarees er etterspørselen hovedsakelig i bryllupsårene da disse sareene ser ut som eksklusive. Hovedtrekk ved disse saree er den kontrasterende effekten. Designer sarees er også tilgjengelig i halv halv sarees. Denne siste trenden i sarees ser fantastisk ut, og hvis du ikke har prøvd disse sareene, prøver du sikkert denne.

Beste halv og halv sarees med bilder:

Siste halv og halv sarees som er tilgjengelige i on-line og i kjøpesentre er introdusert til deg i denne artikkelen. Her er våre 30 beste halv og halv sareer med bilder som følger oss.

1. Magnetisk off-white og oransje halv og halv saree:

halv and half sarees

Denne halve sareen har magnetisk oransje og rosa pallu. Den andre halvdelen av denne sareen er av hvitaktig. Grensen til denne sareen er gjort på en unik måte over sareen med en gylden og grønn slank foring. Denne off-white netto delen har hvite blokkdesign i den nedre halvdelen. Den er parret med en off-white og oransje kombinasjons designerbluse. Dette er en av de beste halv- og halv saree-modellene.

2. Lilla Og Turkis Halv Og Halve Saree:

Halv Sarees-2 Purple And Turquoise Half And Half Saree

Denne halv og halv saree har et designutsikt som forsterkes av berikende gyldne verk. Den turkise nettpallen har selvtillit laget patch virker over det med uthevet kantdesign. Den andre halvparten er av mørk lilla silke tekstur med gylne motiver og golden zari fungerer langs grensen. En skinnende lilla design fullfører antrekket ditt.

3. Georgette Lace Work Orange og Sea Green Floral Trykt Halv og Halve Saree:

Georg Lace Work Orange And Sea Green Floral Printed Half And Half Saree

Denne sareen har gylden blonderkant med sin georgette tekstur. Havgrøften kompletterer den andre gyldne halvdelen. Denne halve halve sarenen består av blomstermønstre i svart farge gjennom hele sarenen. De skyggefulle utskrifter på oransje pallu ser eksklusive ut.

4. Off-White And Pink Halv og Halv Designer Saree:

4

Den halve halv saree er utformet på en slik måte at den kontrasterer den andre off-white delen av sareen. Den rosa nettpallen har violett motiv designet grense og gyllen broderi arbeid. Den andre halvparten har forskjellig fargeeffekt i nedre halvdel. Rosa og sorte kontrollerte striper er alternativt gjort sammen med glitrende gyldne striper. Dette er en av de beste halv saree modell sarees.

5. Beige og grønn halv og halv saree med Zari broderi:

Beige And Green Half And Half Saree With Zari Embroidery

Denne beige halv sareen er blandet med grønn designer pallu. Den mørkegrønne pallu består av golden zari arbeider langs halvparten av grensen. Denne delen av pallu har en unik stil med beige kant. Annenhet i denne halve halv sareen gjør at du ser tiltalende ut. Den beige halvdelen av denne sareen har lappetepper som serveres i vanlige mønstre. For å forbedre utsikten din, par perfekt tilbehør sammen med en grønn designerbluse.

6. Svart og Gult Halvhalvte Blomstret Saree:

Halv Sarees-6 Black And Yellow Half-Half Floral Printed Saree

Denne svart-gule kombinasjonen halvhalvde chiffonsare har et enkelt utseende. Vibrerende gul kompletterer den svarte fargen. En halvdel av denne sareen har en ren og anstendig utseende i bare svart, mens den andre halvdelen har gult og svart kombinert blomstermønster. Den pallu ser attraktiv ut med disse utskrifter som kan brukes i ulike tilfeller hvis du foretrekker et enkelt utseende.

7. Grønn-lilla Halv og Halv Chiffon Satin Saree:

Halv Sarees-7 Green-Purple Half And Half Chiffon Satin Saree

Den skinnende tekstur av denne chiffonserien legger til element sammen med den kontrasterende kombinasjonen. Den myke teksturerte grønne pallu har en slank gylden kant. Den andre halvdel er av lilla farget med gyldne verk langs kantene. Denne stilige sareen anbefales å ha på spesiell anledning. Det designer saree er parret med den nyeste designerbluse som har samme kombinasjon som denne sarenen.

8. Fersken og Blå Chiffon og mykt nett Halv Saree:

Halv Sarees-8 Peach And Blue Chiffon And Soft Net Half Saree

Denne fersken og den blå halvhalvdelte sareen er veldig behagelig å ha på grunn av den myke tekstur. Denne håndterbare sareen har lyse designergrenser som løper langs denne halve sarenen. Den nedre halvdelen har skyggelagt porsjon hvor broderimodeller gjøres. Den blå pallu draped legger pent den stilige faktoren til denne halve og halve sareen.

9. Halv og Halve Beige Saree Med Utskrifter Og Zari Broderi:

Halv Sarees-9 Half And Half Beige Saree With Prints And Zari Embroidery

En halvdel av denne halve og halv saree er beigefarger med selvlaster fungerer hovedsakelig langs den nedre halvdelen. Den pallu draperingen over kroppen viser trykte mønstre i rød, hvit og svart med zari-grense.

10. Grønn og flerfarget Georgette Half Saree:

Halv Sarees-10 Green And multi-Coloured Georgette Half Saree

Denne halve halvdelen av georgette saree må brukes på dagtid for å forbedre denne enkelt designet saree. Denne georgette teksturerte sareen har pulserende grønn pallu med selvstikket design og enkel tomatrød kant. Den har en liten halvtransparent effekt. Den andre halvparten har flere fargede utskrifter. Denne pene flerfargetrykk på den hvite basen ser lyst og elegant ut. Pair denne sareen med den rett og slett røde bluse for å få en kontrasterende effekt.

11. Grønn og Rosa Halv Saree For Kids:

Halv Sarees-11 Green And Pink Half-Half Saree For Kids

Halve og halv sareer ser så fasjonable ut at det også er vanlig blant barna saree. I dette bildet er magnetisk rosa farge sammenkoblet med grønn gjennomsiktig pallu. Zari arbeider langs grensen, slik at denne sareen ser attraktiv ut og denne halve halv sarenen legger til bryllupssamlingen. Blåfarget fløyelsbluse gjør dette barnet vakkert. Dette er den beste halv og halv saree for barn

12. Lyseblå og hvit halve halv saree:

Lys Blue And White Half-Half Saree

I denne halve og halv saree er silke tekstur kombinert med netto pallu. Den blå og hvite kombinasjonen ser bra ut i enhver dressing. Her har den ene halvparten blå silkeaktig teksturert med gule og hvite utskrifter. Den andre halvdelen er de hvite pallu-designene som blir plissert. En gylden zari-grense løper langs hele sarenen.

13. mørk rød og off-white chiffon-net halv og halv saree med praktfull perler grense:

Halv Sarees-13 Dark Red And Off-White Chiffon-Net Half

I denne designer halv og halv saree er mørk rød pallu kontrasteret med hvitaktig halvdel. Denne sareen består av håndvevde flotte perler design over hele grensen. Den pallu er ganske enkelt designet chiffon tekstur sammen med den off-white nedre halvdel har gylne strips. De praktfulle perlene langs grensen trekker oppmerksomheten.

14. Designer svart-oransje halv og halv saree:

Halv Sarees-14 Designer Black-Orange Half And Half Saree

Oransje og svart er en levende og eksklusiv kombinasjon. Grensen til denne halve og halve sareen er nøkkelfunksjonen til dette stykke saree. Border er utformet forskjellig i de to halvdelene. Den oransje pallu gardiner pent som perfekt definerer figuren din. Den svarte nedre halvdelen gir eleganse i ditt perspektiv.

15. Hvit Og Lyserød Designer Halv Saree:

Hvit And Light Pink Designer Half Saree

Hvit halv saree er kombinert med rosa farget pallu. Denne halve og halve sareen har sølvfôrgrense med annen fargeeffekt. Designene gjøres på denne hvite nettdelen i hvit farge med rød og blå berøring. Den pallu består av forskjellig designet hvit glitrende grense.

16. Beige og lilla halvhalvde saree:

Halv Sarees-16 Beige And Purple Half-Half Saree

Denne halve sareen har en berikende mørk lilla pallu. Palledelen har gylne polka prikker med glitrende gyldne grenser. Den andre beige farget delen har broderier i lys skyggefull farge. Bruk dette stykke designer saree i en spesiell anledning for å få deg til å se tiltrengende.

17. Sky Blue And Navy Blue Half-Half Saree:

Halv Sarees-17 Sky Blue And Navy Blue Half-Half Saree

Ulike nyanser av blått blir kombinert denne delen av saree. Den ene halvdelen er av himmelsblå, mens den andre halvparten er marineblå farget. Samme rosa og røde design gjøres langs kanten av pallu og langs grensen til marinblå porsjon. Den rosa grensen forsterker dine utsikter og du utvilsomt ser sjarmerende ut.

18. Lustrous Rød Og Krem Georgette Halv Halv Saree:

Halv Sarees-18 Lustrous Red And Cream Georgette Half-Half Saree

Vibrerende rødfarget saree forsterker storslått utseende av sareen. Denne halve halve røde og krem ​​saree legger til bryllupssamlingen din. Denne sareen har intrikate arbeider hovedsakelig langs den nedre halvdelen. Den røde pallu har en tung designet gylden kant. Denne siste designer saree vil trekke oppmerksomheten din for å ha på seg en spesiell begivenhet.

19. Rød og svart halv og halv saree:

Halv Sarees-19 Red And Black Half And Half Saree

Du kan velge denne rød-svarte siste designer halv halv sareen som festfest. Den har en nydelig gylden grense. Den pallu er en rød georgette tekstur stykke som er lett og pent draperier. Den andre halvdelen er en kombinasjon av svarte og røde motiver som har skinnende effekt. Pair denne sarenen med svartgyllt designet bluse, slik at pallu har en kontrasterende effekt.

20. Fersken og off-white broderi halv og halv saree:

Halv Sarees-20 Peach And Off-White Embroidery Half And Half Saree

Ferskenfarge kombineres med off-white net tekstur. Den off-white delen har gyllene booti fungerer over hele denne delen av denne halve halv saree. Broderi booti arbeider blir uthevet i dette stykket. Ferskenfarget pallu har blendende grense som strekker seg over kanten. Både denne lyse fargen har et hyggelig utseende. Dette er en av de beste halv saree samlinger.

21. Svart-Orange Chiffon Halv og Halve Saree:

21 Black-Orange Chiffon Half And Half Saree

Denne chiffon halv og halv saree har trykt design langs de forskjellige seksjonene. Den oransje pallu har svart-hvitt blomstertrykk og også gul-oransje geometrisk kantlinje. Den andre halvdelen av denne chiffonstrukturen saree er av hvite og sorte intrikate utskrifter. Den fantastiske oransje fargen forsterker utseendet ditt. Denne casual wear saree kan brukes som daglig slitasje.

22. Gul-Magenta halv og halv saree med broderi arbeid:

22 Yellow-Magenta Half And Half Saree With Embroidery Work

Denne sareen er av sitron-gul og magenta kombinasjon. Nøkkelfunksjonen i denne sareen er de levende farger. Grensen har også en annen fargeeffekt. Den er av dyp fiolett som har broderier. Den ene siden av den gule netto-pallu er bredere violet kant, mens den andre siden har slank fiolett og gylden foring. Samme farget broderiverk gjøres på den gule pallu.

23. Aqua Blue-Beige Halv og Halve Saree:

Gorgeous Half Saree Designs 23

I denne sareen er beige kontrastert med turkisblått skygge. Denne uvanlige kombinasjonen kan prøves for å eksperimentere med farger. Fair hudfarge er foretrukket for denne utsikten. Den beige nedre halvdelen har samme kombinasjon broderi design. Halsblå designerbluse som er veldig trendy i dag, kan velges for å ha et fasjonabelt utseende.

24. Black Georgette Half-Half Saree:

Svart Georgette Half-Half Saree

Denne sofistikerte sorte georgette sareen gjør at du ser elegant ut. Hvis du liker å foretrekke lysdesignet saree, velger du denne. Du elsker absolutt disse multi-fargede geometriske designene. Den pallu er enkelt designet svart med rød og gylden foring. Tettsittende ermeløs bluse med tettsittende hals komplimenterer dressingen din.

25. Beige-Blå Satin Georgette Halv og Halve Saree:

30 flotte halv og halv sareer med bilder | Stiler på livet

Den beige satin georgette teksturert nedre halvdel har en skinnende gylden effekt. Pallu er av blå skyggelagt med glitrende zari-grense. Denne blå pallu er kontrast med rosa farget bluse som gir en multi-farget effekt i dressingen din.

Se mer: Lehenga Saree Designs

26. Beige-Violet Designer Halv og Halve Saree:

Beige-Violet Designer Half And Half Saree

Den fiolette nedre delen av denne halve halve sarenen har gyllene bootis over hele denne delen mens beige pallu er rett og slett utformet netto teksturert. Blomsterverk i fiolettfarge løper langs den ene siden av grensen, og den andre siden av grensen har glitrende golden zari-arbeid.

27. Rosa Halv og Halv Designer Saree:

Rosa Half And Half Designer Saree

Denne ganske enkelt stilige sareen har forskjellige nyanser av rosa. Den nedre halvdelen av denne halvhalvde sareen er av lys rosa nett tekstur med mono farget design. Den pallu er av lyse mørk skyggelagt rosa med enkel gylden kant. Velg denne sareen hvis du foretrekker denne rosa skyggefulle sareen.

Se mer: New Style Sarees

28. Hvit Viskose Georgette Lysegrønn Pallu Halvhalvdel Saree:

28 White Viscose Georgette Light Green Pallu Half-Half Saree

Denne halve sareen har pulserende multi-skyggelagte pallu. The pallu har forskjellige nyanser av grønt og gult med gylden og rosa fôr. Den andre halvparten er hvitfarget med brune og gyldne designverk. Gulldesignet rosa bluse gjør fullført dressingen din.

29. Navy Blue-Beige Georgette Halv og Halve Saree:

29 Navy Blue-Beige Georgette Half And Half Saree

Denne georgette sareen består av marine blå pallu sammen med beige motpart. Den beige halvdelen er godt utformet med zari-grensen som går gjennom hele denne halve halv sareen. Pair denne sareen med enkel beige farget bluse som vist på bildet.

Se mer: Heavy Work Sarees For Bridal

30. Golden Cream Super-Net Og Dark Red Georgette Pallu Half-Half Saree:

30 Golden Cream Super-Net And Dark Red Georgette Pallu Half-Half Saree

Denne mørke røde super-net-pallu er blandet med kremfarget nedre halvdel. Denne beige halvdelen har gylne striper av forskjellig bredde. Du ser sjarmerende ut i dette stilige antrekket. Halsbluse designerbluse blir parret med denne sarenen i bildet ovenfor.

Disse halve og halve sarees er hovedsakelig foretrukket av ungdom på grunn av sin stilfulle utsikt. De liker å velge disse halve og halve sareene i enhver spesiell anledning. Prøv dette ut; du vil sikkert like denne trendy halv halv sarees.

Leave A Comment

95 − 92 =