3. måned av graviditet – symptomer og fosterutvikling

Blant det hektiske søket for å plukke ut de perfekte babynavnene til den lille, kan ofte graviditetsverdenen virke litt dum. Det skjer så ofte at en ung mor som trer inn i morsomsverdenen for første gang ser et helt nytt vanskelighetsnivå sammen med søte øyeblikk, ofte i pandemoniet av all lykke og følelser. Som, måneder med smerte og problemer blir tilgitt når bare et lite spark er følt i magen. Den ni måneders kommunikasjonen har blitt forvandlet til dette sterke band av kjærlighet og kjennskap så nært at barnet når det kommer ut, gjenkjenner moren ut av hennes rene stemme tone. Den slags dype båndet tar litt søte og litt sure øyeblikk.

tredje month of pregnancy

Hva skal du tenke om tredje måned av graviditet:

Det er nesten dager da de tidlige månedene begynte å rushing på toalettet tidlig på morgenen og deretter gå tilbake til sengs etter at du har tilbrakt timer om natten og prøver å sove. De første dagene av søvnløshet er snart erstattet av tretthet som du finner deg ned med trøtthet i verste intervaller. Med dette vokser appetitens appetitt mer og mer og deretter litt mer. Så er det følelsene som går over alt.

En gravid dame skal også hele tiden fortsette å markere endringen i vekten sin samt en oversikt over hennes tester med hjelp av kalenderen eller dagboken. Sammen med det, bør utvekningen av livmoren og endringene i hjerterytmen til barnet bli registrert. Det vil også være merkbare endringer i hormonene som bør noteres. Alle disse endringene vil bli følt hver måned, og derfor er det viktig å legge merke til og notere dem.

Se mer: Symptomer på graviditet i 1ste måned

Fosterutvikling av babyen i 3. måned Graviditet:

Prosessen tar en annen tur med babyen ved hånden som viser betydelige endringer.

Distinct Form:

Ved nå har den lille ermebarnet du så i den første måneden, forandret seg til en miniatyrform, med egenskapene som sakte vokser, hver sin dag. Hendene og føttene dannes. I den tidligere måneden kunne spor av øyelokk utføres perfekt selv om øynene var stramt. Babyen veier nå en unse med 3 tommer lang måling. Dette er et omtrentlig mål som varierer fra babyer til babyer. Noen kan være overvektige og noen kanskje under.

fysiske:

Barnet har nå utviklet øynene under det myke ansiktslaget. Hodet hans nå blir sakte proporsjonalt med kroppen sin, mens kroppen hans gjennomgår utvikling sammen med perfeksjonen av allerede tilstede støpte egenskaper. For eksempel, rundt denne tiden vil ikke bare fingrene bli perfekte, men veksten av myke nagler på det rosa kjøttfulle ytre kan sees fremtredende. Ørnene kan nå bli sett på som en liten bit med hver dag som går. Kjønnsorganene har nå utviklet seg til det punktet hvor legen kan skille mellom de to kjønnene og fortelle hvilket babynavn du skal bosette seg på.

Se mer: 2. måned Graviditets symptomer

Interne arbeider:

Internt nå har babyens babyorganer utviklet seg nå. I den tidligere måneden begynte hans ryggvirvler og lever å jobbe. Leveren da var å produsere de mye nødvendige røde blodlegemer. Nå begynner nyrene å utvikle seg slik at barnet ditt ved slutten av denne måneden kan filtrere kroppsavfall gjennom urin inn i mors kropp ved navlestrengen som nå vokser for å støtte kommunikasjon mellom de to. Hjertefrekvensen er nå fremtredende enn i de siste tider med en myk dysestøy som kan detekteres og overvåkes ved å bruke en enkel Doppler.

En liten hudpleie:

Barnet vokser nå et hvitt voksagtigt stoff på kroppen for å beskytte huden mot å bli krøllete og krøllete. Små hår som strukturer kalt languors vil snart dekke ham for å beskytte huden. Barnets hodebunn har nå begynt å produsere keratin som er viktig for hårvekst. Ved slutten av denne måneden kan en liten hårfollikkel her og der bli lagt merke til i hodebunnen.

Bones:

Dette er fasen når beinene til spedbarnet ditt begynner å vokse og styrke. Det kan ha fått full tekstur av et spedbarn, men det vil fortsatt mangle bevegelser. Leddene og beinene vil begynne å utvikle seg og bli harde en dc b, slik at halebenet vil forsvinne i denne måneden. Av denne grunn bør inntaket av kalsiumrike produkter være obligatorisk i denne måneden. Meieriprodukter, frukt rik på kalsium bør tas.

fetus month 3

nyrer:

Nå begynner nyrene å utvikle seg slik at i slutten av denne måneden din baby kan filtrere ut kroppsavfall gjennom urin i mors kropp ved navlestrengen som nå vokser for å støtte kommunikasjon mellom de to.

Men disse er bare for tiden til moren letter seg i hennes nye forandringer og atmosfære. Med forbigående dager blir babyen mer og mer fremtredende, og med det gjør moren også. Det starter med et enkelt egg og sperm møte hvor egget befruktes til å danne en blastocyst. Dette egget utvikler seg senere til et embryo og ved den andre måneden blir det et foster. Den første måneden er en tøff tid for alle første timere, men med tiden overrules det følelsene som moren finner seg mer og mer festet til babyen. I løpet av den tredje måneden viser babyen et veldig sterkt band med moren, og det er her alt blir lettere.

Moderen går gjennom mange endringer som om hun er med barnet sitt. Barnet har nå klart en sterk innvirkning på moren.

Se mer: 9 måneder graviditet symptomer

Symptomer på tredje måned av graviditet og hvordan man skal overvinne:

Her er den tredje måneden av graviditets symptomer og prosedyren for hvordan å overvinne dem.

1. Baby Bump:

Dette er den siste måneden etter hvem du skal forlate første trimester og gå inn i den andre. Denne måneden vil du fremtredende se at barnet ditt støtter voksen og strekker eggstokken og bukveggene sammen med det. Selv om til nå selv, er bumpen myk og ikke over overstiger strekk. Barnet som veier 3 tommer i løpet av noen få uker, vil vokse betraktelig, noe som gjør eggstokkene tynnere. Velg løs klær toyboy bomull materiale som vil gjemme din økende mage og vil også være gunstig for fantastisk. Hvis du ikke har fortalt din familie om situasjonen din ennå, snakk med dem med en gang, siden snart nok vil de legge merke til at du har på deg hele tiden og setter ting sammen.

2. Søvnløshet og tretthet:

Med babyen går moren også gjennom endringer. Dette skyldes at babyen nå vokser, og det er derfor gode endringer setter seg inn. Morgenkvaliteten sakter sakte. De søvnløse nettene finner deg nå snorking bort til dybden av natten uten bekymring. Det hyppige behovet for å urinere går nå sakte ned. Men med dette blir tretthet og tretthet en hverdagsfellesskap. Selv om følelsene er inneholdt og kontrollert nå, vil det ofte være stressende følelsesmessig depresjon over smålige saker. For å komme over alle slike problemer, er det nødvendig å ligge på hvilemodus med regelmessig intervall av rutinearbeid og annet stressende arbeid. For mer veiledning kan du også konsultere de eldre kvinnene i familien din for å unngå problemer. For arbeidende kvinner er det tilrådelig å ta fødselspermisjoner fra kontoret eller redusere arbeidstiden til komfortnivå.

3. Depresjon:

Nå er det når det kommer til å synke inn. Du er snart en mor. Dine dager som en bekymringsløs kvinne er over. Til toppen at du er ny i spillet og alt er i endring. Det kan alle bli overveldende, og kan ofte føre deg til å få aldri slutt på tanker og dermed falle inn i den vanlige Nintendo av depresjon. Dette er sannsynligvis det rette tidspunktet for deg å suge i depresjonen din og bli med i disse omsorgskursene sammen med de andre som forventer mødre. Ikke bare dør depresjonen din, du lager nye venner som deler sine erfaringer og hvordan de håndterer situasjoner. Du kan alltid ta en cue fra dem. Klassene vil også hjelpe deg med å vite bedre om baby omsorg før og etter fødselen.

4. Avladning:

På grunn av endringene i hormonene kan du oppleve vaginal utslipp som kan være litt mer enn de første to månedene. Pass på at det ikke skader helsen og hygiene. Grunnen til å holde hygiene er å beskytte deg mot gjærinfeksjon. Hvis utslippet føltes, bør man rengjøre området med vann og bruke et rent håndkle for å tørke opp. Hevelse i bekkenområdene vil også bli lagt merke til for få som kan overvinnes med ispakker. Passende mengde vanninntak vil hjelpe deg mye å slappe av i denne perioden. For å hjelpe bekkenområdet å ekspandere uten problem, er det lurt å bruke slitte undertøy.

3. måned av graviditetsaktiviteter:

Hver måned er en utfordring i seg selv, men for å unngå alle spørsmålene i tankene dine og for å unngå stress er alt du trenger å gjøre å lage en tidsplan for arbeidstid, hviletid, kostholdsplaner og doktorgradsbesøk. En fast sovetid legger grep også bli bestemt da det vil bidra til å holde stress unna og hjelpe barnet ditt til å utvikle seg inni. Også trening og turer, yoga og meditasjon er viktig, så gi tid til slike aktiviteter også.

Kosthold og trening for 3. måned Graviditet:

Kosthold:

1. Vann:

Vann er viktig da det er en høy hydratkilde. Det kan tas direkte eller også gjennom kosttilskudd som frukt rik på vann. Det hjelper deg også med å øke vekten eller er nyttig for å opprettholde vekten i svangerskapet.

2. Korn, frukt og grønnsaker:

Legen din må ha slått deg med jerntilskudd, men du kan fortsatt gjøre med noen diettendringer. Frukt slik en DC appelsiner, epler, kokos vann, etc. er tilrådelig som er rike på jern. Grønnsaker som poteter, brokkoli, laks, nøtter etc. og andre produkter som peanøttsmør, egg, bønner, korn etc anbefales å ha et balansert kosthold rik på jern og vitamin B6.

3. Fiber:

I utviklingsfasen av livmoren din og spedbarnet inne, er det nødvendig å ta frukt og grønnsaker eller diett rik på fiber. Dette vil styrke livmorveggen og hjelpe barnet til å utvikle seg. Frukt som granateple, appelsiner, ananas, epler etc er foretrukket i denne fasen.

4. Kalsium:

Den tredje måneden av graviditeten er måneden hvor barnet ditt skal utvikle det er bein og styrke det. For dette er kostholdet rik på kalsium som meieriprodukter og bananer osv. Tilrådelig å tas. Kalsiumtabletter bør også tas hvis det kreves av legens resept.

5. Kjøtt:

De fleste kjøttprodukter er trygge å konsumere under graviditet, selv om det hvite magert kjøtt bør hengive seg i mer. Sjømat og svin bør unngås for enhver pris siden de kan være dødelig for babyen. Kylling og fisk på den annen side kan være en god kilde til protein, forutsatt at de blir kokt godt.

Trening:

1. Mageøvelse:

Legg deg ned og strekk kroppen din mens du puster inn og trekker magen. Nå ved å puste ut, skyv magen tilbake til den første posisjonen. Dette bør gjentas 5 ganger om dagen.

2. Leg øvelse:

Sitt med beina foran og legg hendene på kneleddene. Strekk en etter en begge knærne og ta den til den opprinnelige posisjonen. Gjør det 5 ganger for å strekke hofter og ben.

3. Syklingstrening:

I denne måneden vil det bli vanskelig å administrere og redusere også å få mer vekt av fett. Dette skaper strekkmerker på mageområdet. Dermed kan det reduseres eller styres av syklingstrening, men det bør settes på at det ikke skader kroppen.

Kjønn under graviditet i tredje måned av graviditet:

Den tredje måneden i svangerskapet er veldig viktig. I denne fasen er det en blanding av stress, spenning og andre følelser som kan påvirke partnernes sekundære liv. Det er tilrådelig å frigjøre stress gjennom seksuell aktivitet som ikke er skadelig for barnet med noen forskjellige stillinger. Det er også tilrådelig å ikke bære sex dersom legen nekter.

Tips for å overvinne stress under 3. måned Graviditet:

 1. Du kan bli stresset om mange ting denne måneden. Fortsett å snakke med legen din hele tiden for å holde følelsene dine under kontroll. En oversikt over dokumenter bør holdes et sted rundt for å unngå ubrukelig stress og ekstra stress før hver kontroll.
 2. Ha en støttegruppe som kan fortelle deg om sitt eget stress, slik at du kan hjelpe hverandre hele tiden med det du går om.
 3. Ta mye hvile og trene godt, når du kan, siden yoga og søvn er de to tingene de fleste kvinner som er gravide sverger ved.
 4. Du kan tenke på å søke terapi hvis stresset ditt er alvorlig. Men ellers skal det snakke med luften om du snakker med partneren din.
 5. Når første trimester kommer til en slutt, se tilbake på din minneverdige reise og hvor langt du har kommet. Dette vil gi deg positivitet, mye nødvendig for å overvinne stresset.

Medisinske behandlinger og kontroll i tredje måned av graviditet:

De fleste medisinske behandlinger og kontroller på dette stadiet vil inneholde en detaljert rapport om deg og ditt barns helse. Dette vil gjøre det enkelt og forståelig for deg, og du vil kunne vite hva du beveger deg mot. Få medisiner som er tilrådelig for gravide er som nedenfor:

 1. Aches-acetaminophen. Ikke nyt Ibuprofen og Naproxen.
 2. Allergi-Antihistaminer eller et hint av Ioratadin. Tilbakekall bruk av Pseudoefedrin og Decongestants for eksempel, fenylefrin.
 3. Hoste-Dextrometorfan.
 4. Forstoppelse-Metamucil. Unngå laxermidler og mineralolje.
 5. Halsbrann-Antacida.

Tips og forholdsregler:

 1. Prøv å justere tyngdepunktet ditt med din voksende babystopp godt. Unngå å ha på deg hæler på turene dine.
 2. Slanking bør være sunt. Unngå alt som kan forårsake surhet eller halsbrann, som junk food. Drikk mye vann.
 3. Få minst 10 timers søvn. De fleste søvnløse mødre føder undervektige babyer som kjent.
 4. Interaksjoner med medisiner kan være skadelige i din situasjon. Sørg for at du spør legen din før du begynner med medisiner.
 5. Fortsett med hva som kommer. Gå på klær og handle barnevennlig på forhånd.

Graviditetene på dette stadiet trenger å få noen alvorlige oppmerksomheter som du er i den siste måneden i første trimester. Hvis det tas riktige forholdsregler, gjør du det gjennom neste trimester like jevnt som dette.

Leave A Comment

44 + = 50