27 Siste Mangalsutra Designbilder med navn 2018 | Stiler på livet

I den indiske kulturen har hver smykker sin egen betydning. Den har en betydelig betydning som også er relatert til noen gamle religiøse ritualer. På samme måte har mangalsutra sin egen betydning. Den enkle betydningen av mangalsutra er en guddommelig tråd. Denne lovende tråden er bundet på brudens hals av brudgommen på bryllupsdagen.

Ifølge den hinduistiske kulturen bæres den av bruden gjennom hele livet, for hennes manns lange liv. Det er mange hjertefryngende mangalsutra-motiver tilgjengelig i det indiske markedet. Ifølge staten de lever i eller til den religionen de følger, har de forskjellige design og betydning av mangalsutraen. Noen av det nye mønsteret mangalsutra er virkelig forskjellige og vakre.

nyeste mangalsutra-design

Mangalsutra i forskjellige indiske kulturer:

Betydningen av mangalsutra er forskjellig på tvers av kulturer. Hver kultur ser dette i et annet lys. Ta en titt på hva det betyr på tvers av kulturer.

1. Sindhi Mangalsutra:

I Sindhi-kulturen er mangalsutra et svært viktig element i hele bryllupet. Det er en svart og gull beaded kjede med anheng. Valg av design avhenger vanligvis av hva brudgommen og bruden liker. Det handler om enighet og det er meningen den formidler.

2. Bihari Mangalsutra:

Det er konvensjonelt kjent som taagpaag. Det er en sort beaded kjede med et anheng av valg. Mangalsutraen formidler respekt og kjærlighet til mannen.

3. Tamil Mangalsutra:

Det er kjent som thaali kodi. Det formidler foreningen, engasjementet, respekten og kjærligheten til hverandre. Imprints på thaali kan være et blad eller en annen symbolsk representasjon som familien tror på.

4. Kerala Mangalsutra:

Dette kalles også minnes av de kristne og som thaali blant hinduer. Minnuet inneholder et kryss på en gullmedaljongformet som et hjerte som symboliserer kjærligheten. Korset står for forholdet som ektemannen og kone må følge.

5. Telugu Mangalsutra:

Telugu mangalsutra har to runde skiver eller mynter. Brudgommens side og brudens side gir hver en plate, festet på en gul tråd. Mangalsutraet betyr harmoni mellom de to involverte familiene.

6. Gujarati Mangalsutra:

Gujarati-brudene har en nesestift for å indikere deres giftstatus. De har en tradisjonell mangalsutra med sorte perler med et intrikat gull anheng. Mangalsutraet betyr kjærlighet og respekt for hverandre.

7. Maharashtrian Mangalsutra:

Maharashtrian mangalsutra er laget av en svart beaded kjede med to bolleformet vatis. Gullkvoten angir Shiva og Shakti. De to strengene av perler smeltet sammen er symbolske for ektemannen og kone. Sorte perler er å holde det onde øyet vekk og ha et godt ekteskap.

8. Karnataka Mangalsutra:

Det er kjent som karthamani Pathak. Det er de viktigste smykkene til noen Kodava-brud i Coorg-regionen. Karthamani og Pathak er to separate smykkestykker. "Pathak" er et gull anheng som har en stor gullmynt med Lakshmi eller Queen Victoria gravering og har små runde rubiner studded på omkretsen av mynten. Denne mynthalsen har et cobra-bilde som står for fruktbarhet.

Tips for indiske bruder å velge den perfekte mangalsutraen:

Vi vil også fortelle deg hvordan du velger riktig mangalsutra. Ta en titt på tipsene.

1. Budsjett:

Dette er først og fremst det du må bestemme før du begynner å handle for en mangalsutra. Har en grov ide om hvor mye du er klar til å investere i den.

2. Lengde:

Hvor lenge vil du at mangalsutra skal være? Når du bestemmer deg for det, sørg for å fortelle jeweleren om det. Hvis du planlegger å tilpasse det, må du sørge for at du gir riktig lengde til produsenten.

3. Anhengsstørrelse:

Det neste du må bestemme er den stående størrelsen. Hvis du planlegger å ha på deg daglig, sørg for å velge en mindre. I tilfelle du skal bruke den bare av og til, gå for en veldig attraktiv og tung en.

4. Tykkelse:

Bestem hvor mange strenger du vil ha din mangalsutra. Har en grov ide på det. Husk, jo mer antall strenger, jo tyngre blir det.

5. Metall:

Bestem om du vil ha en gull eller diamant mangalsutra innebygd. Du må være sikker på dette før du gir tilpasningsdetaljene til gullsmeden. Hvis du vil at den skal være lett, velg gull.

6. Svart eller gull:

Det er i beste fall å holde balansen mellom gull og sorte perler. Svartperler vil matche alle dine antrekk. Ellers kan du også velge hva du skal ha mer, enten svart eller gull.

7. Vedlagt eller frittstående:

Du kan bruke en mangalsutra som alle andre anheng. Du kan velge avtagbare strenger og bruke vedheng med andre strenger og kjeder. På denne måten er det praktisk.

8. Sett:

Hvorfor ikke få et sett til mangalsutraet med en tilsvarende ørering og armbånd? På den måten vil det tjene to formål, lage en motesetning, men samtidig bevare kulturen for å ha på seg den.

9. Hallmark:

En annen viktig ting du må sjekke for er kjennetegnet som vil stå for renhet og ekthet. Ikke bli lurt her.

10. Form:

Hvilken form vil du at mangalsutra skal være? V-form eller rund? Eller kanskje du kan bli kreativ og designe en på egen hånd.

Ulike mønstre av Mangalsutra Designs:

Etter hvert som tiden har gått, har mangalsutra-designene også holdt på å skifte med trendy design. Med bruk av smaragder, rubin, diamanter, perler etc er det et stort utvalg av variasjoner i det indiske markedet. La oss ta en titt på de mest krevende designene til mangalsutra for daglig bruk og kontorbruk.

1. Cirkulær Diamond Mangalsutra:

sirkulær-diamant-mangalsutra-design-1

En enkeltkjedet mangalsutra med et nydelig sirkulært anheng gir et nydelig utseende. Anhenget er belagt med små krystalldiamanter for å gjøre det mer dekorativt. Denne mangalsutra ser fantastisk ut på sarees og lehengas med sirkulær jardoshi-arbeid. Slike Mangalsutra brukes også til vanlig bruk. Det er mest brukt på saree og kjoler som har et enkelt, men sofistikert utseende.

2. Vinbransjen Mangalsutra Design:

vin-gren-mangalsutra-design-2

Dette mangalsutra mønsteret har en svingete design som er slitt for designer kjoler. De gir et elegant utseende til brukeren. Anhenget er belagt med fantastiske diamanter, noe som gir grenen en delikat utseende. Grenene er også dekorert med gull og diamanter på hver side. Det er da festet til en enkelt svart beaded kjede. Den korte lengden på slike Mangalsutra er veldig stilig på kjoler med broderi.

3. Svart og Gull Mangalsutra:

svart-golden-mangalsutra-design-3

Vil du ha et klassisk utseende med svarte fargekuler? Bruk denne mangalsutraen til å se enkelt ut! En mangalsutra laget av 22 karat gull, belagt med sorte perler og emalje er ganske enkelt attraktiv og fantastisk. Det er slitt på ekteskapsfunksjoner på tunge sareer. De tre lange svarte perlene gir det et vakkert blikk. Halvsirklet anheng er studded og preget til attraktive design med en fab utseende.

4. Om anheng Mangalsutra:

OM-pendant-mangalsutra-design-4-

Dette er et moderne mangalsutra mønster er en religiøs mangalsutra-design med et anheng som bærer om i den. Symbolet for om er en fromme symbol på fred, guddommelighet, kjærlighet og tro. Anhenget med denne typen design gir et guddommelig utseende. Mangalsutra er symbolet på kjærlighet og hengivenhet for hennes bedre halvdel, og viser også sin religiøse side. Anhenget er båret med en fromme svart beaded kjede.

5. Rajasthani Mangalsutra Design:

Rajasthani-mangalsutra-design-5

Dette er en absolutt tradisjonell etnisk designet mangalsutra, som gir etnisk slitasje et fantastisk utseende. Rajasthani-choker-designen er den beste for etnisk slitasje. Strengen av mangalsutraen er designet med sorte glassperler. Tre slike strenger er sammenføyt til det chokerte designet gullhalset for å gi et sjarmerende utseende. De røde og grønne smaragdene som er bedøvet i preget design, legger til sin skjønnhet.

6. Hjerte anheng Mangalsutra:

hjerte-anheng-mangalsutra-design-6

Slike Mangalsutra-design har brakt en ny tur i smykkemarkedet. Den tykke beaded sortfarget snoren er festet med flere hjertehengsler med god og smaragd. Et hjerte er et symbol på kjærlighet, omsorg, evig romantikk og tro mellom to souk. Derfor betyr disse designene kjærlighet og romantikk. Den passer på tradisjonelle kjoler til fester.

7. Påfugl anheng Mangalsutra:

Peacock-pendant-mangalsutra-design-7

Vil du ha en fargerik designet mangalsutra? Påfugldesignen er det riktige valget. Anhenget er studded med krystall smaragder og er festet til en streng laget med gyldne perler og sorte perler. De forskjellige fargene som brukes til å dekorere påfuglen gir det et lyst utseende for å tiltrekke seg noen øyne i enhver funksjon. Påfugl er symbolet på renhet, evig kjærlighet og tro. Disse tre symbolene regnes som den grunnleggende styrken mellom par. Prøv denne beste mangalsutra-designen.

Se mer: Sølv Mangalsutras

8. Mangalsutra med en Gemstone:

edelsten mangalsutra-design-8

Edelstener har alltid vært en attraksjon for kvinnene. Et anheng med en edelsten i rosa med en petal design med svarte og gylne strenger gir et fantastisk utseende. De små perler på slutten legger til skjønnheten. Det gir et spektakulært utseende over rosa etnikker til damene. Den er også tilgjengelig i forskjellige fargerike edelstener for å matche den med antrekket du vil ha.

9. Ruby Designet Mangalsutra:

ruby-designet-mangalsutra-design-9

Et mønster med et moderne utseende er inspirert av en rubin. Mangalsutra-designen er en kombinasjon av gull og rubin av rød farge. Den midterste delen av anhenget er belagt med glitrende diamanter. Et slikt design er slitt med diamond designer saree for spesifikke funksjoner. Du kan også få den rubinfargen du ønsker, i henhold til din antrekk for funksjoner.

10. Emerald Design Mangalsutra:

smaragd mangalsutra-design-10

Smaragder gir et enkelt og fantastisk utseende til enda enkel slitasje. En grønn og hvit smaragd dekorasjon med bølget design fører deg videre med det du har på deg. Det vakre anhenget er da festet til en enkelt streng svart perler. Det ser bra ut på kjoler, uansett om de er designer eller enkle.

11. Solsikke Designet Mangalsutra:

solsikke-managalsutra-design-11

En perfekt grasiøs design av mangalsutra som skal bæres i ekteskap, må være enkel, men etnisk. Solsikkeutformingen ble utført hvis gull med svarte mesmeriserende smaragder for å fullføre solsikkeutformingen. Strengene er en kombinasjon av svarte perler i et gap og gylne kjeder som holder dem. Det gir en kongelig effekt på patola sarees for religiøse funksjoner. Dette er vakkert og stilig!

12. Royal Mangalsutra Design:

royal-mangalsutra-design-12

Den kongelige mangalsutra-designen er alltid iøynefallende. De gir et kongelig og sofistikert utseende på bruder og kvinner i ekteskap. Den nyeste mangalsutra-designen er dekorert med fire gullkjeder og lovende sorte perler. Anhenget er av gull med preget design og søte hengende kjeder. Den symboliserer kjærlighet, renhet og tillit til nye par.

13. Maharashtrian Mangalsutra:

maharashtrian-mangalsutra-design-13

Også kjent som vati, er denne vintage design svært populær i Maharashtra. En tradisjonell gull mangalsutra med to perler som indikerer brudens mors hjem og svigerfamiliehjemmet. Strengenes utforming er laget med flere runde perler av gull og en rød smaragd i midten. Det representerer også det sterke båndet mellom begge familiene. Det er kjent på Maharashtrian sarees.

14. Sammenflettet Mangalsutra:

vevd-mangalsutra-design-14

En unik design med diamanter er veldig attraktiv for seerne. En mangalsutra med en enkelt streng og en diamant Studded anheng er nok til å tiltrekke seg noen. Utformingen av anhenget gir en titt på to personer som holder hender med fingrene sammenflettet. Dette symboliserer kjærlighet, hengivenhet og engasjement et par gjør ved bryllupstidspunktet. Den passer på enhver designer kjole.

15. QUEEN Anheng Mangalsutra:

queen-anheng-mangalsutra-design-15

De nyeste mangalsutra-designene er alltid inspirert til å holde den trendy og er det populære valget blant de nygifte brudene. En slik design er dronningen eller Maharani designet mangalsutra. De trekjede mangalsutraene med svarte perler og en gylden kjede er belagt med rosa og hvite perler for å gi et Maharani-perspektiv til bruden. Bryllupsdagen er spesiell for alle par, så gi henne henne med denne designen og la henne føle seg som hjerteprinsessen din.

Se mer: Siste Mangalsutras I Gull

16. Leaf Design Mangalsutra:

blad-mangalsutra-design-16

Et design av mangalsutra inspirert av naturen gir et friskt og delikat utseende. Et enkelt medium og kort streng bestående av svart og gull er endelig gitt et anheng laget ved å designe to blader full av krystallhvit diamanter. De fine hvite diamantene som er utformet inne i bladet, gir en duggfallseffekt som er sjarmerende. Hver kjole om casual eller etnisk dragter med denne delikate designen.

17. Thaali Mangalsutra:

thaali-mangalsutra-design-17

En mangalsutra-design fra den sørlige delen av India er kjent som Thaali. Dette er en enkel og fromme mangalsutra som er laget av enkel gul streng sammen med tre knop. Gullsmykker er preget med lovende design eller religiøse symboler. Også, et lite stykke gurkemeie er lagt til den gule bomullstrengen. Det styrker parternes bånd med tillit, kjærlighet og respekt.

18. Cup anheng Mangalsutra:

kopp-pendant-mangalsutra-design-18

Karnataka mangalsutra design er veldig unik og tradisjonell. Stranden består av gull og sorte perler og det er to gyldne kopper festet som et anheng. Det gir et stilig utseende over Kanjivaram sarees og kjoler. De to koppene i strengen representerer solen og månen som symboliserer kraft og romantikk for paret.

19. Mangalsutra Sett design:

mangalsutra-set-design-19

Den nordlige siden av India foretrekker å bruke mangalsutra-settene. Det er den nyeste design mangalsutra å få popularitet nå over hele India. Den dobbelte streng mangalsutra med diamant anheng med glatte kurver er fantastisk. Settet er også dekorert med to matchende øredobber. Dette brukes ganske ofte med jevne mellomrom og dermed på noen antrekk.

20. Coral Design Mangalsutra:

korall-mangalsutra-design-20

Hva med en kystnære touch til mangalsutraen din? Denne mangalsutra-designen er svært inspirert av koralperlene. Det er mye brukt i Konkan regionen. De korallrøde perlene er forbundet med en enkelt svart perle streng. Floraen røde koraller er mye brukt for brudene til å ønske velkommen lykke etter ekteskap og for hennes manns velvære. Som det er enkelt, kan du bære med hvilken som helst kjole.

21. Enkel Mangalsutra Design:

enkel-mangalsutra-design-21

Alle smykkene krever ikke tunge diamantdekorasjoner. En enkel og formell streng kan også tiltrekke seg noen. Her er en slik enkel mangalsutra-design. Det er bare en kombinasjon av gul bomullstreng og perler på noen avstander. Designet kan også gjøres ved hjelp av en gullkjede og svarte perler. Det gir alltid et unikt utseende på en kjole.

22. Pearl Design Mangalsutra:

perle-mangalsutra-design-22

Den antikke smykker mangalsutra med perle design er alltid delikat med design og bruk av perler. De mangalsutra bildene med perler er svært foretrukket med tradisjonelle sarees og perle designet kjoler. Anhenget av denne mangalsutraen er utformet som øredobber. Hvite og rosa preget smaragder som er besatt på stranden, gir det et fantastisk utseende.

23. Trendy Mangalsutra Design:

trendy-mangalsutra-design-23

En trendy design av mangalsutra er svært kjent. De enkle gullstrengene omformes nå med en sylindrisk formet sjarm som legges til de svarte perlene og gullkjeden. Anhenget er laget av gull med en fantastisk smaragd festet i midten av anhenget. Halssirkeldesignet og mangalsutraen som helhet ser fantastisk ut i etnisk slitasje.

24. Nallapusalu Mangalsutra:

nallapusalu-mangalsutra-design-24

Vil du ha et enkelt, men sofistikert utseende? Denne utformingen av mangalsutra tjener nettopp det. En dobbelstrengkjede med god og svart perle er studded med en påfugl anheng med et unikt utseende. En kort mangalsutra kan følge alle dine antrekk for å gi dem et fantastisk utseende. Påfuglen er ytterligere dekorert med en rød sjøhavsperle og tre gullballer som henger under for å gi et sjarmerende utseende.

Se mer: Diamond Mangalsutras

25. Five String Mangalsutra:

fem trengs mangalsutra-design-25

Vil du ha et veldig klassisk utseende med stilige smykker? Her er en unik design du kan tilpasse. Et femstangs mangalsutra sett er den nyeste designmangalsutra som er tilgjengelig i smykkemarkedet. Den har enkle strenger av sorte perler med gullkule sammen med. Dette settet kommer også med et par matchende øredobber. Det gir et svært fasjonabelt utseende i høyt samfunnsfester og -funksjoner.

26. Enkel og stilig stil Mangalsutra Dobbelkjede:

27 Siste Mangalsutra Designbilder med navn 2018 | Stiler på livet

Dette er en enkel og stilig mangalsutra-design som har en blanding av gull og svart kombinasjon. De svarte perlene smeltet mot gullfargen, gjør den mer attraktiv og vakker. Det er inspirert til å se enkelt og stilig ut. Denne moderne mangalsutraen vil passe til alle dine antrekk, selv den vestlige slitasje!

27. Tradisjonell Double Chain Mangalsutra:

27 Siste Mangalsutra Designbilder med navn 2018 | Stiler på livet

Dette er en tradisjonell mangalsutra som er litt moderne, men mest tradisjonell. Den doble kjeden nye stilen manglasutra er lett. Du kan eventuelt legge til anhengene for å gi det et rikere utseende. Det vil ha betydning for vekten, så vel som kostnaden. Smykket kommer i alternative mønstre av gull og svart, slik at det ser attraktivt ut.

Mangalsutra er et viktig smykke for de gifte kvinnene som de har på jevne mellomrom. De svarte perlene i strengene er lovende da de er symbolet på Lord Shiva og Parvati som en sjel. Mangalsutra har også en strøm av positiv energi. Den venstre strengenergien er kjent som ønske, høyre side energi er av kunnskap og midtdelen strømmer handlingsenergien. Kombinasjonen av disse tre energiene har form av Shai, også kjent som Goddess Parvati. På den måten gir den positiv energi i overflod til den gifte bruden for å bekjempe ondskapen. På denne måten symboliserer en mangalsutra styrke, kjærlighet, aksept, energi osv.

Leave A Comment

51 − 42 =