25 Unike italienske baby jente navn og betydning | Stiler på livet

Italienerne har en luft av eleganse og romantikk, som videreføres i navnene de velger for sine babyer. Folk elsker de moderne, men likevel tradisjonelle versjoner av italienske navn som de reflekterer Italias etniske arv og dens kultur. De fleste av disse navnene skildrer også personens karakter og persona. Italia er fødestedet for renessansen, Michelangelo, pizza og alt godt. Som Shakespeare spør, "Hva er i et navn?" Kan du nå svare med den kulturelle meningen og bakgrunnsinformasjonen hvis du velger et italiensk navn for din lille babypike.

I den italienske tradisjonen blir barn vanligvis oppkalt etter sine besteforeldre og selvfølgelig også andre familiemedlemmer. Den første sønnen er vanligvis oppkalt etter farfarfaren og den første datteren er oppkalt etter fedralmoren. Den andre sønn er oppkalt etter sin morfar og jenta etter bestemoren. Og hvis du er velsignet med mer enn nok barn, trickles det ned til navnene på tanter og onkler og også skytshelgenes. Det er derfor du vil legge merke til mange navn gjentatte ganger, og det er et symbol på etterlevelse av tradisjoner. Hvis anses å være et tegn på respektløshet hvis noe annet navn ble valgt.

italiensk Baby Girl Names

Italienske navn er som ankre som holder fast på tradisjoner, og du kan ikke svinge eller drive fra opprinnelsen din. Italienere er enige om at denne følelsen av tilhørighet gjør livet verdt å leve.

I denne artikkelen lister vi ned noen av de mest populære italienske babyens jentene navn og deres betydning.

Vakre italienske jente navn og betydning:

Du kan velge noen fra de under noen av de italienske Baby Girl Nameene sammen med meningen.

1. Sofia:

Et melodisk, klingende navn, Sophia ruller musikalsk av tungen. Et populært navn er Sofias opprinnelse i Hellas og Spania. Betydning visdom, hvem ville ikke ha sin søte bunke av glede å være en klok.

2. Isabella:

Avledet fra hebraisk betyr Isabella viet til Gud. Et navn knyttet til middelalderske prinsesser, dronninger og Shakespeare-spill. Et navn som Isabella kan fylle prinsessen din med en følelse av stolthet og selvtillit kombinert med oppriktighet og hengivenhet til sine kjære.

3. Aria:

Ta musikkens magi inn i barnets liv med dette melodiske navnet. Fra Italia kommer Aria til å bety melodi. La det lille hjertets hjerte slå med kjærlighet og harmoni hver gang du synger ut navnet sitt.

4. Ariana:

Dette navnet har funnet berømmelse på grunn av popstjernen Ariana Grande, men den sporer sin opprinnelse tilbake til både greske og italienske røtter som betyr "helt ren" og "veldig hellig". I begge tilfeller vil enhver babypike gitt dette vakre navnet være en himmelsk engel sendt fra gudene.

5. Beatrice:

Beatrice, et navn fra litteraturen har nå fått en frisk lease av livet. Etter Princess Beatrice er navnet igjen i rampelyset. Med en strålende mening "hun som bringer lykke", er dette et perfekt navn for en baby som er sikker på å bringe stor lykke til alle hvis hjerte hun berører.

6. Aurora:

Fra den latinske betydningen Dawn, i romersk mytologi, var soloppgangsgudinnen Aurora, hvis tårn var morgenduggene. Et navn babyen din vil verne som hun bringer solstråle hver dag og gleder seg til å spille eventyrprinsessen Aurora i Sleeping Beauty.

7. Francesca:

Fra den mannlige Frances kommer denne kvinnelige versjonen fra Italia, betyr "Den frie". En fantastisk gest etter navnet som antyder en babypike, vokser til å bli uavhengig og selvsikker, å vokse vinger og sveve over resten. Navnet vil bli verdsatt av alle som har det.

8. Alessia:

Med sin italienske og greske opprinnelse fremkaller navnet Alessia bilder av greske gudinner. Navnet mens det er veldig feminint og pent, betyr å forsvare kriger. Vær stolt over å nevne babyens jente Alessia som det antyder at kvinnen i hennes vil være sterk, støttende og dedikert.

9. Bianca:

Et vakkert navn og en variant på den franske versjonen, Blanche. Bianca betyr hvit, skinner. Ta med lys inn i livet ditt med en søt baby jente og navnet hennes Bianca. Hennes fremtid skal skinne lys og hennes sjel så ren som hvit.

10. Gia:

Gia er en kortere variant av Gianna. En nydelig, melodisk lyd til den når du sier det i en italiensk aksent. Selve navnet betyr nådig gave fra Gud. Barnet vil alltid føle seg elsket og være nådig og vite at hun var en kjærlig gave til foreldrene hennes fra den Allmektige.

11. Chiara:

Kiara, som tiara, et vakkert italiensk navn. Det betyr lett og klart og er veldig populært i Italia. Kan bare forestille seg en liten jente med dette navnet for å være grasiøst og pent og kjenne sitt eget sinn.

12. Giorgia:

Italiensk variasjon av Georgia, selv om det høres ganske overklasse, betyr dette navnet faktisk bonde, selv om det er for en kvinne. Å nevne babyens jente dette kan tyde på at hun liker dyr og er glad i naturen og liker å gjøre ting praktisk.

13. Noemi:

Italiensk versjon av Naomi, det er et eksotisk lydende navn. Betydningen min glede, dette navnet ville være ideelt for enhver liten jente som hver og en er en fryd for sine foreldre og lille Naomi kan være en ekstra spesiell favoritt.

14. Bella:

Et tradisjonelt italiensk navn ble gjenopplivet etter populariteten til Twilight-serien og Bella Swan. Navnet går tilbake som det 13. århundre. Betydningen vakker, selve navnet har en herlig lyd, noen baby jente er bundet til å være vakker spesielt med dette navnet.

Se mer: Moderne italienske babynavn

15. Gabriella:

Dette italienske navnet har virkelig steget i popularitet i det siste. Et veldig romantisk klingende navn. Betydning kvinne av Gud eller Gud er min styrke, vi kan forestille oss en liten jente å være av sterk karakter, men grasiøs.

16. Liliana:

Av italiensk opprinnelse, dette navnet er veldig populært og betyr blomsten Lily. Et vakkert navn for en søt baby jente, som ville være like pen og delikat som selve blomsten.

17. Serena:

Utledet fra latin og assosiert med St Serene of Rome fra antikken. Den berømte Serena er tennisstjerne Serena Williams. Det betyr rolig og rolig og en liten engel med dette navnet er sikret for å ha en rolig og mild natur.

Se mer: Italienske navn for gutter

18. Camilla:

Et pent navn som høres ut som en blomst, Camilla har italienske og latinske røtter. Betydning ung dame, perfekt, babyen jenta med dette navnet er bundet til å være en all rounder, ren og perfekt.

19. Vittoria:

Et italiensk navn og en variant på Victoria. Navnet betyr triumferende og seirende. Et sterkt navn å gi til en liten jente og sette henne på rett vei til å bli en vellykket ung dame med et sterkt sinn.

Se mer: Sikh baby navn

20. Ginevra:

Et unikt italiensk navn, det betyr hvit bølge eller rettferdig en eller gir. Et fint navn for å gi en ung jente med rettferdig hår, Ginevra kunne bli en ung dame hvis liv er fruktbart på mange måter.

Italienske babynavn for to jenter:

Hvilke navn velger du når du har tvilling jenter? Ta en titt på våre toppvalg for de beste italienske babyens jente navn:

1. Gabriella og Isabella:

Med betydningen "Guds kvinne eller min styrke er Gud", er Gabriella den italienske versjonen av Gabrielle. Dette er et veldig populært fornavn og har vært i bruk i århundrer.

Isabella er en jentes navn på hebraisk opprinnelse for Elizabeth, som betyr "Gud er min ed". Dette er et populært valg for en jentes navn og er faktisk en trendy.

2. Carlotta og Vedetta:

Carlotta er en jentes navn med italiensk opprinnelse som betyr "fri mann". Det er en annen variant av Charlotte, Carol og Caroline. Dette er et veldig populært fornavn for kvinner. Det anses å være ganske stilig og et moderne navn for en jente.

Vedetta er en veldig fin jente som heter italiensk opprinnelse. Vedetta betyr sentri eller speider.Dette er et veldig sjeldent fornavn og er en variant av Vedette.

3. Gianna og Bianca:

Gianna som jentas navn er av italiensk opprinnelse som betyr "Gud er nådig". Det er den feminine formen av Gianni. Navnet er vant til å hedre Saint GiannaMolla som døde i livet for hennes baby i 1962 fordi hun hadde en farlig graviditet.

En italiensk opprinnelse betyr Bianca "hvit, ren". Dette var en av Shakespeare favorittnavn som ble brukt i "The Taming of the Shrew", "Othello", og i den musikalske "Kiss Me, Kate". Dette navnet anses å være eksotisk og opprettholder sin renhet og uskyld.

4. Donna og Cianna:

Donna er en italiensk opprinnelse for en jentes navn som betyr "dame". Det blir ofte referert til som "damen i hjemmet". Det er også gitt som en tittel på respekt som likner "Don for men".

Cianna som en italiensk opprinnelse jentens navn som betyr "Gud er nådig". Det betyr også lys. Dette er ikke et veldig vanlig navn

5. Loretta og Yuberta:

Yuberta en italiensk jente navn og en variant for Uberta er en av de mest populære italienske kvinnelige baby navn. Det betyr lyst eller skinnende intellekt. Det er også et veldig sjeldent og unikt navn på italiensk opprinnelse.

Loretta et italiensk opprinnelsesnavn for Laura eller Laurel. Dette navnet har vært i bruk siden 1800-tallet. Det er navnet på en helgen.

De italienske navnene kommer fra italienske, spanske og greske røtter. Betydningen av religion som definerer italiensk kultur og kulturarv er understreket i deres baby jente navn. Navnene har en melodisk kvalitet til dem når de er uttalt i den autentiske italienske aksenten.

Bilder Kilde: 1.

Leave A Comment

3 + 2 =